Az Új Világpanorámáról
58582
post-template-default,single,single-post,postid-58582,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Az Új Világpanorámáról

Az Új Világpanorámáról

Új műsoromról, az Új Világpanorámáról ír az Alternatív hírek oldal. Mindazonáltal, hogy köszönjük nekik a reklámot, írásukkal kapcsolatban szükséges néhány kiegészítést vagy helyesbítést hozzáfűzni:
– Igen, Szaniszló Ferenc mestere volt ennek a műfajnak és ennek a műsornak, ezt el is mondtam, rögtön, az első adásban.
– A műsornak nem készítői, hanem készítője van – jómagam, egy személyben. Ráadásul nekem nincsenek meg az Echo TV technikai és anyagi lehetőségei, ami nem baj, engem ez nem keserít el. De egyedül azért nehezebb csinálni, mint stábbal és pénzzel.
– Való igaz, nem tudom, miért kellett levenni a műsorról, csak sejteni lehet. Az alternativhirek nem óhajtja megosztani ezt az információt valamiért…
– Valóban nem rendelkezem Drábik János felkészültségével – de a műsor nem is az ő műsora, hanem Szaniszló Ferencé volt. Drábik gyakran vendég volt ott. Mint ahogyan 2011-ben én is meghívtam Drábik urat az Izlandi Szimpátia megmozdulásunkra.
– Idézem az utolsó mondatukat: “Jól láthatóan pártpolitkát és belpolitikát is belevisznek a mondanivalóba, amivel sajnos csak a megosztottságot és nem a nemzeti összefogást erősítik….” – az írásnak ez a legnagyobb tévedése, hiszen az Emberiseg.hu semmilyen pártot nem képvisel. Való igaz, a tavalyi választásokig bíztam a Jobbikban, mint külső szimpatizáns, de sajnos az párt sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így ma már semmilyen párttal nem tudok azonosulni vagy szimpatizálni. A Fidesz-féle “nemzeti összefogás”-sal sem, tevékenységükben sok felháborító dolgot látok, amit most nem kívánok részletezni. S ezek még a jó dolgokat sem képesek kompenzálni. Ha megosztottságot okoz, hogy nem állok be a tolvaj és hazug kormánypártot ajnározók sorába, akkor azt gondolom, nem velem van a baj, hanem az ajnározókkal. Az ország vezetését illetően továbbra is maximalista vagyok, a félmegoldásokat nem tudom támogatni.

https://www.alternativhirek.com/2019/02/elindult-az-uj-vilagpanorama-az.html

bg71
info@emberiseg.hu