Új globális pénzrendszer
55895
post-template-default,single,single-post,postid-55895,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Új globális pénzrendszer

Új globális pénzrendszer

December 26-án az Oroszországi Központi Bank (CBR) elindított egy globális alternatívát a dollár alapú SWIFT bankközi fizetési üzenő-rendszerről való leváláshoz, amely hat hónapon belül teljesen készen áll arra, hogy a nemzetek valutái a világ minden tájáról elszakadhassanak a nyugati dollár- rendszertől.

A SWIFT kulcsrendszerként szolgál és a funkciója az pénzügyi téren, hogy lehetővé teszi a nemzetközi kereskedelemben az eladás-vétel tranzakció során a különböző nemzetek saját pénznemben történő fizetését dollár alapon.
Oroszország és Kína, valamint a partnereik a BRICS koalícióban már a Nyugat (dollár, euró alapú) uralta pénzügyi rendszerek kiváltásán alapuló teljes új rendszeren dolgoznak. A Nyugat uralta pénzügyi rendszerek ellenőrzik jelenleg a szabad pénzáramlást és a kereskedelmet az egész világon.
Az Orosz Központi Bank (CBR) elindított egy új SWIFT-style pénzforgalmi szolgáltatást, amelynek célja a nyugati pénzügyi dominanciától való eltávolodás. A rendszer már működik, és teljes mértékben működőképes, valamint kiterjeszthető lesz a világban hat hónapon belül.

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

bg71
info@emberiseg.hu