Kristályok használata, programozása energiahiányos állapotokra
8853
post-template-default,single,single-post,postid-8853,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Kristályok használata, programozása energiahiányos állapotokra

Kristályok használata, programozása energiahiányos állapotokra

Mi is az az energiahiány? Bármilyen furcsának hangzik,energiahiányos állapotod nem csupán azt jelenti,hogy kimerültnek érzed magad,boldogtalannak,vagy éppen úgy érzed,nem a megfelelő mederben folyik az életed és ez nem tölt el boldogsággal.

Energiahiányos állapot az is,ha általában boldognak és elégedettnek tartod magad,de valami cél,amit el szeretnél érni,nem igazán jön össze.
Ilyen energiahiányos állapot lehet pl,ha el akarod adni az ingatlanod,de valahogy egy vevő sem csörrenti meg a telefonod,vagy nem tudsz eredményeket felmutatni a munkádban,bármennyire szeretnél kiemelkedően teljesíteni egy feladat kapcsán. Furcsamód energiahiányos állapot az is,ha nem sikerül a fogyókúrád. Minden akadály energiahiányt jelent.Ha valami olyasmit engedtél be az életedbe,amit gátnak,veszélynek és nem megoldható tényezőnek vélsz,amiből tanulsz,és nem vagy tudatában annak,hogy a probléma megoldásával együtt fejlődik a lelked,akkor bizony kevés az energiád,hogy felülemelkedj és a megfelelő fejlődést érd el ebben az állapotban. Tehát minden olyan probléma,amit tényleg velejéig problémának gondnak élsz meg,nem más,mint energiahiányos állapotod kivetülése. Egyszerű példa erre a manapság divatos szingli életforma.
Remek,hogy senki nem szabja meg,hogy mikor és kihez,hova és hogyan viszonyulj,mikor érj haza,mit vegyél és mit egyél,ténylegesen a szabadság megtestesült lételeme. Energiahiányos állapot a szingliség is,mert az egyén nem vállal,nem nyit pozitív rezgéseket párkapcsolatra,sőt inkább ahol lehet,saját negatív érzelmi gátjait erősíti. Aztán úgy dönt,hogy elege van a magányból,és mégsem sikerül párt találnia,mert annyi negatív energiát fordított már a gátjainak építésébe,hogy ki se látott a tetején.Az energiahiány megelőzéseMindenekelőtt mindenképp igyekezz szemed előtt tartani saját léted,boldogságod fontosságát. Ehhez lelki,testi és szellemi,mentális egészségedet is meg kell tartani.
Sétálgass annyit,amennyit teheted,a szabadban,gyönyörű és feltöltő tájakon. Meditálj lelked egészségéért mindennap,legyen az akár teremtő,akár tisztító vagy csak lazító meditáció,mindenképp jót tesz,és emeli rezgésszámodat,ami természetesen ellenállóvá tesz a betegségek és az egyéb negatív behatások ellen is.

Minden alkalommal,ha teheted,étkezz egészségesen,minőséget és ne mennyiséget egyél,tartsd távol magad és családod az egészségtelen kész,vagy félkész,és tartósítóval agyonnyomott ételektől. Méregteleníts,tartsd karban tested edzéssel és megfelelő adrenalint termelő sportokkal,tánccal,lehetőség szerint ne egy füstös diszkó kopottas táncterén,de ha az szabadít fel benned kitörő energiákat,ám legyen. De másnap menj el sétálni,,kitisztítani tüdőd és a porcikáid egy napsütötte sétányra. Mindezen felül meg kell tanulni örülni minden pillanatnak,összhangban kell lenned önmagaddal és a világgal,a téged körülvevő rezgésekkel,hogy boldog,egészséges és elégedett életet tudj élni,a rezgéseid pozitív skálára történő irányításában,finomhangolásában pedig a legegyszerűbb segítséget a kristályok rezgésharmonizáló képességein keresztül kaphatod.

Ha már kialakult az energiahiány..

Kristályaid ezekben az időkben is segítenek téged.Energiádat összpontosítják,feltöltenek,átprogramoznak,hogy megfelelő útra tudd terelni életed. Nem kell mást tenned,csak megnyugodni,ellazulni és hagyni,hogy köveid végezzék rezgésáthangoló programjukat. Ezeken felül mindent,amit a megelőzésnél írtam,még fokozottabban kell véghezvinni,sétálni,lovagolni,masszázsra vagy jógára,hastáncra vagy zumbára,mindegy,csak kikapcsolás és energiatöltés,negatív irányultságok levezetése,kiűzése legyen a célod. Kristályaid segítségét legjobban programozással kérheted. Programozást,minden esetben tisztított,energiával feltöltött kristályon lehet alkalmazni! Ha nem vagy teljesen meggyőződve saját energetikai képességeidről,vásárolhatsz előre töltött kristályt,vagy becsöngethetsz a Reiki mester hírében álló szomszédodhoz is,egészen biztosan nagyon szívesen feltölti számodra a kiválasztott kristályt.

