2012 – A Tejút ölelő karja
4369
post-template-default,single,single-post,postid-4369,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

2012 – A Tejút ölelő karja

2012 – A Tejút ölelő karja

 Kétségtelenül és visszavonhatatlanul változó időket élünk. Erre utalnak a fizikai világban is jó ideje tapasztalható jelek, akár a gazdaság globális helyzetét, akár az európai helyzetet, akár a világban folyamatosan megjelenő időjárás kilengéseket, természeti katasztrófákat, akár országunk helyzetét nézzük meg kicsit nyitottabb (azaz a színfalakon „át-látó” szemmel). Valami már évek óta zajlik a mélyben (pontosabban fogalmazva a „magasban”), valami készül a felszínre törni. Olyan ez kicsit, mint a vihar előtti csend, mindenki érzi a bőrén a feszültséget, de még senki nem tudja pontosan hogyan, mikor és milyen irányban fog kirobbanni az a bizonyos „mindent elsöprő nagy vihar”.

Vihar lesz, csak az nem mindegy mekkora! Bizonyos spirituális körökben egyre intenzívebb félelemkeltés zajlik. A sokat emlegetett ún. dimenzióváltás hívei teljes kataklizmáról, milliók pusztulásáról, és szörnyűbbnél, szörnyűbb horror filmbe illő rémségekről beszélnek. Nemrég egy hasonló témára összehívott baráti találkozó úgy ért véget, hogy többen sírógörcsöt kaptak az ott elhangzott „jövőkép” hallatán. Az interneten egyre több e-mail kering idegen űrhajókról, a harmadik világháborúról és az utolsó időkről. Vajon kinek van jogosítványa eldönteni mindez igaz –e, s ha igen, konkrétan milyen formában, milyen forgatókönyvvel és milyen jövőképpel? Nekem biztosan nincs. És szeretném újra elmondani azt a mondást, amiben őszintén hiszek: „Földi ember nem lehet a végső tudás birtokában.” Tehát mielőtt bárki kiállna emberek elé beszélni, tanítani és a jelenlegi helyzetről, valamint a várható jövőről – elsősorban 2012-ről – előadást tartani, először hajtson mély tisztelettel fejet az Égiek és a Teremtő Isten előtt, mert az Igazságot a jövőre vonatkozóan egyedül csak Ők tudják! Kellő alázat hiányában ugyanis még a legjobb szándékú tanítók és spirituális emberek is a fekete mágia sötétséget okozó, azaz félelemkeltő eszközeivé válhatnak. Nekünk, magyar embereknek pedig a Fény terjesztése a feladatunk!

Azért döntöttem úgy, újra írok a spirituális és szellemi körökben ma már központi témának számító ún. dimenzióváltásról, mert egyre nagyobb káoszt, egyre több félelmet látok az utóbbi időben megjelenni a különféle üzenetek, csatornázások és előadások hatására. Újra és újra kihangsúlyozva: kérem, hogy senki ne fogadja el kész ténynek, amit leírok! Hiszen pont az önálló gondolkodásról akartak minket az utóbbi évtizedekben (a fekete mágusok) leszoktatni – többek között a tömegkommunikáció különféle manipulációs eszközeivel. Szokjunk végre vissza az önállóságra! Ne hallgassunk senki másra, csak a saját szívünkre! Ezt az írást is gondolja át először mindenki alaposan, a saját megérzésein, a szívén átfuttatva, s amivel nem tud egyetérteni, azt ne fogadja el! Az én asztrozófiai megközelítésem is csak egy része az Egésznek, az én saját lelkemen – női szűrömön – keresztül érkezett le ide a földi világba. S mint minden ember ezen a Földön, én is tévedhetek.

