Elindult az Emberiseg.hu Életmód Klubja
53072
post-template-default,single,single-post,postid-53072,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Elindult az Emberiseg.hu Életmód Klubja

Elindult az Emberiseg.hu Életmód Klubja

Sokan szeretnének egészséges, magyar, bio-reform élelmiszereket fogyasztani, ám egy-egy bio-boltban ezek elég borsos áron kaphatók meg. Hosszú hónapok előkészítő munkája után végre elindul önellátó hálózatunk, amelyben közvetlenül hazai gyártóktól és termelőktől származó élelmiszerek kerülhetnek bárki asztalára a nagy- és kiskereskedelmi láncok, valamint a multinacionális hálózatok kikapcsolásával.

Első körben bio-reform élelmiszerekkel jelentkezünk, ebben nincsenek hús-termékek. A későbbiek során, ahogyan egyre bővülünk a paletta is bővülni fog. Valamint nem csupán élelmiszer ellátásra fektetjük majd a hangsúlyt, hanem egyéb tevékenységekre is. Ezért választottuk a szociális szövetkezeti formát. Az Emberiseg.hu már meglévő közössége mellé – vagy velük együtt – alakítunk ki egy új tevékeny közösséget. A lehetőségeink korlátlanok, csak rajtunk múlik, meddig jutunk el.
A hálózatba várjuk éttermek és wellness-szállók jelentkezését is, de ha valaki munkatársként szeretne csatlakozni, arra is van lehetőség.

Az alábbi weboldalra klikkelve megtalálod a témával kapcsolatos ismertető filmeket és további infokat is: http://emberiseg.hu/letunkert/

bg71
info@emberiseg.hu