ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Rájöttem, hol a mennyország

TN6_B1023644

A napokban került a könyvesboltok polcaira Balogh Béla új könyve Elkezdődött… címmel. Tegnap mintegy három óra alatt fel is faltam. A könyv nagyon egységesen, nagyon jól foglalja össze azokat a változásokat, amelyek a világban zajlanak. Sok azonos gondolat megtalálható a könyvben, ami az Emberiseg.hu-n is szerepel.

Örömmel olvastam Rozsályról, Mátraverebélyről is a műben. Béla könyveiben és előadásaiban személy szerint azt kedvelem a legjobban, hogy az átlagember számára is érthető módon tálalja az élet és világunk egyszerű törvényeit, amellyel a fősodrú médiában és az oktatásban nem találkozik az ember. Így volt ez “A végső valóság” és “A tudatalatti tízparancsolata” esetében is.

A szerző ebben a könyvében is központi szerepet szán az ok okozati összefüggések ismertetésének. Példákkal, közérthetően. Innentől kezdve már csak az nem érti meg, aki NEM AKARJA megérteni: a világban semmi nem történik véletlenül, minden esemény annak az eredménye, ahogyan viselkedünk, vagy cselekszünk, vagy tettük mindezeket korábban. A materialista szemlélet, az ateizmus ezer sebből vérzik, mégis a legtöbben nem hajlandók szabadulni tőle. Talán kényelemből. Azt gondolják, ennek csak egyetlen ellenpárja létezik, a vallásosság. Vagyis ha valaki hinni kezd valamelyik egyház istenében. Pedig ez közel sincs így.
És ha már itt tartunk… Ma hajnalban megértettem, hogyan is kellene értelmezni a poklot és a mennyországot. Sokan kacagva mondogatják néha, hogy ide vagy oda kerülnek… Azért kacagva, mert jól tudják, hogy egyes cselekedeteik következménye vagy ez vagy az lenne, ha hinnének benne. Nem hisznek a mennyország vagy a pokol létezésében. Elcsépelt mesének tartják.

Amire ma hajnalban rájöttem, az valahogy így fest: régóta tudom már, hogy nincsenek véletlenek, minden okkal történik ebben az Univerzumban. Minden, ami velünk történik, egy korábbi cselekedetünk eredménye, és valamit meg kell tanulnunk belőle. A vallások is tudták ezt mindig is. Amikor azt halljuk, hogy a pokolba vagy a mennybe juthat valaki, azt nem úgy kell elképzelni, ahogyan a viccek is értelmezik – fortyogó üstök, vagy gondtalan boldogság a felhők között…
Még Dante Isteni színjátéka is eszembe jutott hajnalban.

Amikor élünk, cselekszünk. Jól, rosszul… Hitünk szerint. A materialista szemlélet is hit. Hit az anyagban, és abban, hogy élünk, meghalunk, és kész… Utána semmi nincs. Ha sok jót teszünk, a mennyországba, ha sok rosszat, a pokolba jutunk. De hol van a mennyország, és hol a pokol? A válasz nagyon egyszerű. Halálunk után a lélek tovább él. A köztes létben szembesül minden cselekedetével, amit elkövetett megtestesült életében. Aztán újjászületik egy új testben, és megtapasztalja minden korábbi tettének következményét. Így a következő élete maga lehet a pokol, de lehet mennyország is.

A világ amúgy gyönyörű hely. Gyönyörű “díszletek” között élünk – jelenleg hétmilliárdan. Csak magunkon változtathatunk, köröttünk senki máson. És ha majd egyre többen jönnek rá erre, és az ok okozat összefüggéseire, akkor majd egyre kevesebben fognak nagy disznóságokat elkövetni embertársaikkal szemben, így egyre kevesebb szenvedés lesz a világban. Akkor majd befejeződhet egymás kifosztása, egymás letiprása, és csökkenni fog az eltiprók és eltiprottak száma is. Ugye, milyen egyszerű?

Jó szívvel ajánlom Balogh Béla legújabb könyvét MINDENKINEK!

Both Gábor, 2012. október 30.

Share and Enjoy

3 Responses to “Rájöttem, hol a mennyország”

 1. Lehet ehhez egy rövid kommentárt fűzni, Gábor? Akkor, mikor a cikk szerzőjének különösen a szívéhez közel áll Balogh Béla világa? ( Mely világ sok spirituális keresőnek valóban nagyon hasznos a lelki fejlődése szempontjából! )

  Talán igen, talán nem.