Kristályok programozása

Minden kristály alkalmas arra,hogy fokozzák az erejét egy pontosan előírt cél érdekében,azaz beprogramozzák. Minden kristálynak megvan a képessége és rendeltetése bizonyos területek erősítésére,de ezt még pontosítani,tudatosítani is lehet,magában a kristályban is. Ez a program mindenki számára személyre szabott,mellyel felgyorsíthatja az elérendő cél bekövetkeztét. A program,amit megadsz a kristályodnak,bármi lehet,gyógyulás,tudás,lelkierő,fizikai,szellemi,tudati célok elérése,egyszerűen bármi,amit el szeretnél érni,és jóra kívánod fordítani vele saját életedet vagy másokét.

Kristályod programozása a következőképpen történik:
Ürítsd,tisztísd,töltsd fel energiával köved,majd ülj le kényelmesen,úgy,hogy egy pár percig biztosan ne zavarjanak a koncentrációban.
Feltehetsz egy kellemes meditációs zenét is,de a csend is tökéletesen megfelel,ahogy a számodra kényelmesebb.
Lazulj el.
Vedd a bal kezedbe a kristályod (bal kezesek jobb kézbe).
Figyeld egypár percig a köved,hangolódj rá.
Kérd az égieket,hogy töltsék meg erővel kristályod,célod eléréséhez.
Figyelj,érezd a tenyereddel,hogy leérkezik az erő a kristályodba,érezd,ahogy bizseregni,majd lüktetni kezd a sugárzott energiától az egész tenyered.
Most jobb kezed tedd a kő fölé.
Érezd az energiáját. Képzeld el célod,hangosan mondd ki,miben szeretnéd,hogy a kő a segítségedre legyen.
Lásd a célod. Érezd,milyen lesz,ha megtörténik,amit szeretnél.

Erre az érzésre koncentrálj. Hagyd,hogy szabadon és boldogan vigyenek az érzéseid egy pár percig. Minél elevenebb képekkel adod meg a kristályodnak,amit el szeretnél érni,annál könnyebben van rezgéseivel a segítségedre. Ne feledd,sose azt képzeld el milyen a vágyad nélkül,pl ha kisbabát szeretnél,ne arra koncentrálj,hogy most milyen rossz gyermek nélkül,hanem képzeld el,milyen lesz a kezedben ringatni,ha itt lesz veled,és az milyen örömmel tölti el a szíved majd,ha öledbe veszed. A kristályod így fog a leggyorsabban segíteni.

Mindig a célod elérésére koncentrálj,ezt az állapotot kell hogy átsugározd a kristályod számára. A család és a gyermekvállalás segítő kristálya elsősorban a rózsakvarc és ametiszt. A párkapcsolatoké és a szívcsakráé szintén a rózsakvarc. Ha jó állást szeretnél és ebben kéred a kristályod segítségét,képzeld el,hogy boldogan,derűsen indulsz el otthonról dolgozni.
Boldog mosollyal lépsz be a munkahelyedre,ahol mindenki üdvözöl.
Képzeld el,hogy a munkatársaid megbecsülnek,szeretnek az emberek,sikereket érsz el a területen,amit csinálsz.
Érezd a boldogságot,ami elönt. A sikereket és megbecsülést,jó állást legjobban az ametisztnek lehet programozni. Ha békét boldogságot,lelki nyugalmat szeretnél magadnak,több türelmet és kevesebb fejfájást,akkor az achátot programozhatod biztonságérzeted növelésére.

Képzeld el,hogy mindennap boldogan ébredsz,szereted a családod és ők is szeretnek téged,mindent megtesznek azért,hogy boldog legyél. Képzeld el,hogy az átlagos eseményeket,amire eddig talán hevesebben reagáltál a kelleténél,most tisztán látod,érted és mosolyogva lekezeled,mert tisztában vagy azzal,hogy minden a fejlődésedért van. Ne feledd,az “adj türelmet,de most azonnal” nem működik.
A kristályok igen hatásosan állítják át rezgéseinket,de mindig idő kell nekik,hogy a pozitív hatásaik jelentkezzenek. A szenzitívebb emberek már egy-két nap után hathatós változást érezhetnek,de a kevésbé ráhangoltabb,zártabb érzékletű társaiknak több hét is eltelhet,amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Programozhatunk magunknak boldogságot,egészséget,gazdagságot,de ugyanígy erősíthetjük már meglévő tulajdonságainkat,pl kitartóak legyünk vagy szeretetteljesebbek.
Gyengíthetjük rossz tulajdonságainkat,erősíthetjük erényeinket,és erőt,lendületet adhatunk kívánságaink teljesülésének.
/Részlet,Komlóssy Vera: Kristálygyógyászat és terápia

Forrás: https://www.facebook.com/notes/ezot%C3%A9r/krist%C3%A1lyok-haszn%C3%A1lataprogramoz%C3%A1sa-energiahi%C3%A1nyos-%C3%A1llapotokra/473931025984604

bg71
info@emberiseg.hu