Jakab Andor a meki-fun és a gyökér magyarok
6609
post-template-default,single,single-post,postid-6609,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Jakab Andor a meki-fun és a gyökér magyarok

Jakab Andor a meki-fun és a gyökér magyarok

A FaceBook-on egy írás linkjére lettem figyelmes, amelyben egy bizonyos Jakab Andor az alábbi cikket közölte: “Megrázó tényekkel fogom alátámasztani, hogy a gyorsétterem franchise ezerszer hazafiasabb a magyar embereknél. Ha nemzeti oldalas vagy, ne is olvasd tovább, nehogy megüsse azt az élősködős, hazaárulós agyvelődet a guta. Fizet a családodban mindenki 115,982 Ft adót havonta?

 

Ezt csak azért kérdezem, mert ha nem, akkor a nemzet testén élősködsz. Ha úgy tetszik, segílyen élsz. Ha nem fizetsz legalább ennyit a közösbe, rajtunk élősködsz.

Magyarország közös költsége:

  • 13,917,888,000,000 Ft / év
  • 1,159,824,000,000 Ft / hó
  • 115,982 Ft / hó / fő

Élősködés szerint kétféle magyart kell megkülönböztetni:

  1. Több adót fizet ennél (nemzet teste)
  2. Kevesebb adót fizet ennél (nemzet testén élősködő)

Figyelem, beleszámítanak a gyerekeid és a nagyszüleid is. Ha például van két gyereked, egy feleséged gyesen és a négy nagyszülő, összesen 6x 115,982 Ft = 695,892 forintot kellene befizetned a közösbe ahhoz, hogy ne tekintselek élősködőnek (aki helyett mások fizetik meg a nemzet közös költségének ráeső részét). Ilyen szemléletben csak az tekinthető a nemzet testének, aki többet ad a hazának, mint amennyit elvesz belőle.

Néhány idegesítő tény a Mc Donald’s Magyarországról:

Te hány embernek adsz munkát?

A McDonald’s Magyarország rengeteg élősködő magyar ember helyett fizeti meg a nemzeti közös költséget csak az adók formájában. Hazafiasabb azért is, mert 5,000 embernek közvetlenül munkát ad, beruházásaival és beszállítóin keresztül még többnek. Hozzájárulsz ilyen mértékben a magyar gazdaság sikeréhez, a közteherviseléshez és a foglalkoztatáshoz? Mert ha nem, akkor semmi okod a melledet döngetni.

Hozzájárul a magyar emberek egészségéhez is.

  • A McDonald’s étel egészséges, finom, megbízható minőségű, soha sem romlott. Ez nem mondható el a magyar emberek igénytelen hamburgereseiről, talponállóiról, lepusztult, mocskos, zsírban tocsogó ételeket felszolgáló kifőzdéiről.
  • A McDonald’s éttermekben mindenütt patyolat tisztaság van, szemben például azzal, hogy a magyarokra inkább az jellemző, hogy még a kórházak vécéje is úszik a mocsokban, húgyban, szarban és nincs WC papír.
  • A McDonald’s árul müzlit, joghurtot, salátát és gyümölcsöt is, szemben a bunkó magyar hentesekkel, lángossütőkkel.
  • A McDonald’s nem nyafog, hogy köteles betartani az EU előírásait, hanem általában jelentősen túl is teljesíti őket.
  • Alapítványt üzemeltet beteg magyar gyerekek segítésére.

Tudom, hogy a fentiek nem győzik meg a leírhatatlanul gyökér magyar embereket, hogy a leghazafiasabb étteremláncot tiszta szívből gyűlöljék.”

Eddig tehát a cikk. Nem ismerem Jakab Andort, de azt látom, hogy rettentő módon szeretheti a Haza és haladás Alapítványt (Bajnai), és a Milla mozgalmat. Ennek ellenére nem szeretném beskatulyázni sehova.
Azt sajnos a cikkből kifelejtette, hogy a meki mennyi pénzt visz ki az országból nyereségként, hogy az idetelepüléskor milyen adókedvezményeket kapott, és biztosan még sorolhatnánk…
És gondolom Michael Moore filmjét sem látta, illetve az Élelmiszeripar RT. című filmről sem nagyon dereng neki semmi…

Forrás: http://jakabandor.blog.hu/2012/04/13/hazafias_a_mcdonalds

FaceBook: http://www.facebook.com/jakabandor

bg71
info@emberiseg.hu