  Ezért csak egy kérdésben szorítkoznám egy rövid észrevételre :

  Az ok-okozat spirituális-lelki törvényének a felfedezése valóban fontos mérföldkő az életútja során minden keresőnek.

  Ám ez az összefüggés ilyen lineáris módon való tálalása elsősorban a vedanta-filozófiából ered, melynek felfedezése a nyugati ember számára már 200 évvel ezelőtt megkezdődött és sok nyugati spirituális iskola már a 19. század végétől tanítani is kezdte.

  Az 1960-as évektől azonban ( sőt, a negyvenes-ötvenes évektől, a tömeges UFO-jelenlét kezdetétől ) megjelent egy teljesen új szemléletű kozmikus-spirituális filozófia ( amely végre együtt rezonál – mivel minden keleti-nyugati vallásosságtól megszabadult – a galaktikus társadalmak hitrendszerével ), mely az emberi személyiség multidimenzionalitására helyezi a hangsúly, azaz nem tekinti hangsúlyosnak, sőt inkább lényegtelennek a lineáris személyiséginkarnációt, mivel egy személy itt és most is sok párhuzamos személyiségben van jelen!

  Ezt viszont nem olyan bonyolult elképzelni, mivel a mai ember is mentálisan MINDIG időutazáson van, csak az a problémája, hogy ezt testileg nem tudja, vagy csak nagyon korlátozottan tudja megélni! – Ellentétben pl. magasabb civilizációkkal, akik az UFO-t ( többek között ) éppen azért használják, hogy TESTILEG IS megtapasztaljanak VAGY MEGVÁLTOZTASSANAK egy alternatív múltat vagy jövőt!

  Azaz önmagukat!

 2. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Azt azért jó tudni, hogy nem csak az ok-okozati út van. A buddhizmusban ezt leírják, ha sikerül az évszázados kultikus mázat levenni, akkor ez látszik is. A lámák egy vonala ezt megtette, s ahogy sejtem, a többi vonal is megteszi. Amelyik vallás meg akar maradni, azok meg fogják tenni a változásokat.
  Tényleg sok elképzelés van a pokolról, és a mennyországról.
  Egy másik megközelítést is elmondok, hátha érdekes lesz néhány embernek akik még nem ismerik..
  Amikor van egy negatív gondolatod, azzal is tudsz teremteni, ha az adott pillanatban a “most”-ban vagy.Talán ezért hitették el az emberekkel, hogy ők nem teremtők, mert akkor talán nem teremtenek negatívumot. Az igaz, ha nem teremtesz negatívumot, akkor pozitívumot sem tudsz, és ahhoz hogy teremtsél, el is kell fogadnod, hogy te egy teremtő lény vagy. Amint most már a tapasztalatunk meg, van egy ilyen felfogás, hogy nem vagy teremtő lény, eléggé kiszolgáltatottá teheti az emberiséget a negatívumoknak, és a negatív lényeknek.
  Ha negatív gondolat a teremtés igéje, ekkor ez a gondolat szellem alakba megjelenik természetesen valami pokolbeli entitásként fogod érzékelni. Egyszer megzavarták az Isteni párt a teremtésben, és lett is galiba belőle. Azóta vigyázzák hogy senki ne zavarja meg a teremtést.
  A negatív gondolat nem más, mint a teremtő gondolat közé bekerül egy zavar, vagyis megzavarják a teremtést. Ezt mondom én negatív teremtésnek.
  Talán érthető néhány példán keresztül:
  Amikor azt mondom, hogy szeretlek téged. Izz az elválasztás érzékelhető.
  Vagy azt mondom, hogy szerető párom. Itt azt érzékeled, hogy a másik alattad van, tehát nem vagytok egyenrangúak.
  De ha azt mondom, hogy szerelmetes párom, ekkor biztos lehetsz, hogy egyenrangúnak mondom a másik embert, és benne van a szeretet is.
  Aki nem érzékeli a különbséget, a szavak közti finomságot eltérést, annak még azt tudom tanácsolni, hogy emelkedjem, és ne foglalkozzon mágiával, míg nem érzékeli a szavak erejét e három példában. Amíg zavarodott vagy, addig elég nagy galibát okozhatsz a teremtésben. Erre azért meg vannak a biztosítékok is, hogy ne történjen zavar.
  Előfordul, hogy a negatív gondolat anyagiasul is. Ez a rosszabbik verzió számodra, ilyen a pénz gondolata. Kevesen tudják, hogy a pénz gondolata negatív, és amikor a bőséget használták egyszer teremtéskor, akkor lett a teremtés megzavarva valakinél. és ezt többen átvették. Most már elég sokan. Mivel negatívvá vált gondolat volt a teremtő gondolat, ezért ezek az entitások ellened fognak dolgozni. Sőt belőled táplálkoznak, vagyis elveszik az energiádat, a bőségedet, de biztos, hogy egy idő után nem hagynak békén, hisz egyre több energia kell nekik. Mivel te teremted meg az ördögeidet, a démonaidat, a különböző állataidat, szellemeidet, tárgyaidat, ezek okozzák a félelmeidet, durvább esetben a lázálmaidat. Ha az álmaidban, vagy egy berúgás után bogarakról, vagy más kellemetlenségek nem hagynak békén, akkor ezek a te általad, és egyéb teremtett negatív gondolatok testesülnek meg az érzékelésedben. Ha igen zavar, és nem tudod mit tegyél, hisz minden tőled így elvett energia, vagyis a negatív gondolatok azt eredményezik, hogy úgy érzed süllyedsz, és átmész akár negatív lénnyé is. Ha már elérted az őrület határát, az biztos kellemetlenné fog válni a lelked és a te számodra. Elég vad elképzelések, lényeket teremthetsz így.
  Ha bárki megtámad téged egy negatív lény, vagy több, vagy a Földet, vagy bármelyik bolygót, naprendszert, abban biztos lehetsz, hogy azt te vagy közülünk teremtette meg valaki valamilyen szinten, hisz egyek vagyunk. Ezeket a teremtett lényeket, hisz azokat rakod pl a pokolba, azokat a gondolati teremtményeket meg a tisztítótűzbe, amelyeket kezdünk, vagy tudjuk, hogy meg kell változtatni, átváltoztatni. Ha nagyon belemerülsz ezeknek a gondolatoknak a teremtésébe, akkor elég szép mennyiségű, lényt tudsz berakni a saját poklodba, mert mindenkinek saját pokla van, ha csinált. Érdemes emelkedni, és vigyázni mit mondunk. A legrosszabb az mégis ebben, hogy azt érzed süllyedsz le, és mivel ezt a Földön csinálod, csak itt a Földön szüntetheted meg. Ezt mondják ördögi körnek is, mert ha olyan sokat teremtettél negatív gondolatot, akkor nem tudsz ebből kiszabadulni egyedül. Kell ekkor segítség, de akkor is neked kell az akaratot létrehoznod a változáshoz, és elmondják utána mit hogy csinálj, hogy megtörténjen a változás, így a cselekedetet is neked kell megtenned, csak a módszert mondják el. Ha a negatív gondolatokkal anyagi dolgokat is teremtettél, akkor bele is tudsz süllyedni az anyagi világba. Ilyen negatív gondolat anyagiasulása a pénz is. Elég rendesen bele is süllyedtek az emberek az anyagi világba, ha csak a pénz lenne, akkor is bőven élég lenne, de van még sok egyéb.
