Kötelékek
52453
post-template-default,single,single-post,postid-52453,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Kötelékek

Kötelékek

Ha a félelmekre épül egy személlyel vagy egy tárggyal való kapcsolatunk, akkor spirituális pórázzal fogjuk az illető személyt vagy tárgyat, nem engedjük, hogy távolabb kerüljön tőlünk vagy megváltozzon. Ezek a kötelékek úgy festenek, mint az infúziós csövek, és a kapcsolat hosszától és intenzitásától függően idővel egyre vastagabbak lesznek. Ezért a legvastagabb kötelékek szüleinkhez, családtagjainkhoz és olyan személyekhez kötnek, akikkel hosszú időn át szoros kapcsolatban voltunk.
A kötelékek belül üres csövek, amelyeken keresztül oda-vissza áramlik az energia az érintett személyek között. Mivel a félelem táplálja őket, mindig egészségtelenek és zavaróak. Semmi közük nincs a kapcsolatokban megélhető szeretethez és az egészséges kapcsolati energiákhoz. A kötelékek elvágása nem jelenti azt, hogy elhagyjuk a másikat vagy elválunk tőle, csak azt, hogy elengedjük a kapcsolat egészségtelenül működő részét. Az éteri kötelékeknek ugyanígy nincs semmi közük az ezüstszálhoz, mely a lelket és a testet összeköti. A szeretet szálát vagy az ezüstszálat még véletlenül se sérthetjük meg az éteri kötelékek elvágása közben.
Tegyük fel, hogy éteri kötelékkel kapcsolódsz egy olyan barátodhoz vagy rokonodhoz, aki depressziós vagy örökösen energiára van szüksége. Az illető megcsapolja energiádat, úgy töltekezik belőled, mint ahogy egy benzinkútnál tankolunk üzemanyagot. Te, pedig el se tudod képzelni, vajon mitől vagy olyan fáradt. Nem tudsz annyi kávét inni, annyit sportolni vagy aludni, hogy pótold az elvesztett energiát, ha az éteri köteléken keresztül csapolnak meg. Szilárd meggyőződésem, hogy a krónikus fáradtság szindróma hátterében az áll, hogy az érintett személyektől, az éteri kötelékeken keresztül, folyamatosan elszívják az energiát. Sok olyan kliensen volt, akik pusztán azzal, hogy az éteri kötelékek elvágásának egyszerű technikáját alkalmazták, visszanyerték energiájukat.
Ha az illető, akihez éteri kötelék fűz, mérges lesz, akkor haragjában energiája az éteri köteléken keresztül beáramlik testedbe és csakráidba. Ennek hatására megmagyarázhatatlan eredetű fizikia fájdalmak léphetnek fel nálad, amelyek semmiféle kezelés hatására sem múlnak el.
Azokat, akiknek munkájukhoz hozzátartozik mások segítése (például a tanárok, tanácsadók, gyógyítók), gyakran egy csomó éteri kötelék fűzi tanítványaikhoz vagy
betegeikhez. (Ugyanez vonatkozik azokra is, akik örökösen segítenek minden barátjuknak vagy rokonuknak).
Ezért fontos, hogy elvágd az éteri köteléket minden egyes alkalommal, amikor valakinek segítesz, amikor, látszólag minden ok nélkül, fizikai fájdalmak lépnek fel nálad, vagy mikor erőtlennek érzed magad. A kötelék visszanőhet, ha a kapcsolatba félelem vegyül. Bár az új kötelékek vékonyabbak, és kevesebb energia szívható ki általuk belőled vagy kevesebb áradhat feléd.
1. ÉTERI KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA MICHAEL ARKANGYAL SEGÍTSÉGÉVEL
 Michael arkangyal kezében kard van, és minden negatív kötődésedet képes elvágni vele. Egyszerűen csak gondold a következőt: „Michael arkangyal! Hívlak téged most. Kérlek, vágd le rólam a félelem összes kötelékét melyek, szívják energiámat és életerőmet”. Majd ülj nyugodtan, míg elvágja őket. Gyógyító energiát fog küldeni a kötelékek gyökerén keresztül neked is, és a kötelék túlsó végén lévő személynek is.
Az érzékenyebbek testi és légnyomásbeli változásokat érzékelhetnek, mialatt Michael a kötelékeket vágja, ezt követően, pedig több energiát, a fájdalmak enyhülését vagy megszűnését.
2. MAKACS KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA
Michael csak akkor képes elvágni a kötelékeket, ha kész vagy elengedni nehezteléseidet az iránt, akihez a kötelék fűz. Ha ragaszkodsz haragodhoz, ha nem vagy képes megbocsátani, akkor a köteléket nem lehet elvágni. Ha nálad is fennállhat ez a helyzet, amikor fenti módon Michaelt hívod, tedd hozzá a következőket, és közben gondolj az érintett személyre: „Kész vagyok minden fájdalmat békére cserélni. Kérem, hogy minden fájdalom helyére béke költözzön most”.
3. KÜLÖNLEGES KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA
A fenti két módszerhez kapcsolódóan javaslom ezt a lépést is elvégezni. Gondolj egyenként a következő személyekre, közben érezd a szándékot a velük kapcsolatos félelem-kötelékek elvágására: anya, apa, összes szerelmeid – a múltbeliek és a jelenlegi is. Rendszerint ezek a kapcsolatok járnak erős kötelékekkel, és ennek következtében erős testi fájdalmakkal.
4. A „BRIZZY-MÓDSZER” TAPADÓS KÖTELÉKHÁLÓK ELTÁVOLÍTÁSÁRA
Amikor Birisbane-ben voltam (melyet az ausztrálok szeretettel csak Brissynek nevezenk, kiejtése: Brizzy), észrevettem, hogy az új kötődések a pókhálóhoz hasonlítanak, mivel vékonyak, de tapadósak. Mikor Michael kardjával elvágta őket, az eredmény olyan volt, mintha késsel akarnák elvágni egy pókhálót. Rafael arkangyaltól kértem segítséget, aki a következő módszert javasolja:
Lásd, vagy érezd, hogy Rafael arkangyal egy tisztító habos flakonnal odamegy hozzád, majd testedet véges-végig befújja habbal. A hab (hasonlóan a tűzhelyek tisztítására használt habokhoz), azonnal feloldja a félelem-kötelékeket, amelyek új ismerőseidhez vagy olyanokhoz kötnek, akikkel kapcsolatod rövidebb életű volt. Amikor a hab már teljese feloldott minden köteléket, akkor Rafael zöld színű gyógyító folyadékot fúj rá, mint egy spray-ből, és eltávolítja vele a habot. Mivel ezzel minden kis köteléktől megszabadultál, érezni fogod, hogy energiaszinted megnőtt.
5. FÜGGŐSÉG-KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA
Ülj le, és gondolj arra a viselkedésre vagy szokásodra, amelytől szeretnél megválni. Mivel ez egy igen erőteljes módszer, fontos, hogy valóban akard, hogy megszabadulj tőle.
Képzeld el, hogy ezek a dolgok vagy helyzetek, amelyek után szenvedélyesen vágysz, ott fekszenek az öledben. Majd lásd, vagy érezd azt, hogy gyomrod felett lebegnek 30 cm-rel. Figyeld meg a gyomrod a dologhoz fűző kötelékek szövedékét. Olyan, mint egy fa gyökere. Gondolatban kérd Rafael arkangyalt, hogy vágja el az összes szövedéket. Figyeld meg, hogy ezt követően milyen könnyen távozik tőled a dolog.
Ekkor Rafael smaragdzöld fénnyel veszi körül hasadat, hogy teljesen begyógyítson minden sérülést. Miközben mélyeket lélegzel, gyógyító zöld fényt küld testedbe, a kötelékek elvágott vége felől. Miközben korábbi ürességet, elmulaszt és kiegyensúlyoz minden korábbi aggódást és egyensúlytalanságot. Mondjunk köszönetet Rafaelnek a gyógyításáért!
6. TÁRGYAKHOZ FŰZŐ KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA
Anyagi tárgyhoz való éterikus kötődésednek árulkodó jel, ha semmilyen áron nem tudsz attól a bizonyos dologtól „megszabadulni”. Sok olyan kliensem volt, akiket otthonukhoz, autójukhoz fűzte éteri kötelékek, és azért nem tudták eladni őket, mert lelkük mélyén nem is akarták. Következésképpen nincs olyan hatásos hirdetés vagy jelentős árcsökkentés, mely segíthetne ilyenkor.
A tárgyakhoz fűző kötelékek rendszerint az illető talpától erednek, és a tárgynak azon részén (a háznak annál a szobájánál) végződnek, amelyik részéhez leginkább kötődnek. Ha valóban el akarod adni a dolgot, kérd meg Michael arkangyalt, hogy vágja el a kötelékeket a talpadnál, és légy benne biztos, hogy valami jobb dolgot kapsz majd helyette. Tudd, hogy a dolog következő tulajdonosa is jól jár nagyvonalú „elengedésednek” köszönhetően.
Porszívózás Michael arkangyallal
Erről a módszerről már több könyvben is írtam, de érdemes újra elismételni, mert igen hatékony gyógyító módszer. Segítségével, Michael arkangyallal közösen, el tudjátok távolítani a pszichikai szennyeződéseket, a félelemenergiát és az entitásokat.
Használhatod a módszert saját magadon vagy máson, ha engedélyt adott rá, hogy spirituálisan gyógyítsd (mentálisan, az illető felettes énjével való gondolati kapcsolat révén is kérhetsz engedélyt rá). A módszer különösen hatékony a hiperaktivitás csillapításában, az agresszivitás és a szenvedélyfüggőségek mérséklésében, a hangulati ingadozások kiegyenlítésében.
Gondolj arra a személyre, akinél szeretnéd elvégezni a porszívózást. Gondolatban kérd Michael arkangyalt és a könyörület angyalainak csapatát, hogy csatlakozzanak
hozzád. Lásd, hogy Michael kezében egy porszívócső van. Döntsd el, hogy a
porszívó szívóereje gyenge, közepes vagy erős legyen-e. Michaellel közösen, a koronacsakrán keresztül, dugjátok be a porszívó fejét a fejbe. Porszívózzátok körbe a fejen belül, szívassátok ki a sötét részeket. Óvatos legyél az állkapocs és az agy körüli részen.
Porszívózz tovább lefelé először a nyakban, majd a mellkasüregben. Vegyél észre minden sötét részt, és Michaellel együtt irányítsátok a porszívócső fejét ezekre a területekre. Ha pirosas területet látsz, mely fájdalomra utal, szíveden vagy kezeden keresztül küldj szeretetenergiát arra a területre. Porszívózzátok ki az összes szervet, beleértve a nőknél a petefészket, férfiaknál a prosztatát is.
Vezessétek tovább a csövet a karok és az ujjak felé. Ügyelj rá, hogy az ujjakat is alaposan kiporszívózzátok, mert sokszor itt bújik meg a sötétség. Mikor a felsőtesttel végeztetek, haladjatok tovább a combok, a térdhajlat, az alsó lábszár, a boka, a láb és az ujjak felé.
Amikor a test teljesen tiszta, Michael átállítja a porszívót. Most fogkrém állagú folyékony fény jön a porszívófejből, úgy ragyog, mintha gyémántfehér, csillámos vakolóanyag lenne. Megtölti az egész testet, gyógyulást és egyensúlyt teremtve az előbb még problémás részeken. Mondj köszönetet Michael arkangyalnak és a könyörület angyalainak a tisztításért és a gyógyításért.
bg71
info@emberiseg.hu