Új hidegháború – VilágPanoráma
55686
post-template-default,single,single-post,postid-55686,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Új hidegháború – VilágPanoráma

Új hidegháború – VilágPanoráma

A világ új hidegháború előszobájában áll – és ennek oka elsősorban az Egyesült Államok.
Világ-Panoráma 2014 11 07 – A Nyugat háromszor tett kísérletet Oroszország kifosztására… – November 7-e, a se nem nagy, se nem októberi, se nem szocialista és népi forradalom -nak az évfordulója. Putyint most már a Krimi helyzet óta úgy emlegetik, mint egy új sztálinista vezér, sőt Hitler. Vajon valóban harc folyik az új igazságos világrend -ért és ennek lett akarva, akaratlanul jelképe és fő harcosa az orosz elnök vagy csak pozícióharcok folynak a régi világrenden belül?

Világ-Panoráma 2014 11 10 – Mesterségesen szított polgárháborús helyzet! Készüljünk-e megszállásra? – Hol vagyunk mi ebben a történetben? Egy birodalom csak a 100 százalékos meghunyászkodással elégszik meg. A magyar történelemből sajnos ismert, hogy Magyarország sokáig megszállt ország volt. II. Lajos halála óta ott tartunk, hogy hányódunk a Nyugat és a Kelet között. Miért van az, hogy fél évezrede folyamatos birodalmi függésben élünk?

Műsorvezető: Szaniszló Ferenc  – Vendég: Bogár László közgazdász, egyetemi tanár

bg71
info@emberiseg.hu