  Amikor segítséget kérsz, akkor olyan helyre fordulsz, ahol hallod hogy van pokol, vagy olyan teremtmények, mint amiket te teremtettél, és tudják ott kezelni is, vagyis adni neked olyan módszert, amivel tudsz magadon segíteni..
  Ekkor találod meg régebben a vallásokat, most meg szélesedett a paletta, mert nem üldözik ezeket az embereket, a különböző ezotérikus embereket.
  Amikor azt mondják, hogy megszállt egy ördög, vagy egy lény, akkor valójában azt érzékeled, és esetleg mások is azt érzékelik, hogy teremtettél valamit, ami nem hagy békén.
  Mindenkinek saját külön bejáratú pokla van, persze aki csinált magának. és csak saját magad szüntetheted meg, hisz te csináltad. A másik ember pokla rád nem hat, csak akkor , ha a kérésére, vagy kíváncsiságból csinálsz magadnak egy poklot.
  Még az átkot is ami rajtad van, azt is te csináltad magadnak. Mert megkért valaki,hogy csináld meg magadnak, és te nem mondtál ellent. Ez akkor történik meg, mikor az átkot rád mondják, vagy írják. Amikor leveszik, ha ez sikerül, akkor lényegében téged vesznek rá, hogy engedd el az átkot. Csak azt tudod elengedni, amit te csináltál. Ekkor nem a másik embert veszik rá, hogy szüntesse meg az átkot, amit rád rakott, hanem te engeded el. Ha elengedted az átkot, ekkor történik az, hogy aki az átkot létrehozta, arra visszaszáll az átok. Lényegében, amikor te elengeded az átkot akkor nemet mondasz a másiknak, és ezáltal mivel az Ő gondolata, saját magát fogja megtalálni, így az átka megtalálja a létrehozóját. Rád már nem tud hatni az átok, ezért a gondolat a létrehozót kezdi macerálni..Már tudod, nem érdemes másra átkot szórni., mert magadra fogod azt szórni. Ugyan így kell a negatív gondolatokat is a helyére rakni úgy, hogy elengedem, jobban mondva megváltoztatom, átváltoztatom pozitív gondolatokká, de csak a saját gondolataidat tudod megváltoztatni, másét nem. Ezért mondják azt, hogy mindenki csak saját maga tud a mennyországba kerülni, mikor elengedett, átváltoztatott minden gondolatot, ami ehhez a Földi világhoz köti. Ehhez nem muszály meghalni, hanem a testedet is megváltoztathatod mert ez a test nem bírja el azt ott lévő energiákat. Ez a test erre a világra lett tervezve, teremtve.
  Mikor átváltoztatsz, helyére raksz egy gondolatot, akkor egy csomó energia szabadul fel számodra, s abból tudod, hogy sikerült, hogy jobb közérzeted lesz, esetleg nevetés tör ki rajtad, örülsz magadnak, vagy másoknak, vagy sokat ásítasz, pedig nem is vagy álmos, de örömkönnyeket is adhatsz ki.. Ha ezt nem tapasztalod, akkor feleslegesen vagy ott, mert valójában nem csináltál az idő alatt semmi felemelkedést. A süllyedésnek is meg vannak a jelei. Rossz közérzeted lesz, esetleg rángatózik valamilyen izmod, vagy az egész tested, révületben leszel, és nehezen tudod abbahagyni, (Ez főleg akkor van, mikor más negatív hatást gyakorol rád, és azt te elfogadod.) kerülni kezded a barátaidat, végül egyedül érzed magad, stb
  Amikor átváltoztatod a gondolataidat pozitívumokká, akkor közben előjöhetnek negatív tünetek, de ha ezek nem szűnnek meg, és nem változnak át pozitívvá, hanem még fokozódik a negatív érzet, akkor biztos lefelé mész. Vannak olyan átváltoztatások, amik akár több napig, hétig is eltartanak, ezért kicsit nehéz meghatároznod, mi jó neked, vagy mi rossz. Az biztos, ha figyelsz a belsődre, a megérzéseidre, tehát befelé figyelsz, akkor mindig jelez a lelked. Az emelkedéskor, amikor átéled a negatívumot, és megismered, akár tudatos vagy, akár nem ekkor, akkor mindig megszűnnek ezek a kellemetlen hatások, és soha nem térnek vissza, ha teljesen megtörtént az átváltoztatás. Hasonló eseteknél még előjöhetnek hasonló érzések, de ott is a végén kell egy felszabadultság érzésnek lennie. A látók egyszerre látják a változást, ha valamit elengedtél, hisz kitisztulsz, aminek látható jele van. Attól függnek a reakciók, mit engedtél el. Ha nagy energiával rendelkező dolgot engedtél el, akár sokáig sírni, vagy ásítani is fogsz, amit nem tudsz egy darabig abbahagyni. Ez valójában az öröm könnyei, annak a könnyei, hogy túl vagy rajta, amitől már régóta meg akartál szabadulni. Nem tévesztendő össze, azokkal a könnyekkel, mikor a lelki fájdalomtól sírsz, mikor érzed, hogy olyat vettél magadra, amit nem kellett volna. Ha sok kellemetlenséget engedtél el, akkor más nem fogsz sírni, hanem egyszerűen csak örülsz, hogy elengedted. Amikor sírsz ilyenkor, akkor még egy kicsit ott az éned is, aki beleszól még.
