Magunkról
58737
page-template-default,page,page-id-58737,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Személyes motiváció – Bemutatkozás

 

Az Emberiseg.hu megálmodója, létrehozója és szerkesztője vagyok – mindenese egy személyben.
Budapesten születtem 1971-ben. Tatán, az Eötvös József Gimnáziumban érettségiztem katonai kollégistaként.
1998 óta fotózással és filmkészítéssel foglalkozom, valamint időnként írok egy-egy könyvet is.
2013 óta nős vagyok, 2015-ig Budapesten éltünk, azóta egy székelyföldi kis faluban építjük a jövőnket.

2006 – 2008 táján kezdtem önismereti kérdésekkel és a minket körülvevő világ kérdéseivel foglalkozni. 2009-ben a Magyarok Szövetsége tévés előljárójának választottak, majd, amikor sajnálatos módon a szövetség széthullott, nem akartam abbahagyni a megkezdett munkát. 2010-ben kezdem bele az Emberiseg.hu oldal “csinálásába”.
A tartalom három részből tevődik össze: az oldalon folyamatosan osztom meg az érdekes és elveimmel egyező tartalmakat, amelyeket más készítők tesznek közzé. Emellett önkéntesen nyújtok segítséget más aktivistáknak, szervezeteknek – videót készítek velük, felveszem az előadásaikat, stb… A tartalom harmadik része saját készítésű anyagokból áll.

Az évek alatt több saját gyártású műsorom is elindult: az Ásó Kapa Kamera a vidékre költözésünk utáni időszakról ad képet folyamatosan, ahogyan az önellátás útjára próbálunk képni. A HáttérPanoráma érdekes embereket mutat be interjúkon keresztül. A Top 10 Facebontó kicsit populárisabb módon jár körül személyesebb témákat. Az Új Világpanoráma Szaniszló Ferenc nyomdokain próbál járni, hogy bemutathassam a világ színfalai mögött vélt dolgokat.
Szellemiségben a Kulturális Kreatívok, a Zeitgeist és a Venus Project áll hozzám legközelebb.

A kezdeti időszakban Olasz Sándor barátunk sokat segített az oldal kialakításában. Később Erős Győzővel és Varga Csabával is sok közös filmet készítettünk.
A cikkekben és videókban sokszor hangzanak el olyan tények, amelyek sokak számára kellemetlenek. Ilyenkor többnyire azzal vádolnak, hogy biztosan valakik fizetett embere vagyok. Akik ismernek, pontosan tudják, hogy ez nem igaz.
Az oldal (és jómagam is) teljesen függetlenek vagyunk minden párttól, szervezettől. Az oldal fenntartásának, valamint a saját tartalmak készítésének minden költségét egyedül finanszírozom. Néhány évvel ezelőtt voltak támogatók is, de az utóbbi időben sajnos erre nem számíthatok. Igaz, a “havi egy liter tej ára” programom még most is él. Ha van kedved támogatni, szívesen veszem a segítséget.

Az oldalhoz kapcsolódó Youtube csatornámnak közel 18 ezer feliratkozója van, FaceBook oldalaimon és csoportjaimban is több ezren vannak.

Both Gábor (személyes weboldalam itt)

Both Gábor

Emberiseg.hu alapító főszerkesztő (BG71 Stúdió)

BG71 Stúdió és személyes weboldal:  www.bg71.hu

 

IMPRESSZUM

Az Emberiseg.hu weboldal független minden politikai és egyéb tömörüléstől, semmilyen szervezeti támogatásban nem részesül. Aki mást állít, az a BTK 226. § -ába ütköző cselekményt követ el.

 

Alapító-főszerkesztő: Both Gábor, filmes, fotós, társadalmi altivista

Telefonszám: +36 70 609 2121 (magyar),
+40 749 307 700 (román)
E-mail: info@emberiseg.hu
Hivatalos cím: 2541 Lábatlan, Vaskapu dűlő 023/4