A Hold rodeózik az égen…
8020
post-template-default,single,single-post,postid-8020,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

A Hold rodeózik az égen…

A Hold rodeózik az égen…

Manapság a Föld nagy változásokon megy keresztül. Los Angeles egy rekord hideg nyarat élt át, később pedig rekord meleg következett…

Brazília és Bolívia egyes részeit rekord alacsony hőmérséklet rázkódtatta meg, hidegebb, mint az Antarktiszon volt július legnagyobb részében. Halak milliói, rengeteg aligátor és édesvízi delfin pusztult el. Az időjárás megbolondult az egész Földön de a fő médiumok legfeljebb éghajlatváltozásról vagy globális felmelegedésről beszélnek. Nem szólnak azonban az Igazi Okról, mert az szerintük túl ijesztő.

A világ minden részén egyre több ember lesz tanúja a nyári és téli napkelte és napnyugta helyének megváltozásának. Ennek a nyilvánvaló oka, hogy a Föld nyáron a korábbi ekliptika síkja alá, télen pedig afölé kerül. A Hold szintén össze-vissza rodeózik az égen. A média meg meg sem szólal. Olvashatunk jelentéseket (még nem bizonyítottak) hogy egy úgynevezett “gag utasítás” van érvényben, mely szerint a témával foglalkozó szakértőknek alá kellett írni egy nyilatkozatot, hogy nem hozzák nyilvánosságra ezeket a tényeket. A fenn, messze északon élő Inuit nép viszont számos történetet hozott nyilvánosságra a nap helyzetének változásáról az ő vidékükön, melyre egy meteorológus azt mondta, hogy az “egy optikai csalódás, amit az szokatlanul magas látóhatár okoz”.

Ezek a változások azonban az egész világon láthatóak. Hétköznapi emberek a világ minden részéről arról számolnak be, hogy a Nap és a Hold helyzete megváltozik az égen. És itt nem csak centiméterekről van szó. A változások enyhén szólva is elképesztőek. A Nap évezredek óta legfeljebb a Ráktérítőig ment északra, ami Mexico középső részén húzódik. Manapság viszont a nyár elején Maine (északi állam az Egyesült Államok keleti partján) irányában kel és Seatlle (nagyváros az Egysült Államok nyugati parjának északi részén) irányában nyugszik.

A hivatalos tudomány szerint a legmagasabb pont, amit a Hold elér 28,5 °, ehelyett, legalábbis az elmúlt pár évben jelentősen túllpte ezt a határt. Bárki megfigyelheti, hogy a Hold lent dél-keleten kel és délnyugaton nyugszik, legalábbis az északi szélesség 41 fokán az Egyesült Államok középnyugati részén. Aztán két hét múlva meg észak-keleten kel és észak-nyugaton nyugszik.

A WIRED magazin és más lapok szerint a tudósokat teljesen zavarba ejtik a megmagyarázhatatlanul magas dagályok és a “szemtelenül óriási hullámokról” szóló beszámolók, melyek csak úgy a nagy kékségből jönnek. A szökőárak és földrengések is egyre gyakoribbak a világ sűrűn lakott területein. A Nap szintén szédítő iramban változik manapság. Ráadásul idén nyáron, ugyanazon a napon, mikor egy nagy meteorit becsapódott a Jupiterbe, valami becsapódott a Vénuszba is. Mindkettőt ugyanazon a napon észlelték!

Bárki könnyen megfigyelheti, hogy a Nap túlságosan északon kel nyáron és túlságosan délen télen és ezek a változások maguk is folyamatosan változnak.

/hir.webege.com/

bg71
info@emberiseg.hu