  Amikor az anyagba süllyedsz a negatív gondolatok, teremtményeid, anyagi tárgyaid hatására, akkor ha hozzászoksz, és nem távolítod el a bensődből ezeket a negatívumokat, akkor megváltozik a gondolkodásod szép lassan, megváltozik a hozzáállásod a világhoz.
  Megteremtetted magadnak a pénzt, akkor az fog rád hatni egy idő után, és annyira, hogy eljuthatsz addig, hogy mindenkin átgázolsz, csak megszerezd magadnak. A gondolkodásod meg úgy változik meg, amit most azzal jellemeznek, hogy materializmus. Ez addig elmehet, ha sok ember csinálja meg, hogy a környezetedet, az emberi kapcsolataidat is tönkre teheted, sőt a bolygót halott bolygóvá változtatod, és annyira kerülöd a másik embert, hogy a végén teljesen egyedül maradsz.
  Érdemes tudni mit nyerhetsz és mit vesztesz , amikor döntesz. Elég sokszor döntesz az életedben, akár naponta többször is.
  Az egészből a kiút, ha a teremtő gondolataidat, az igét változtatod meg úgy hogy abban ne legyen zavar. Elkezdesz olyanokra gondolni, amik számodra szép, pozitív. Mellőzöd a negatív zavart gondolatokat, és ha van egy olyan technikád, mint a buddhista meditáció, vagy a keresztyény mise, és a legújabb az auditálás, stb akkor ezeket, ezekkel a technikákkal törölni is lehet, vagy megtisztítani, és így nem fognak hatni rád. A már meglévő rád ható gondolataidat is feltárják ezek a technikák, és semlegesítik azzal, hogy átváltoztatják számodra pozitívvá.
  Ezt a folyamatot nevezem én tisztulásnak, emelkedésnek.
  Egy egyszerű példa, hogy akár egy vallásnál is működik ez.
  A muzulmán dzsihádot ha jól értelmezed, és tudod, hogy a belsődben kell először megcsinálnod a változást, akkor a dzsihád is egészen másként fog hatni, mint ahogy eddig bárki is gondolta. Ha kívül csinálod meg a dzsihádot, akkor egy csomó embert fogsz megölni. Ha belül, a bensődben, akkor meg emelkedsz. Azért mondom, hogy ha jól értelmezed, mert egy rossz értelmezéssel akár fanatikussá is válhatsz, és akkor megint csak ölni fogsz. A muzulmán hit nem a mások öléséről szól, bárki bármit is mond, még akkor sem az ölésről, ha az nem muzulmán. Ha arról szólna, hogy minden nem muzulmánt meg kell ölni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz eljutni Istenig, még akkor sem, ha szerinted az Ő érdekében öltél. Ekkor fel kell nevelned egy olyan embert, akiből olyan hitű lesz, mint amelyet meggyilkoltál. Ha keresztyént gyilkoltál meg, akkor egy keresztyén gyereket kell felnevelni, és hagynod kell, hogy ő keresztyén legyen. Ekkor már van lehetőséged Istenhez eljutni. Hasonló a helyzet másik vallásoknál is. Biztos, hogy meg fogod tenni ha egyszer gyilkoltál. Ha elveszel egy életet Istentől az a minimum, hogy adsz egy életet Istennek.
  Azt kapod amit adsz, és amit elvettél, azt vissza is kell adnod.
  Egyszerűen a belül megcsinált dzsihád azt jelenti, hogy a belsődben minden olyan gondolatot elutasítasz, nem engedsz magadhoz, ami elfordít téged a jó úttól, a felemelkedéstől. Másként nemet mondasz a negatív gondolatoknak. A mások megölése olyan negatív gondolat, bárki is magyarázza ezt be neked, hogy azzal inkább eltávolodsz Istentől. Mindent belül kell csinálni, és azt kiengedni, ami szép ami jó, és ami szeretetteljes. Ezt nevezik belső harcnak szerintem rosszul, mert nem harcolni kell magaddal, hanem csak egy elhatározást kell csinálni, és azt betartani. A betartása az elhatározásnak, az ami nehéz, és ezt nevezik sokan harcnak. Az érdekes az, hogy ha harcnak fogod fel, az is egy negatív gondolat, és ezért nem is fog sikerülni betartanod, hisz a belsődben nem tud érvényesülni semmilyen negatívum. Az az a hely, ahová semmilyen rossz gondolat, szándék nem marad meg, és oda csak olyanokat engedsz be, és