Keshe Alapítvány – Japán is csatlakozott
8749
post-template-default,single,single-post,postid-8749,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Keshe Alapítvány – Japán is csatlakozott

Keshe Alapítvány – Japán is csatlakozott

“A Japán Császárság 2012. novenber 2. péntek óta a legújabb nemzet, amely megkapta az űrprogramot” Mint korábban már megtudtuk videótájékoztatásból, a Keshe-Alapítvány technológiai felfedezései valóban léteznek, és nemcsak használhatók, de már októberben át is adták az olasz kormánynak, mivel Olaszország is csatlakozott 2012. október 27-én az űrhajó programhoz. A Keshe-Alapítvány tájékoztatásának és terveinek megfelelően bármely ország a földön, hozzájuthat a technológiához.

Az egyeztetettek szerint a Brüsszelben ülésező (Belgium 2012.10.26. 16,00 órakor) képviselőivel, az olasz nagykövetségnek adta át a Keshe-Alapítvány igazgatója, MT Keshe nevében az olasz kormány tisztviselőinek, és a helyettes tudományos attasénak az összes szabadalom teljes (köz- és titkos szabadalmak) leírását. A tervezet tér-reaktor, az egész reaktor dokumentációt és az űrhajó designt.
A nagykövetség tisztviselői haladéktalanul ellenőrizték az USB flash meghajtó tartalmát, és megerősítették, hogy a szabadalmi fájlok és rajzok, a tervek, teljes mértékben az átadott USB-meghajtón megtalálhatók.

A találkozót videóra rögzítették, és a diplomáciai protokollt is archiválták, mivel ez a videó rögzítésre került az olasz nemzet épületének területén.
Olaszország jelenleg az első ország Európában, amely elfogadta az űrprogram teljes technológiáját a Keshe-Alapítványtól, a nemzetek és a világ békéje, jóléte érdekében.

A Keshe-Alapítvány külön megköszönte az olasz kormánynak és nemzetnek, hogy a teljes technikai segítségnyújtás, és a tudás megosztása mellett a tudástranszfer gazdasági alapon való adómentességét is biztosítják

A Keshe-Alapítvány örömmel jelentette be, hogy a Japán Császárság 2012. novenber 2. péntek óta a legújabb nemzet, amely megkapta az űrprogramot tartalmazó USB flash meghajtót az adatokkal. Az űrprogram átadására a Japán Nagykövetségen tartott megbeszélésen került sor, 2012.11.02-én, 12:30-kor.

Ettől a naptól kezdve, a japán nemzet maga tudja megoldani, hogy megszüntesse a fukushimai nukleáris katasztrófa szennyezési és szivárgási problémáit a gravitációs technológia segítségével.

Az átadott technológia lehetővé teszi a japán nemzet számára ebben a helyzetben, hogy kiépítsék saját új energiaellátó rendszerüket. Ez lehetővé teszi, hogy ez a nemzet is független legyen az energia-behozataltól.

Forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php

bg71
info@emberiseg.hu