Jézus titkos élete 1.
55775
post-template-default,single,single-post,postid-55775,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Jézus titkos élete 1.

Jézus titkos élete 1.

Hihetetlen Magazin – Jézus Krisztus, a keresztény hitvilág egyik legismertebb alakja. Még mindig komoly viták folynak azzal kapcsolatban, hogy egy valóban létezett, történelmi személyiség volt-e, avagy csupán egy képzeletbeli ikon, de tény, hogy így vagy úgy, de hatalmas befolyással bírt kultúránkra és történelmünkre. Még akkor is, ha a Jézussal kapcsolatos információink meglehetősen hiányosak. Megdöbbentő, de úgy igazán alig tudunk valamit a teljes életéről, munkásságáról is csupán töredékek jutnak el a szélesebb tömegekhez. Ki volt valójában Jézus? Mit tanított az embereknek, és milyen érdekességek, csodák, tettek övezték személyét? Ezekre a kérdésekre próbál meg választ adni Szűcs Róbert, a Hihetetlen Magazin főszerkesztője, Erőss Diána mítoszkutató, és Dombóvári Gábor, műsorvezető.

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

bg71
info@emberiseg.hu