azok is maradnak csak meg ott, akik neked jót akarnak, és szeretnek. Ezt nevezik sokan belső templomnak, vagy szangának. Akár ott belül meg is csinálhatod a saját mennyországodat, mert ott van a mennyország is, és amit ott megcsináltál, az fog kinn is megtörténni. Másként kiszélesítheted a belső mennyországodat, tiszta földedet, stb a környezetedre. Először nagyon kicsinek érzed ezt a belső templomot, szangát, stb. Ahogy tisztítod magad, úgy egyre nagyobb lesz ez a templom, és végül már akkorának érzed, hogy az egész testedet betölti, az ott lévő Isteni, vagy mesteri fény. vágül a környezetet is betölti, majd a világodat. Ha ezt mindenki megcsinálja, akkor már egész jó helyen fogunk élni. A többit rátok bízom, milyen is legyen az a hely.
  Amúgy minden ima egy mantra, és minden meditáció egy mise is, és fordítva. Ha emelkedsz, erre is rá fogsz jönni, de addig kételkedj benne, és ne keverd össze a vallásokat, és a szertartásaikat, mert összezavarod magad. Ha Jézus útját követed, akkor nem követheted Buddha útját. Van még e két mesteren kívül néhány, de ha az egyiket választottad, ne csinálj másik utat közben, mert mihelyt áttérsz egy másik útra, abban a pillanatban elveszted az előző üt minden nyereségét. és ha mégis visszatérsz, akkor újból kell kezdened az egészet elölről. Ezért van, hogy aki ide is megy meg oda is megy, az sehová sem megy. Minden mise, és minden meditáció, tisztulás is, és átalakítás, átváltoztatás is egyben, ha azt megfelelően csinálod, és ha csinálod.
  Egy tisztulásnak meg van a folyamata, és minden vallás, ahol ezeket betartják, és nem felejtették el, vagy nem alakították át, ott emelkednek is az emberek. Valójában ezt a folyamatot használják az ezotérikus tanítások is, mikor valaki emelkedik a tanításaik révén, és még ha nem tudják, de minden ezotérikus iskola valamilyen mestert követ, tehát egy vallás része. ezt sem kell elfogadni, ebben is lehet kételkedni, de ha erre jössz rá, akkor nem kell csodálkoznod. Minden mester egy azon apa vagy anya egy aspektusa, fia, vagy lánya. Ahhoz hogy megszülethess, kell egy apa, és kell egy anya. Ez a felsőbb világokban sincs másként. Biztos, hogy van nemed addig míg Isten színe elé kerülsz, kivéve, ha isten mikor teremtett nem volt nemed, vagy elvesztetted a nemedet, mert megtalált egy zavaró gondolat. a teremtésedkor. A zavaró gondolatokat át lehet alakítani, tehát van nemed. Teremteni, csak egy nő, és egy férfi teremthet. Amikor ez nem így történik, mindig zavar támad. Ezért is biztos van istenanya, vagyis Nagyboldog asszony. Ahol ezt nem így mondják, ott még titkolják a teremtés folyamatát, ott még zavar van..
  Nagyon egyszerű a tisztulási folyamat, és sokáig titokként kezelték és ködösítettek. Azért történt így, mert ha negatív céllal használják fel, akkor nagyon mélyre lehet süllyedni. Bizonyos értelemben azok a vallások, ahol a felemelkedés folyamatát elfelejtették, azokba a vallásokba olyan negatív személyek kerültek be, akik elöl a vallási vezetők azzal védekeztek, hogy elfelejtették a technika értését, de a használatát, és azokat a tanításokat fenntartották, amivel bármikor el lehet újra indítani a felemelkedést, ha sikerül a negatív személyeket kirakni az egyházak vezetéséből, akkor újra egyszerre fel lehet éleszteni az emelkedést is.
  Ha negatív céllal használják a teremtést, akkor mindig a teremtésbe zavart helyeznek el. ezt főleg a szavakkal érik el itt a földön, és akkor nagyon kegyetlen tud lenni egy ember élete, s az, hogy valaki rabszolga lesz, csak a kellemesebb állapotok közé tartozik, mint amit megélhet lelkileg az ember, ha lesüllyed.
  Egyfajta védelem volt e titkolózás, sokszor felejtés, vagy köd rátétele az emberre, amit persze az ember csinált meg. magának a lelke védelmére, mikor elkezdett süllyedni.
  Most változtak a Földön a hozzáállások, az energiák, a döntések megtörténtek, a szektorban is megtörténtek a döntések az emelkedésre, és aki ártani akar magának, az süllyed, és így el lesz távolítva a szektorból. Aki meg kikerül a szektorból, az el is felejti a megszerzett tudást, mert ezzel fogja védeni magát a sok szenvedéstől, és nem számít ekkor ki viszi őt el a szektorból, legyen az negatív, vagy pozitív lények csoportja.
  Remélem érdekes volt ez a megközelítés is az életről.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

