Gyűlnek az adományok!
6955
post-template-default,single,single-post,postid-6955,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Gyűlnek az adományok!

Gyűlnek az adományok!

Péntek délután és szombaton délelőtt a gazdagréti Eleven Centerben, a Spar üzlet előtt gyűjtöttünk adományokat. A kétszer négy óra alatt 17 doboznyi (egyenként 20-25 kiló) tartós élelmiszer gyűlt össze gazdagréti lakóknak köszönhetően.

Május 18-án indulunk vele (és ami még addig gyűlik, azzal) Holtmarosra a gyermekotthonba. A fennmaradó napokban még Kőbányán, valamint Gazdagréten a csíki hegyek utcai általános iskolában lehet leadni adományokat, illetve néhány vidéki helyszínen a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió vállalta, hogy összegyűjti és ki is szállítja az adományokat.

A részleteket másik cikkünkben itt lehet olvasni: http://www.emberiseg.hu/portal/blog/2012/04/featured-articles-2-4/

Akinek nem áll módjában személyesen adományozni, bankszámlánkra továbbra is várjuk az adományokat – pár száz forint is sokat számít -, amelyből indulás előtt még vásárolni fogunk.

Köszönjük a Spar hozzájárulását, hogy engedélyezte a gyűjtést, valamint köszönjük Josovits Edit és Jakab Tünde segítségét!

bg71
info@emberiseg.hu