Közeledő objektumok?
6616
post-template-default,single,single-post,postid-6616,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Közeledő objektumok?

Közeledő objektumok?

Felröppent a hír, miszerint 3 idegen objektum közeledik a Föld felé, és várhatóan 2012. december közepén érik el bolygónkat…

“3 gigantikus ismeretlen objektum közeledik a Föld felé. Mindegyikük több tucat kilométer hosszú. A Tudósok szerint ezek a hatalmas objektumok 2012. december közepén érik el a földet. Körülbelül ekkor ér véget a Maja naptár is.

Ezt a kijelentést a SETI űrprogram tudósai tették, mely egy hivatalos, amerikai kézben levő program a földön kívüli civilizációk keresésére. Többek szerint ezek az objektumok gigászi földön kívüli űrhajók, amelyek a Földet akarják leigázni. A NASA azonban el akarja titkolni az emberiség elől ezt a fontos információt. Kreig Krasnov NASA asztrofizikus szerint a Föld felé mozgó objektumok közül az egyik henger alakú, egy másik pedig kör alakú.

A Tudós szerint ezek az objektumok megtalálhatóak az internet segítségével: meg kell keresni a Kozmosz interaktív térképén . szerinte a henger alakút a 16 19 35-88-43-10 koordináták alatt, a kör alakut a 02 26 39-89 43 13 koordináták alatt lehet megtalálni.

Vannak persze a Földön olyan emberek is, akik úgy gondolják hogy a földön kívüliek azért jönnek, hogy megmentsék az emberiséget a közelgő katasztrófáktól, amik bekövetkezhetnének, ha a Majáknak igazuk volt a 2012-es világvége –jövendölésekben.

Az emberiségnek nincs más hátra, mint várni.

Én magam optimistán várom a 2012.es évet. Szerintem a Maya jövendöléseket nem teljesen úgy értelmezik ahogy kellene, ezért nem lesz még világvége. A fenti objektumoknál is eléggé kétségesnek találom a hír valóságtartalmát, de azért érdemes elgondolkozni rajta, hátha mégis…….a döntést a kedves olvasó hihetetlenül éles fantáziájára bízom.

Üdvözlettel, Prof. Kovács József”

Forrás: http://kirko.hu/index.php?modul=aktualitasok&kod=35

bg71
info@emberiseg.hu