TM-meditációs tanfolyam kapcsán…
53450
post-template-default,single,single-post,postid-53450,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

TM-meditációs tanfolyam kapcsán…

TM-meditációs tanfolyam kapcsán…

Mint tudjátok, Varga Csabáékkal közösen kezdtünk ingyenes TM-tanfolyamot hirdetni, és megszervezni azt. Jelenleg már több, mint 600 ember jelentkezett erre az országban, ám a tárgyalások az amerikai központtal még nem zárultak le teljesen. Magyarországon Varga Csabáék és az Emberiseg.hu kapott a központtól engedélyt arra, hogy ezt szervezze. Az Emberiseg.hu szervezője Búza Judit munkatársunk. Ő is önkéntesen végzi ezt az óriási munkát. Az Emberiseg.hu is Varga Csabáékkal egyeztet ezügyben, akik az amerikaiakkal állnak kapcsolatban.

Ma döbbenetes bejegyzést olvastam a FaceBook-on, amire nem találtam szavakat. Judit hívta fel a figyelmemet egy bejegyzésre, ami ebben a cikkben olvasható is volt… Közben azonban megkerestem a cikk bejegyzőjét, telefonon sikerült is elérnem, és sikerült mindent tisztáznunk! Békében és szeretetben köszöntünk el egymástól.

Tény, hogy a tárgyalások még folynak, birtokomban van az angol nyelvű tárgyalás-sorozat legfrissebb darabja, amelyet nem hozhatok nyilvánosságra.

És Csaba legfrissebb levele:

“Szia Gábor,
itt az új változat, amire éppen most válaszoltunk.
Győződj meg magad, de a tervezetet nem hozhatod nyilvánosságra, de hivatkozhatsz rá.
A projekt neve: Invincible Hamsa (Legyőzhetetlen Magyarország.)
A tárgyalást: Raja John Konhaus vezeti.
A nemzetközi TM mozgalom felsőbb szintjét a radzsák (rajak) jelentik.
Egyébként a tárgyalásokról részletesen mindent tudnak a magyar TM mozgalom vezetői.
A tárgyalásokon Sej Attila vesz részt.
Üdv. Csaba”

Both Gábor

20 – 927 6708
info@emberiseg.hu
skype: bothgabor71

bg71
info@emberiseg.hu