Az tehát egyértelműen látszik a csillagokból is, hogy változás lesz, pontosabban fogalmazva: már évek óta tart! Ezért hívom én ezt az időszakot „változó időknek”. Először is érdemes leszögezni, hogy a változó idők nem köthetők kifejezetten a 2012. dátumhoz! A változás folyamata már évek óta elindult. Azonban a hogyan nem mindegy. Teljes összeomlással és pusztító világvégével – vagy egy mélyreható gazdasági, társadalmi, erkölcsi, szellemi és érzelmi átalakulással? Gondolom, érzik a Kedves Olvasók a kettő közti különbséget! Mert van különbség. Az egyiktől rettegni kell és félni – ez bezárkózásra, önsajnálatra késztet és leblokkolja a teremtő energiákat. A másikra tudatosan készülni kell, átadni magunkat a változás hullámának, rugalmas lélekkel és tiszta szívvel alkalmazkodni az esetleges megváltozott körülményekhez, munkálkodva magunkon megváltozni belülről, majd örülni a pozitív folyamatoknak, összefogni, s felfelé emelkedni a Tejút isteni ösvénye felé.

Elképesztően fontos szerepe van a tudatos pozitív gondolkozásnak és az imának! Az energiák átalakulásával ugyanis érezhetően nő a teremtő erőnk a hétköznapokban is, s így hatalmas felelősség van rajtunk a pozitív, hittel teli TEREMTŐ GONDOLATOK működtetése szempontjából. Riogatnak például a „harmadik világháborúval”. Az a nagy csapda ebben (s ez maga a fekete mágia), hogy minél több hírt, e-mailt indítanak útjára ezzel kapcsolatban a világhálón, annál többet forog a köztudatban a lehetősége, annál több ember beszél róla rettegve, annál nagyobb energiát adunk neki, s már meg is valósította önmagát az ördögi terv: a sok-sok teremtő gondolat manifesztálódik, s láss csodát fizikai síkra ültetheti át azt, ami eredetileg csak mint a sok ezerből egyetlen (!) kis lehetőség-magocska létezett. Föld Anya viszont nem pusztulásra rendezkedett be, s nem készül önmagát egy újabb háborúval megsemmisíteni! (Egy lehetséges harmadik háború a jelenlegi technikai fejlettségből kiindulva ugyanis kétségkívül túl sok életlehetőséget már nem hagyna a földön..)

Itt lép be a mi felelősségünk! Hagyjuk –e ezt a lehetőség-magocskát megvalósulni, vagy teremtünk helyette egy másik valóságot abból a MAGocskából, amely nem pusztulásról, háborúról és világvégéről szól, hanem a Nyilas Csillagkép Nemzetsége által képviselt Fény-nemzésről, örömről, felemelkedésről, s egy emberhez méltó, boldog, teljesebb életről! És itt lép be a MAG nép, a magyar nemzet különös és kiemelt felelőssége ezekben a változó és impulzív időkben – s különösen 2012-ben. Talán nem fog tetszeni sok mindenkinek, de akkor is ki kell mondani végre: minden egyes magyar ember, minden egyes álló napon felelős a gondolataiért! Mi magyarok felelősek vagyunk azért a Tudásért, azért a magas Égi Küldetésért, amit a Teremtő Isten ránk bízott! Nincs helye tovább önsajnálatnak, pesszimizmusnak, siránkozásnak, más népek hibáztatásának vagy gyáva megfutamodásnak, eljött az ideje, hogy mindezen felülemelkedve felvállaljuk végre a Sorsunkat, s példát mutassunk az egész világnak szeretetből, összefogásból, szentségből, hitből, tisztaságból. És főleg: példát mutassunk a szeretetteljes, pozitív gondolatok hétköznapok síkján megvalósított teremtő erejéről. Vegyük végre tudomásul: tanító nép vagyunk! Égre írt küldetésünk – többek között – megtanítani a világot szeretni, Istenben élni, örülni, nevetni és fényesen gondolkodni.

