Köszönet a segítségért!
53039
post-template-default,single,single-post,postid-53039,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Köszönet a segítségért!

Köszönet a segítségért!

Az Emberiseg.hu oldal látogatóinak nevében szeretném megköszönni mindazoknak a segítséget, akik anyagi áldozatot hoztak, hogy el tudjak utazni a debreceni konferenciára. Sőt, még egy plusz akkumulátort és egy kis lámpát is tudott az alapítvány venni, ami megkönnyíti a további munkát. Ezekre már rég nagy szükség lett volna. Természetesen jó volna a továbbiakban is rendszeres csekély segítség – valóban havonta egy liter tej ára – és csak akkor, ha fontosnak tartjátok az oldal létezését, a felkerülő cikkeket, az általam/általunk gyártott anyagokat.

Sok kicsi sokra megy. Klikk ide!!

Amire még nagy szükségünk lenne: egy olyan könyvelő, aki azzal tudna támogatni bennünket, hogy végzi a könyvelésünket támogatásképpen, vagy minimális összegért. Ha valaki tud ilyet, kérem jelezze nekünk elérhetőségeink valamelyikén. Az alapítvány pénzforgalma nincs több 150-200 ezer forintnál éves szinten. Ebből nehezen tudnánk havi 15 ezret kigazdálkodni könyvelőre.

A felvett konferencia előadásai a jövő héttől folyamatosan kerülnek majd fel az oldalra feldolgozás után. Az egyiket máris elkészítettem, amit ezúton osztok meg veletek:
Bocskay József a Magyar Hajdúk Szövetségének elnökhelyettese, Szociális
Szövetkezetek Országos Szövetségének elnökségi szaktanácsadója
Téma: Szociális szövetkezetek lehetőségei a gazdasági életben
Vidékfejlesztési Konferencia – 2013. szeptember 23., Debrecen

bg71
info@emberiseg.hu