ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Segítsd oldalunkat!

Az Emberiseg.hu teljes mértékben önkéntes alapon működik, a honlap fenntartása (domain, szerver, Internet), a tartalmak  feltöltése, saját anyagok elkészítésének, leforgatásának költségei (utazás, üzemanyag, parkolási díj stb.) szinte mind saját zsebből történnek – az én zsebemből. Azért írom, hogy szinte, mert a támogatási összeg évente néhány 10 ezer forint szokott lenni. Az oldal fenntartására, anyagaink elkészítésére, és a saját kezdeményezések szervezésére viszont bőven meghaladja ezt úgy, hogy az ezzel töltött munkaórák költségét nem számolom. Átlagosan ez napi 3-4 órát jelent hétköznap és hétvégén egyaránt, de van, amikor sokkal többet, van, amikor valamivel kevesebbet. Éves szinten 1200-1500 óra.
2014-ben és 2015-ben 28 előadást tartottam ingyen (csak útiköltség-térítést kértem) Felvidéken, Vajdaságban, Székelyföldön és Magyarországon. Olasz Sándor nagykőrösi pék szabad idejét áldozza arra, hogy számítástechnikai tudásával megteremtse az oldal működésének, és az ehhez kapcsolódó fejlesztések hátterét. Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, többféle módon is segíthetsz a működésében.

Tisztában vagyok azzal, hogy sokan nem tehetik meg, hogy anyagiakat áldoznak erre. Ők azzal segíthetnek leginkább, ha rendszeresen – akár naponta – nézik Youtube-csatornánk filmjeit. A Youtube tulajdonosa, a Google ugyanis visszaoszt a reklámbevételeiből azoknak, akik tartalmakat töltenek fel. Nagyjából 1000-1500 megtekintés hoz 1 dollárnyi (286 forint – 2016. január) bevételt, de a sok kicsi szerencsére összeadódik. Így ha megnéztek egy videót – főleg, ha a reklámot is hagyjátok előtte végigfutni – máris segítettetek.

Aki megteheti, hogy anyagilag is hozzájárul a csatorna működéséhez, nem kérek többet, mint hogy havonta, vagy ahogyan teheted, időközönként segíts a költségek megosztásában egy liter tej árával. Az Emberiseg.hu oldal bankszámlaszáma és nemzetközi számlaszáma megváltozott – a BRB-bankos alapítványi számlánk nem érhető el, mert a bank pénzét gyakorlatilag ellopták. A támogatásokat Both Károly László számlájára kérjük, a megjegyzési rovatban “Emberiseg.hu” szöveggel:

MagNet Bank
16200151-18537633
IBAN HU39-16200151-18537633-00000000
BIC (SWIFT) kód: 
HBWEHUHB

 

Támogatását immáron a PayPal rendszerén keresztül is eljuttathatja hozzánk, kattintson az itt, a szöveg alatt látható “Donate” feliratú gombra, és kövesse PayPal accountja utasításait.

Köszönjük bizalmát, és támogatását!

Oldalunk látogatottsága naponta 1800-2000 fő között van, FaceBook-os csoportunkban a tagok száma meghaladja az 5000 főt (2016. januári adat) és folyamatosan növekszik. A szintén Facebook-os tetszésnyilvánítások száma 2016. januárjában elérte az 6000 főt.

Az Emberiseg.hu első könyve 2014. nyarán jelent meg (Both Gábor: Útmutató az Élethez a Föld nevű bolygón) ennek megvásárlásával is támogathatod munkámat – ennek itt találod az információit (KLIKK).

Érdeklődni e-mailben (info@emberiseg.hu) vagy a 70 – 609 2121-as számon lehet.

Share and Enjoy

FEL