ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A Fidesz és a kamu-devizahitelek

by / vasárnap, 30 november 2014 / Published in Devzahitelesek, Jegyzetek, News, Pénz és gazdaság
201108011356_devizahitelvaltozasok20110711n

BEVEZETÉS

1. A bankjaink biztosítást kötöttek egy biztosító és pénzügyi közvetítő társasággal, hogy ne szenvedjenek kárt, ha esetleg nem tudnánk már fizetni a hiteleinket

2. Sok magyar devizahiteles bankjának a biztosítója, az amerikai AIG biztosító.

3. Ha nem tudnánk fizetni a hiteleinket, akkor az AIG biztosító köteles a bankjainkat kártalanítani

4. A magyar devizahitelek fele bedőlt, mert az emberek nem tudták fizetni a hiteleiket

5. Ezért a magyarországi bankoknak az AIG amerikai biztosító a mai napig már TÖBB MILLIÁRD DOLLÁRT kifizetett kártalanításként

—- MOST JÖN A LÉNYEG ELSŐ RÉSZE

6. 2014-ben a devizahitelesek és az ügyvédek kiharcolták, hogy a Legfelsőbb Bíróság (Kúria) állapítsa meg azt, hogy a bankjaink csaltak és mondja ki, hogy a szerződéseink érvénytelenek

7. A Legfelsőbb Bíróság (Kúria) 2014. június 16-án 2/2014 PJE határozatában kimondta, hogy a szerződéseink semmisek abban az esetben, ha a szerződés megkötésekor nem kaptunk kellő tájékoztatást arról, hogy valójában mekkora és milyen típusú kockázatot vállaltunk

8. Minden magyar és külföldi gazdasági és jogi szakértő egyetért abban, hogy a bíróságokon minden magyar devizahitelről kiderülne, hogy nem kaptunk kellő tájékoztatást, azaz kiderülne, hogy a SZERZŐDÉSEINK ÉRVÉNYTELENEK, SEMMISEK

——- MOST JÖN A LÉNYEG MÁSODIK RÉSZE

9. Ha a magyar bíróságok kimondanák azt a tényt, hogy a magyar devizahitel szerződések érvénytelenek, akkor ez azt jelenti, hogy a bankjaink nem csak minket raboltak ki, hanem a saját biztosítójukat, az amerikai AIG biztosítót is! – hiszen a bankjaink kamu szerződések bedőlése jogcímén vettek el pénzt az AIG-től…az érvénytelenség a szerződésekhez kapcsolódó ügyletekre is kihat

10. ha kiderülne a szerződéseinkről, hogy semmisek, akkor több milliárd dollárt kellene a bankjainknak visszafizetniük az AIG amerikai biztosítónak

—– MOST JÖN A LÉNYEG HARMADIK RÉSZE

11. Abból az irtózatos mennyiségű pénzből, amit a Bankjaink az AIG-től és a hasonló társaságoktól jogellenesen elvettek nem csak a bankjaink kaptak, hanem a FIDESZ-KDNP népirtó kormány és cinkostársai is nyerészkedtek… különadó

—– MOST JÖN A LÉNYEG NEGYEDIK RÉSZE

12. Ha a szerződéseink semmisek, akkor az Orbán-Kormány nemcsak tönkre megy, de meg is bukik.

13. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány nem akar ennyi pénzt a saját zsebéből visszafizetni az AIG amerikai biztosítónak és azt sem akarja,hogy a magyar bankszektor visszafizesse az ellopott pénzt az AIG-nek.

13+1. Az AIG biztosító 2013 december 16. napján kelt Kúria 6/2013 PJE határozat után hatalmas összegeket teljesített hazai pénzintézeteknek, azonban a 2014 június 16.-án kelt 2/2014 PJE határozat után már nyilvánvalóan nem kellett volna fizetnie !

14. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány tagjai nem akarják, hogy a magyar bankszektor tönkremenjen, mert a Kormány tagjainak személyes vagyona a devizahitelesek és az AIG pénzéből van ellopva hónapról hónapra

—– MOST JÖN A LÉNYEG ÖTÖDIK RÉSZE

15. Az Orbán-FIDESZ-KDNP Kormány egyetlen dolgot tehetett, hogy ne derüljön ki a szerződéseinkről, hogy semmisek: felfüggesztett minden bíróságon zajló devizahitel-pert.

16. Az Orbán-Kormány egyetlen dolgot tehet, hogy a személyes vagyonából ne kelljen kártérítést fizetnie az AIG-nek és egyetlen dolgot tehet, hogy a magyar bankszektornak se kelljen visszaadnia az AIG amerikai biztosítótól ellopott pénzeket:

AZ, HA PIACI ÁRFOLYAMON FORINTOSÍTJA A HITELEINKET, mert akkor szinte senki nem tud pereskedni és a szerződések érvényesnek látszanak

—– MOST JÖN A LÉNYEG HATODIK RÉSZE

17. Az Amerikai Egyesült Államok védi a saját cégét, az AIG-biztosítót. Az USA nem nézi tétlenül, hogy kirabolják országa egyik legnagyobb cégét, valószínű hogy Amerika újabb lépésre készül a hazai uzsorás bankár és politikai elittel szemben !

18. Az USA első lépésben hadat üzent a magyar hatalmi elitnek, az Orbán-Kormánynak azzal, hogy kitiltotta Amerikából azokat, akiknek közük van a lopáshoz és azokat, akiknek a kitiltása nagy botrányt okoz itt az országban (pl.: Vida Ildikó)

—– MOST JÖN A LÉNYEG HETEDIK RÉSZE

19. Ezért nem hajlandó az Orbán nyilvánosságra hozni azt a dokumentumot, amelyben az USA bizonyítja azt, hogy miért tiltotta ki Amerikából Vida Ildikót és a többieket

20. Orbánt felszólította a Jobbik párt is a parlamentben, hogy nyilatkozzon és teregesse ki a szennyest

21. Ha Orbán kiteregeti a szennyest, akkor megbukik

22. Ha az Orbán-Fidesz-KDNP kormány megbukik,

AKKOR NEM LESZ FORINTOSÍTÁS PIACI ÁRFOLYAMON !!!

Forrás: http://elgondolkodtato.com/orban-fidesz-kdnp-az-aig-botranyban/

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

One Response to “A Fidesz és a kamu-devizahitelek”

 1. Ennél sokkal rosszabb a helyzet a FIDESZ vezetői, és a többi ember számára, akik részt vettek ebben az ügyletben, és fosztogatták az országot.
  Mindez több ok miatt is van így, és mondok néhány okot.
  1. A Földön egyedül csak az embert lehet természetes személynek elfogadni. Még a külvilágiak sem természetes személyek a Földön. Bármilyen külvilági, csak úgy tud valamit is érvényesíteni a Földön, ha azt egy ember terjeszti elő, tehát mellé áll a külviláginak.
  Tehát semmilyen államnak, vállalatnak, csoportnak, vallásnak, pártnak nincs semmilyen természetes személyisége, még akkor sem, ha ezt törvényben meghatározták.
  2. Csak igazságszolgáltatással lehet bármilyen ítéletet hozni egy Földi ember ellen. Ezért találták ki a jogszolgáltatást, hogy ne keljen igazságszolgáltatást hozni, mert akkor be kellene tartani az univerzum, és az emberi működés rendjét.
  3. Aki elismeri a jogot, az elismeri, hogy Ő nem ember, hanem állatember, vagyis emberbőrbe bujt állat. Ez azt is jelenti, hogy aki elismeri a jog törvényeit, azok állatok, és állatoknak is kell tekinteni minden embernek. Az állatok felett meg az állatkirályság királya, vagy meghatalmazottai ítélkezik a jog alapján. Aki jogszolgáltatásban részt vesz, tehát a jogi bírókat is állatoknak kell tekinteni. Ezt a zsidók jól tudják, hisz a jog fordítottja a goj, és a zsidók a goj alatt állatembereket értenek. A zsidók értelmezik a fordított szavakat is, és el is fogadják, mert ami oda igaz, az visszafele is igaz. A magyar nyelvben is így van, hisz a közös nyelvben ez egy működési rend.
  Mint tudjátok, a magyar nyelv az, ami legjobban megőrizte a közös nyelvet, függetlenül a sok nyelvújítástól. A nyelvújítás valójában a közös nyelv vágása, félreértelmezése, szavak, betűk jelentésének megváltoztatása.
  4. Ami a legfontosabb. Az állam tulajdonosai az illető ország állampolgárai.
  Tehát minden állami tulajdon ma Magyarországon az összes állampolgár tulajdona. Aki 1990-ben Magyarország állampolgára volt, vagy a szülei örökségén keresztül mindenki, akkor a tulajdonosa az állami vagyonnak.

  Mindezekből is lehet következtetni arra, hogy akik most machináltak, azok becsapták az állam tulajdonosait, vagyis azokat az embereket, akik őket megbízták az állam működésével.
  Ami a legrosszabb az, hogy más államok tulajdonosait csapták be akkor mikor olyan tulajdont adtak el, ami nem volt az övék.
  Ezt azért mondom, mert az állami tulajdon közös, és oszthatatlan. Ebből az következik, hogy az állami tulajdonból semmit senki nem adhat el, csak akkor, ha azt minden állampolgár, aki tulajdonos, ebbe beleegyezett, és ezt írásban az aláírásával is hitelesítette. Ha csak egyetlen állampolgár nem írta alá a hitelesített szerződést, az a szerződés semmis.
  6. Szerződés csak emberek között jöhet létre a Földön, akik természetes személyek. Olyan nincs a Földön, hogy természetes jogi személyek, mert azok a jogi személyek állatok közötti szerződések, és nem vonatkoznak az emberre.
  7. Egy ember csak igazságszolgáltatásban kaphat elégtételt, ha sérelem, kár éri. Az igazságszolgáltatásban lévő bíróknak ismerni kell az univerzum, és az emberi működés rendjét.
  Ezért egy ember nem tud jogorvoslatot kapni semmilyen jogszolgálatnál, vagy akkor elismeri, hogy Ő állat.
  Az USA mint állam alatt az USA-ban élő embereket, mint állampolgárokat kell érteni, és ha őket megkárosították a Magyarországon élő néhány ember, akkor csak ezek ellen az emberek ellen indíthat, egy igazságszolgáltatás keretében egy igaz bíró előtt kárának orvoslását.
  Azt, hogy ezeket ki, hogy lépte át az univerzum, és emberi működési rendet, és hogy csapta be akár magát, és több embert, az ki fog derülni hamarosan. A lényeg, hogy nem lennék a helyükben, mert ami ítélet ott születik, azt az egész univerzumban, de a Földön mindenképp be kell tartani. Egyedül az lehet ezen emberek mentsvára, ha a többi ember nem tesz panaszt ellenük, de bármi is legyen az ítélet, az biztos, hogy ha valami kárt okoztál a másiknak, azt meg kell térítened. Aki sokat lopott, az sokat fog dolgozni a többi emberért, hogy a számlát kiegyenlítse, mert a szám az lát, és nem csak evésre használod. Ami még lényeges, nincs kiegyenlítődés, tehát nem lehet a jót meg a rosszat, az adakozást, meg a károkozást összevonni, mert ezek mind más és más energiák. Az energiákat csak ki lehet egyenlíteni úgy, ha azt visszaadod akié.
  Aki ezeket megérti az nem fog senkinek kárt okozni.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL