Kínai ujgur piramisok
51936
post-template-default,single,single-post,postid-51936,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Kínai ujgur piramisok

Kínai ujgur piramisok

Ez a videó olyan megdöbbentő, hogy szinte már hazugságnak tűnik! Pedig dehogy! Minden képkockája ellenőrízhető a világűrből. A film alatt és további cikkeinkben, no és az “Őstörténeti alapvetés”-ben közzétett többfejezetes tanulmányomban talán e film által felvetett kérdésekre is választ kapunk. Most csak nézzük türelemmel, mert akár még szövegértés nélkül is megdöbbentő élmény.
 Azonban pontosítsunk: az alábbi piramisok NEM a mai ujgurok földjén, hanem (észak) Közép-Kínában találhatók:Xi-an(Hsian) varostól nyugat fele. Ez tehát nem Ujgur hanem Xiung-nu (Hsiungnu),vagyis Hun kissebbségi terület! 

Ez a tény mégjobban elgondolkoztat… (lásd: olvasói levelek a cikk alatt.)

Ha mindez igaz, márpedig az, akkor az egész kora ókori őskultúra kérdéskör felülvizsgálatra szorul. Mégpedig erősen az ősmagyarság javára!

Miért került ez a cikk a “Nagyállattartó kultúra” menüpontba? 

ujgur_mumia2.jpgA válasz egyszerű:

– ha és amennyiben az ujgur fehér ember múmiák élő mivoltukban Európától Ázsiáig gyalogszerrel tették volna meg a 8000 km-es utat, akkor most nem ámuldoznánk a látottakon. Mert hogy ilyen fejlettségű kultúra lovak nélkül nehezen elképzelhető, mitöbb: fejlett mezőgazdaság és állattartás nélkül se.

Piramist építeni nem egy perc műve. Azokat az embereket etetni kell évtizedekig!

A munkát tervek előzik meg, a terveket pontosan végre kell hajtani, a feladatot korabeli nagytudású mérnökök oldják meg. Bevándorlók? Rabszolgák? Alig hiszem… Vagy eleve övék a hatalom ebben a korban?

A képeken itt pedig fehér ember látható, ez teljesen egyértelmű. Antropológiailag a fejforma, az arc, a haj, minden egyetlen dolgot bizonyít: a kínai ókor korántsem mentes az európai hatásoktól. Márpedig csak három gyűjtőnéven emlegetett kultúr-nép jöhet szóba: a sumérok, a szkíták és utódaik: a hunok.

Miért nem tudhattunk erről eddig?

Éppenséggel tudhattunk… Például a hivatalos körökban sokat gúnyolt Kilszely István antropológus most boldog elégtételt érezhet! Hiszen ő megírta ezt már vagy jó 10 éve. Csak hát a politika…

És a Kínaiak? Nyilván nem reklámozzák azt a tényt, hogy egy fehér civilizáció hagyott tagadhatatlan emlékeket a sokadjára is megszállt ujgur területeken… Az a megmaradt néhány tízezer elkínaiasított ujgur így még keményebben fog küzdeni függetlenségéért.

ujgur_mumia1.jpg

Megdöbbentő európai arcél egy belső-ázsiai múmiánál..

szkita_csecsemo_mumia.jpg

A kormeghatározás szerint 2800 éve fekszik ez a szőkés hajú baba a belső-ázsiai ujgur sivatagban. Figyeljük meg a szőttesek anyagát! Fejlett mezőgazdaság nélkül legfeljebb állatbőrökbe pólyálhatták volna szegénykét…

szkita_no_eredeti_rekonst.jpg

Ő nem az édesanyja, de antropológiai jegyeiben lehetett volna az is…

Azt példának okárt ma már tudjuk, hogy az egyiptomi és a szkíta kultúra kapcsolatban állt egymással: hol ellenséges, hol pedig békés kereskedelmi kapcsolatban. Most már csak a “hogyan” a kérdés! Egy film két részletben a régészek munkájáról az eredeti ujgur sivatagi helyszínről:

 

És hogy a mai kor ujgur szépségeivel fejezzük be a tudósítást:

ujgur_szepek.jpg

Figyeljék csak ott a pártán, milyen motívumok vannak…

Forrás:

 

 

bg71
info@emberiseg.hu