Pink Floyd: Zelenszkij átverte a népét
59685
post-template-default,single,single-post,postid-59685,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Pink Floyd: Zelenszkij átverte a népét

Pink Floyd: Zelenszkij átverte a népét

Roger Waters a Pink Floyd együttes alapítója nyílt levelet írt Olena Zelenszkának, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök feleségének. Waters bírálta az elnök feleségét, aki béke helyett még több fegyvert kért az egyik legújabb interjújában, amit a brit BBC-nek adott.

Kedves Zelenszka asszony,
A szívem vérzik Önért és minden ukrán és orosz családért, akiket tönkretett az ukrajnai szörnyű háború. Az Egyesült Államokban, Kansas City-ben vagyok. Most olvastam egy cikket a BBC.com-on, amely nyilvánvalóan egy interjúból származik, amelyet Ön adott a “Sunday with Laura Kuenssberg” című műsor számára, amelyet ma, szeptember 4-én sugároz a BBC. A BBC.com idézi Önt, amely szerint “ha Ukrajna támogatása erős, akkor a válság rövidebb lesz”. Hmmm? Gondolom, ez attól függ, hogy mit ért “Ukrajna támogatása” alatt? Ha “Ukrajna támogatása” alatt azt érti, hogy a Nyugat továbbra is fegyvereket szállít a kijevi kormány hadseregének, akkor attól tartok, hogy tragikusan téved. Az, hogy fegyverek formájában tüzelőanyagot dobnak a tűzharcba, a múltban soha nem működött a háború lerövidítésére, és most sem fog működni, különösen azért, mert ebben az esetben az üzemanyag nagy részét (a) Washington DC-ből dobják a tűzbe, amely viszonylag biztonságos távolságban van a tűzvésztől, és (b) mert az “üzemanyagot dobók” már kinyilvánították, hogy érdekükben áll a háború minél hosszabb ideig tartó folytatása. Attól tartok, hogy mi, és a mi alatt olyan embereket értek, mint Ön és én, akik valóban békét akarunk Ukrajnában, akik nem akarják, hogy a végeredmény az legyen, hogy az utolsó ukrán életig, sőt, ha a legrosszabbra fordul a helyzet, esetleg az utolsó emberi életig kelljen harcolni. Ha ehelyett más eredményt akarunk elérni, akkor talán más utat kell keresnünk, és ez az út talán az Ön férje korábban kinyilvánított jó szándékában rejlik.

Igen, arra a platformra gondolok, amelyen oly dicséretesen indult Ukrajna elnöki tisztségéért, arra a platformra, amelyen történelmi elsöprő győzelmet aratott a 2019-es demokratikus választásokon. A következő ígéretekkel indult a választásokon::

1. A keleti polgárháború lezárása, béke a Donbaszban és részleges autonómia Donyeck és Luganszk számára.
2. És a Minszk 2 megállapodás többi részének ratifikálása és végrehajtása.

Csak feltételezni lehet, hogy férje választási politikája nem tetszett bizonyos kijevi politikai frakcióknak, és hogy ezek a frakciók rábeszélték férjét, hogy a nép mandátumát figyelmen kívül hagyva élesen változtasson irányt. Sajnálatos módon az Ön férje beleegyezett az ukrán nép akaratának totalitárius, antidemokratikus elutasításába, és azóta a szélsőséges nacionalizmus erői, amelyek rosszindulatúan leselkedtek az árnyékban, uralják Ukrajnát. Azóta átléptek egy sor olyan vörös vonalat, amelyet az Önök szomszédja, az Oroszországi Föderáció több éven keresztül elég világosan meghatározott, és ennek következtében ők, a szélsőséges nacionalisták indították el az Önök országát a katasztrofális háború felé vezető úton.

Nem folytatom tovább.

Ha tévedek, kérem, segítsen megérteni, hogyan?

Ha nem tévedek, kérem, segítsen nekem abban a becsületes törekvésemben, hogy meggyőzzem vezetőinket, hogy állítsák le a mészárlást, azt a mészárlást, amely csak az uralkodó osztályok és a szélsőséges nacionalisták érdekeit szolgálja itt Nyugaton és az Önök gyönyörű országában is, a többi egyszerű ember kárára, itt Nyugaton és Ukrajnában is, és valójában az egyszerű emberek kárára az egész világon.

Nem lenne jobb, ha követelnénk férje választási ígéreteinek végrehajtását, és véget vetnénk ennek a halálos háborúnak?

Szeretettel:
Roger Waters

Forrás: Internet

bg71
info@emberiseg.hu