  • Csicseri Orosz Imre véleménye:

   Sziasztok!
   Legyen még érdekesség, ha már elkezdtem.
   Amikor egy magyar azt mondja, hogy a mag népéhez tartozik, abba nem is gondoltok bele, ez mit is jelent.
   Vegyétek végig, mit jelent a mag, és hol találhatunk magot. Minden gömbnek a nyelvünkben magja van.
   A földgömbünknek, a napunknak, a naprendszerünknek, a szektorunknak, a galaxisunknak, az egész univerzumunknak.
   Aki a mag népéhez tartozik, abban biztos lehetsz, hogy azok legközelebb vannak a középponthoz. Akik legközelebb vannak, annál van a legtöbb tudás, a legtöbb szeretet, stb,, mert ők vannak legközelebb Istenhez, vagyis a szent család tagjaihoz, ahonnan minden tudásukat, szeretetüket, stb kapták.
   Tudjátok, hogy a pálosok magyarok, és a feladatuk miatt előbb ébredtek fel egyenként? Egyszerre nem ébredhettek fel a földi lények érdekében.
   Néhány pálos a Magyar király álmát őrzi, néhány pálos romlatlan testét néhány templomban találjuk, illetve olyan helyeken, amelyet nem ismertek. A többi feladata az, hogy beindítsanak egy napot.
   Olyan ereje van az önzetlen szeretetnek, hogy nem csak lángba tud borítani testeket (öngyulladás), de akár bolygókat is elemészt teljesen, hogy még hamu sem marad utánuk.
   Új aranykorszakot nem lehet az erőszak bármilyen formájával elkezdeni. Aki erőszak bármilyen formájában gondolkodik, hamar tegyen le róla. Nincs szükség rá. Egyedül az emelkedésre van szükség.
   Ezért is fontos az emelkedés. Aki nem emelkedik, és ez nem csak az emberekre vonatkozik de a földön lévő összes lényre, sőt az összes atomra, az elég, mert a Földön ahogy emelkednek a magyarok, úgy emelkedik a szeretet is. Ha az összes magyar egyszerre emelkedne, vagy esetleg megölnék őket, akkor néhány pillanat alatt nem lenne Föld, és újra kellene teremteni. Elgondolhatjátok, hogy akár több kilométer ólomfalon is át tud menni a szeretet, ha felemelkedtél.
   Ha csak pár száz magyar felemelkedne egyszerre, akkor az emberek máglyaként égnének el, és nem számít hol lennének a földön. Lehetsz bármilyen bunkerban, amely akár több kilométerre a tenger alatt van, akkor ott sülnél meg. Ezért emelkednek folyamatosan a magyarok, és egymás után, de így is folyamatosan fog emelkedni az önzetlen szeretet a földön. Ehhez még hozzájön, hogy a Földön élő összes lény is emelkedni fog, akkor elképzelheted, miért menekülnek el azok a lények a Kárpát medencéből, akik rossz szándékkal vannak a magyarok iránt. Egyszerűen nem tudnak itt maradni. Végül a Földön sem tudnak megmaradni.
   Ez csak egy kis infó az önzetlen szeretetről, hogy milyen nagy erővel bír.
   Jézus, mint szeretet mester, egymaga annyi szeretetet tud adni, és fog adni, mikor lejön, és átvezet bennünket a gyémánt kapun, hogy ha nem emelkednénk, elégnénk.
   Minden Földön élőnek emelkedni kell, hogy el tudja viselni ezt a szeretetet.
   A magyarok feladata, hogy átadják azt a tudást, és segítség a földön élő népeket, embereket, lényeket, hogy el is érjék a felemelkedéshez megfelelő állapotot.
   Ahogy egy magot be tudnak indítani a magyarok, és akár tűzgolyó, vagyis nap lesz a magból, ugyan úgy tudják a te magodat, azt az isteni szikrát, ami mindenkiben benne van, még a sárkányokban is, beindítani, hogy emelkedni tudj.
   Ha van egy magyar barátod, akkor már nagyon szerencsés vagy. Ha bármilyen formában csökken a magyarok száma, úgy veszik el sok embernek a lehetősége az emelkedésre.
   Bármilyen ármány, csel, ígéret, erőszak, stb hatására egy magyar sem fog neked segíteni. Megpróbálták a magyar nyelvet megtanulni, de a kulcs nélkül nem sokra mentek, elraboltak magyar csecsemőket, és sajátjukként nevelték fel, elvettek feleségül magyar lányokat (brit királyi család), de így sem, és sehogy sem tudták megszerezni a kulcsot. Csak egy esetben. segítenek, a magyarok, ha meg van az elhatározásod az emelkedésre, és ha ezt csinálod is.Aki más emelkedését gátolja bárhogyan, az a saját emelkedését gátolja.
