Az önellátás útja 1.
55674
post-template-default,single,single-post,postid-55674,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Az önellátás útja 1.

Az önellátás útja 1.

A világ a példától változik, nem a véleményedtől – tartja a mondás, ami nagyon igaz. Hosszú ideje készülünk párommal arra, hogy elhagyjuk a várost, és a természetben fogunk élni. Korábban Lábatlanban tettük meg az első lépést, de most úgy alakult, hogy egy alig 280 lelket számláló kis székely faluban folytatjuk tavasztól. Feladjuk a panel-albérletet, és Székelydályában lépünk az önellátás útjára.
Kialakítjuk az Anasztázia-kötetekből ismert saját Szeretet Terünket, kipróbálunk új módszereket a kerttel kapcsolatban. Ezernyi ötletünk van. Jómagam sosem éltem vidéken, nekem ez teljesen új lesz, de ígérem, lépésről lépésre meg is mutatom majd ezt az utat, hogy példát állítsunk mások elé.
Elsőre rendbe hoztuk a leendő otthonunk melletti kertet (3500 négyzetméter). Lekaszáltuk a területet, jelenleg komposztálás helyett még elégettük (utoljára), trágyáztuk és felszántattuk – remélem a szántásra is utoljára volt szükség.
Tavasszal folytatjuk úgy, hogy már ott élünk. Drukkoljatok!

bg71
info@emberiseg.hu