Az osztályharcok kiújulnak – VilágPanoráma
55760
post-template-default,single,single-post,postid-55760,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Az osztályharcok kiújulnak – VilágPanoráma

Az osztályharcok kiújulnak – VilágPanoráma

Újra óriási az elszegényedés, ami ahhoz vezet, hogy a nincstelenek és kisemmizettek újra a tőkések ellen fordulhatnak globális viszonylatban.
Világ-Panoráma 2014 11 28 – Az orosz térnyerést próbálják megfojtani! – Újabb és újabb törésvonalak jelennek meg az erőviszonyokban. Most már évtizedek óta folyik az a harc, amit a fejlődő világ folytat azért, hogy ne fejlődőként, hanem egyre inkább fejlettként tartsák számon. Ide tartozik: Kína, India, Brazília, Törökország például. A fejlett világ pedig abban az érdekes helyzetben van, hogy egyrészt szüksége van ezekre az országokra, mint piacra, ugyanakkor azt nem akarja, hogy elérjék azt a fejlettségi szintet, mint ő, hiszen így versenytársakká válnának.
Műsorvezető: Szaniszló Ferenc – Vendég: Hossó Andrea közgazdász

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

bg71
info@emberiseg.hu