   Amit te ördögnek hívsz, azt régen a magyarok ármánynak hívták.
   Mikor hallottam arról, mert nem olvastam a Bibliát, hogy Jézust megkísértette az ördög, hát bevallom, kicsit mosolyogtam.
   Ahogy elmesélték a történetet, az valójában nem kísértés volt, hanem Jézus elmondta az ördögnek, hogy tud emelkedni. Kapott néhány tanítást. Nézzünk egy példát rá. Mikor azt mondja Jézus, az ördögnek hogy az én szolgám vagy. Valójában azt mondta az ördögnek, hogy ha szolgám leszel, akkor tudsz elkezdeni emelkedni, különben itt maradsz ebben a 3 dimenziós világban addig, míg a szolgám nem leszel. Másként, nincs más út számodra csak ez. Bárki aki követte eddig az ördögöt, annak is csak az a lehetősége van, hogy szolgálja Jézust. Ebben az is benne, van, hogy még az ördög is felemelkedhet, és azok is, akik az ördög útját járják, év végéig.
   Most van a lehetőség, és aki nem él vele, annak rettentő sokáig kell úgy várnia az újabb lehetőségre, hogy mindent újra kell kezdenie, még az ördögnek is, ha maradni akar ebben az állapotban, és nem akar emelkedni. Sokkal többet kell várnia, mint itt a Földön várt, pedig ez sem volt rövid idő.
   Most már tudjátok miért nem érdekel, hogy ki volt szabadkőműves, és az sem érdekel ki zsidó, vagy mit követtett el a világ, és a magyarok ellen.
   Ezek az emberek csak akkor tudnak felemelkedni, akármilyen negatív lények is, ha egy magyart szolgálnak. Nem azokról beszélek, akik magyarul beszélnek, hanem azokról, a magyarokról, akiknél ott a kulcs a felemelkedéshez. Talán érthető, miért égették a táltosokra a kulcsot, mielőtt élve eltemették őket.
   Azt gondolták így fel tudják majd őket ismerni. Hát ez nem így van, hisz az a kulcs okozta seb nyoma, már nincs ott egy táltoson sem.
   Egy igaz embernek semmivel sem tudnak ártani.
   Visszatérve Jézus és az ördög találkozására.
   Ha egy szeretet mesterrel találkozol, vagy csak a közelében vagy, annak olyan következménye van, hogy megtapasztaltad legalább egy pillanatra a szeretetet. Még az ördög is megtapasztalta, és azóta akarja elérni a szeretetet. Mindent megtett, hogy elérje, de azt nem tette még meg, hogy Jézust szolgálja, pedig Jézus megmondta, hogy ez az egyetlen út számára. Talán most már rájött, és év végéig még neki is dönteni kell. Teljesen biztos vagyok benne, hogy úgy dönt, hogy szolgálja Jézust.
   Akármilyen furcsa, de még a sárkányoknak is csak ez a járható út, szolgálni. Ha nem ezt teszik, annyira lesüllyednek, és még jobban elkorcsosulnak, hogy ők is a felemelkedés lehetőségét választják, és nem szalasztják el a lehetőséget.
   Biztos hallottátok, hogy sokan haragszanak Jézusra. Valójában magukra haragszanak, mert elszalasztották a lehetőséget, mikor Jézus lejött. Amikor Jézus elment a Földről, sok zsidót és más népek tagjait vitte magával a gyémántkapun át, mert ők követték. Már csak egyszer fog lejönni, hogy magával vigye azokat, akik most a Földön élnek, vagy leszületnek ezután a Földre. Nem lesz nagyon sokáig újabb lehetőség azoknak akik most itt élnek a Földön, és azoknak, akik Jézus érkezéséig megszületnek. Bármilyen mestert követsz is, azok a mesterek is akkor viszik át a követőiket a gyémántkapun, amikor Jézus.
   Év végéig lezárul a döntés, és akik itt maradnak a Földön, azok vállalják, hogy emelkednek, és az emelkedést megcsinálják.
   Lehetetlennek tartod ezt?
   Akkor a lehetetlent fogod megcsinálni, akármilyen magason, vagy akármilyen mélyen, vagyis akármilyen pozitív, vagy negatív is vagy.
   Aki vállalja a felemelkedést, azt bizton állíthatom, hogy ha csinálja amit kell, akkor Jézus meg fogja ismerni, mikor lejön, vagy bármelyik mester, és követni is tudod.
   Minden jót…
   Csicseri Orosz Imre

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL