Mi várható 2014-ben?
53573
post-template-default,single,single-post,postid-53573,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Mi várható 2014-ben?

Mi várható 2014-ben?

2014-ben a világtérkép megváltozik. Oroszország nagyobb befolyást szerez, mint Amerika és Kína. Szaúd-Arábiában árvíz várható. Ez csak néhány „előrejelzés”, amelyet Joy Ayad jövendőmondó ismertetett az Oroszország Hangjának adott interjújában. Kairóban ezt a hölgyet a jóslatok királynőjének nevezik. Megjegyzendő, hogy Egyiptomban a jóslás ősi és tiszteletben tartott mesterség. Persze az egyiptomiak nem hisznek mindenkinek. Ayadot viszont sokan veszik komolyan.


Joy Ayad képzettségét tekintve művészettörténész, konkrétan a francia művészet ismerője. Hivatását tekintve asztrológus és numerológus. Közel tíz éve publikáljál előrejelzéseit. Számos híve állítja, hogy nagy pontossággal válnak valóra jóslatai.

Igazi hírnevét azonban az idén szerezte, amikor megjósolta Mohammed Murszi elnök bukását. Tette azt akkor, amikor az elnök pozíciója megingathatatlannak tűnt. De a jósnő a tévé képernyőjén szívósan ismételgette, hogy elkerülhetetlen Murszi távozása. A műsorvezetők szkeptikusan mosolyogtak. De később be kell ismerniük vereségüket.

Az utóbbi időben melyek voltak a bevált jóslatai?

Jeleztem a terrorcselekményt, amelynek színhelye egy alexandriai templom volt, Omar Szulejman egyiptomi alelnök halálát, az iráni földrengést és az Egyesült Államokban a hurrikánt. Mindez rögzítve van facebookos oldalamon.

Azt is megjövendöltem, hogy al-Sisi védelmi miniszter, aki június végén és július elején támogatta a Murszi távozását követelő tömeges fellépéseket, igen népszerű lesz. Ezt a június 30-i forradalom előtt több hónappal mondtam.

Mi vár ránk a jövőben?

Ha az Oroszország Hangjának adott az interjút, akkor elmondhatom, hogy Oroszország nagy befolyást szerez a világban, nagyobbat, mint Amerika és Kína. Egyiptom ismét vezető szerepet kap az arab országok között. Egyiptom és Oroszország szilárd szövetséget hoz létre. Egyiptom szomszédjaira nem egyszerű idők várnak. Tunéziában lesz második forradalom, Líbiában pedig hatalomváltás.

Régiónkban természeti kataklizmák is várhatók. Egyiptomban hó esik, Szaúd-Arábiában, valószínűleg Dzsidda környékén áradás lesz.

2014-ben változik a térkép, és ez vonatkozik Oroszországra is. Oroszországnak vissza kell vernie egy nagyszabású terrortámadást. Ez sikerül is az erőstruktúrák illetve olyan technológiák segítségével, amelyeket még nem ismerünk.

A világban nagyon sok minden megváltozik. Azok a fontos események, amelyek egy új korszak kezdetét predesztinálják, már lezajlottak 2013-ban. Sok dolog még nem látható, de új időkre kell számítanunk.

Forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2013_12_05/Egyiptomi-josno-2014-ben-megvaltozik-a-vilagterkep/

bg71
info@emberiseg.hu