Vaskor végi favorizáltak
8543
post-template-default,single,single-post,postid-8543,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Vaskor végi favorizáltak

Vaskor végi favorizáltak

FaceBook bejegyzés: (Kerion, 2012.10.19 09:49) A mostanára a hatalom által kontra-szelektáltan felfuttatott “nagy” emberek teljesen egyértelműen a letűnő korszak emberei. Karrierjük, ismertségük, befolyásuk akár évtizedes munkával is minden szempontból felépített. Könnyű felismerni őket mert szinte mindig újra és újra a középpontban vannak – ahogyan a háttérhatalom csiki-csukizik velük. Egyébként sem bírnak a háttérben megmaradni – senkik lenni – az ellenkezik a természetükkel.

Ha valami jót tesznek – ami persze morzsányi az ismertségükhöz, pozíciójukhoz, vagyonukhoz képest – arról mindig harsányan beszámolnak. Vagy ők vagy a médiájuk. Egy aranykorba menő valaki természetesen teljes titokban jótékonykodik – ha anyagilag megteheti. A szeretetét mindenesetre minden feltétel nélkül spontán kisugározza, némán teszi a gesztusokat – nem verve a mellét, hogy én most “szeretek”.

Szóval itt ember és ember között ha úgy tetszik genetikaian alapvető különbségek vannak. Ami jó mert a Teremtés számára szétválaszthatóakká válnak. Ha úgy vesszük az embernél semmi sem érdem – viszont spontán adni szinte kötelező. Ezzel aztán meg is vannak “lőve” a hatalmasok – mert nekik aztán lenne miből bőven adni. De vajon ÁD-e ER ? Amint látjuk nemigen – inkább elvesz.
Mi következik ebből ? Hogy az ilyen-olyan módon “főszereplők” mindegyike “sáros”. Nincs egyetlen ember sem köztük – még akkor sem ha önmaga nem tud róla – aki ne lenne a hatalom embere, aki végső soron ne a fennálló kutyaütő rendszert favorizálná tovább. Akik ne megvezetni, megtéveszteni akarnának bennünket. Akik ne a szabad akaratunkat akarnák gúzsba kötni, ne a matériába akarnának minket belegyömöszölni. Avagy helytartó-ügyileg “bán”-ságosan amúgy “istenesen az agyagba döngölni” – örökkön örökké.
Tök mindegy hogy politikus, bankár, gazdaságban-médiában felfuttatott az illető. Lehet zenész, író, számtalan mesterség tudója. Érvényesülni, ismertté válni kizárólag úgy tudott hogy valamilyen módon a vaskori rendszer elkötelezettje lett. Ha nem ezt tette még egy szimpla egyetemet sem végezhetett el és seggbe lett rúgva mint annak a rendje. Kötelezően senkivé vált – mint oly sokan.
Persze voltak olyanok akikkel a “rendszer” már eleve nem is próbálkozott – tudva hogy az illető “nagyon más” hozzájuk képest. Érdekes módon sok ilyen ember – akár senki hajléktalan is – mára már hatalmas tudással rendelkezik. Már most több van a kisujjában is mint egy bankvezérnek. Pedig felsőfokú iskolai végzettsége az nincs, de viszont szeretet-elvűsége révén kapcsolata a Teremtéssel – AZ VAN. Hála az Égnek hogy a Teremtés most már egyre inkább ezt a Belső “Rezgés-intelligenciát” favorizálja – ami látnivaló is.
bg71
info@emberiseg.hu