Lehetőség Katymáron! – 2.
53294
post-template-default,single,single-post,postid-53294,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Lehetőség Katymáron! – 2.

Lehetőség Katymáron! – 2.

A tegnap felkerült felhívásra meglepő módon nagyon sokan reagáltak, akik érdeklődnek a katymári lehetőségről. Csak a FaceBook-on eddig több, mint 7100-an nézték meg a bejegyzést, és több, mint 80-an meg is osztották. Közben kiderült, hogy Katymáron nem egy, hanem több ilyen ház is létezik, amit meg lehetne venni, vagy ha nincs rá pénz, ilyen konstrukcióval (benne lakva, lakbért fizetve tulajjá válni egy idő után) ott lehetne élni.

A terület nagyon jó hely gazdálkodásra, egyéb munkalehetőséget nem könnyű találni. Ugyanakkor az önellátás működhet. Főleg, ha több, hasonló szellemiségben gondolkodó család él egy helyen, akik közösséget alkotnak. A megtermelt dolgokat pedig a szociális szövetkezetünkön belül tudnánk a tagoknak biztosítani, amihez várjuk a csatlakozókat.

A lényeg: továbbgondoltuk a katymári lehetőséget, és arra jutottunk, hogy ezt folytatni kell, szervezni kell.
1. Tehát várjuk továbbra is azokat, akiket érdekel a katymári lehetőség.
2. Jelentkezzenek azok a vidéken élők, akik ugyanilyen megoldással tudnak üresen pangó házakat a falujukban, amelyek állaga csak folyamatosan romlik. Értéke csökken, tönkremegy, ahelyett, hogy benne élők óvnák és hasznosítanák.
3. A szociális szövetkezetünkbe kellenek a vidéken megtermelt friss, egészséges élelmiszerek és egyéb termékek!
4. Keressük azokat, akik egy-egy területen vállalnák ezek kétirányú szervezését (helyi termékek megkeresése, helyi tagok bekapcsolása)

info@letunkert.hu vagy info@emberiseg.hu

A tegnapi cikkünk itt van: http://emberiseg.hu/emberiseg/lehetoseg-katymaron/

bg71
info@emberiseg.hu