Ezért kérek most mindenkit, ne várjon a csodára, a „maja jóslatra” (se pro, se kontra), hanem tegyen végre valamit konkrétan, fizikai síkon a felemelkedés, a pozitív fordulat érdekében! Első lépésben mondjuk azzal, hogy nem küld tovább és nem terjeszt az interneten negatív hatást (azaz félelmet) keltő leveleket, amiről saját megítélése és a szíve szava alapján kicsit is azt érzi, hogy nem fénnyel teli, azaz örömöt, pozitív gondolatot vagy erőt adó üzenet, hanem szomorúságot, rossz kedvet, rémületet kelt. Ezeket törölni kell a rendszerből! A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt: az internetes postafiókokból és a csoportszintű magas szellemi folyamatokból egyaránt. Csak a Fényt küldjük tovább!

Második lépésben pedig azzal, hogy hitet, mosolyt és jókedvet ad a társainak (még a nehezebb időkben is), és segítő kezet nyújt a környezetében annak, akinek lehet.

És most nézzük milyen égi aspektusok jelzik a változó időket, s konkrétan a 2012. esztendőben várható változásokat?

Rögtön az elején szeretném leszögezni: 2012. decembere nem mutat olyan aspektusokat az Égen, amelyek „három napos sötétséget” vagy (az amúgy csodálatosan működő) maja naptárra ráfogott „világvégét” jeleznék. Erőteljes energiák lesznek ugyan idén télen is, de egyrészt mikor nincsenek? Másrészt elárulom, ebben az évben a csúcspont majd a nyár lesz, s nem a december! (2012. június 24. Plútó-Uránusz kvadrát.) Tehát asztrozófusként nem mondhatok mást: világvége lefújva.

A Neptun bolygó 2012. februártól újra uralomba lép a halak zodiákus jelében, csillagképileg a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vízében maradva. Ez nem más, mint a krisztusi szeretet ereje! A Neptun uralmi helyzete hál’ istennek nagyon sokáig, 2012. elejétől egészen 2025-ig, azaz majd 13 évig tart, s hatására az egység és az összefogás ereje adatik a kezünkbe most hosszú időre! Ezen felül ez az égi hatás elhozza a hétköznapokba az Unio Mystica, a lelki béke és a Mennyei Szerelem lehetőségét. A lélek legmélye tud harmonizálódni általa, melynek révén az eddigi hosszú évek óta tartó mélyreható lelki tisztulási folyamat végre meghozza rég várt gyümölcsét. 2012. elejétől könnyebben tudunk mások lelkével azonosulni, szociálisan érzékenyebbé válunk, s jelentősen megnő az emberekben a segítőkészség társaik iránt. Az eddiginél jóval könnyebben megélhetővé válik az EGY-ség, a társainkkal való összehangolódás, az összefogás bármely életterületen. A lelki dolgok kerülnek előtérbe az anyaggal szemben. A lélektársak egymásra találásának ideje jön el. Gyönyörű szép időszak!

A Szaturnusz 2011. november elejétől – 2013. őszéig az Angyal csillagképében halad! Fantasztikus, ritka korszakalkotó lehetőség, hiszen a Szaturnusz az Ég egyik legfényesebben ragyogó csillagával, a Spicával 2011. novemberében egyszer már együtt állt, majd 2012-ben rövid időn belül kétszer is együttáll és a hatása idén hónapokig érződik! Nagyon erős, stabil angyali segítő erők lesznek jelen a hétköznapokban (főleg nyáron), melyre – szaturnuszi módon – biztosan alapozhatunk és számíthatunk. Egyben komoly lehetőség egy „magasabb dimenzióba” lépni azzal, hogy ez mindenkinek egyéni szintemelkedést, egyéni utat jelent és nem feltétlen a maja jóslattal függ össze. A Spica ugyanis az asztrozófiában, mint egyfajta dimenziókapu szerepel. Egy olyan különleges csillagról van szó, mely az angyali dimenziók felé, azaz egy magasabb világba emel, ide nyit meg egy átjárót, amin most felléphetünk! Mit jelent ez a gyakorlatban? Mindenki (más-más életterületen) megélheti ebben az évben, hogy egy az eddiginél jóval magasabb szintre, magasabb életminőségbe emelkedhet az élete. (Az „életminőség változás” alatt itt emberhez méltó, boldog, teljes életet értek, a szeretet, szerelem sugárzó állapotában, mely nem függ össze feltétlen az anyagiakkal, bár – mivel a Föld nevű bolygón élünk – az sem kizárható vagy megvetendő.) Azonban magától ez sem hullik az ölünkbe: a szaturnuszi elvek szerint a magasabb szintre, azaz magasabb dimenzióba lépésnek a feltétele az eddig megszerzett tapasztalatok gyakorlatba való bölcs átültetése, a türelem, az alázat, a fokozatos haladás és az Ősi Értékek (az Erdélyben őrzött Három Szentség: Család, Haza, Templom) tiszteletben tartása. Tehát azt jelzi a Szaturnusz égi helyzete, magasabb dimenzióba lépni csak a Három Szentség alapján lehet!

A Szaturnusz Spicával való szoros összefonódása körülbelül 2012. májusától ezúttal ritka hosszú ideig, egészen augusztusig figyelhető meg az Égen, azaz szinte egész nyáron folyamatosan hat! Ezen belül kétszer egymás után is szoros lesz (2012. május közepe és július legvége). Azt is mondhatnám, a dimenzió kapun való belépésre és ezáltal egy magasabb dimenzióba való fellépésre az első lehetőség 2011. novembere volt. Aki ekkor – valamiért – még nem élt ezzel a lehetőséggel, idén még két alkalommal pótolhatja, de nem jár „magától”, szigorúan csak a fenti szaturnuszi próbák teljesítése alapján! (Újra hangsúlyozva: én a fenti asztrozófiai megközelítést értem alatta és nem a maja jóslattal összefüggésbe hozott ún. dimenzióváltást.)

Mindezen felül a Szaturnusz nem csak erőteljes angyali energiákat mozgat meg 2012-ben, hanem a fent említett uralmi Neptunnal ráadásul gyönyörű emelő trigonban halad 2012. március közepéig, majd kis szünet után újra 2012. augusztustól novemberig (később 2013-ban ez folytatódik). A legszorosabb hatása 2012. január közepétől, körülbelül február végéig érződik. Az angyali erők intenzív jelenléte így a lelkünk legmélyét segít harmonizálni. Hatására a krisztusi szeretet, a szerelem, az egység és az összefogás ereje segít mind egyéni szinten, mind csoport szinten lelki téren egy magasabb dimenzióba lépni. Megtalálhatjuk általa saját belső lelki biztonságunkat, lelki stabilitásunkat, mely a ránk váró esztendő erőteljes energiái közepette és félelem-keltő zavarában nagyon jól fog jönni! Arra hívja fel a figyelmet – lelkesítő, emelő erejével – hogy az igazi Kincset a lelki értékek jelentik. A Vízöntő tisztító vizével kapcsolódva komoly tanításokat hozhat az ezoterikus körökben idén végbemenő erőteljes tisztulási folyamatról is.

2012. nyarán (júniusban) lesz szoros (egzakt) a Plútó – Uránusz racionalizáló (kvadrát) fényszöge, mely egy radikális, elsöprő erejű tisztulási folyamatot mutat, melyet mélyreható gyökeres megújulás kísér! Ez a fényszög óriási erővel bír, nagyon fajsúlyos, s az egész év legkiemelkedőbb eseményét jelenti! Hiszen lassú mozgású bolygókról van szó, melyek csak nagyon ritkán találkoznak így. (Körülbelül egy emberöltőben mindössze egyszer.) Ebből is látszik tehát az idei év csúcspontja nem december, hanem június (s az azt kísérő május és július) lesz.

Hatásuk már 2011-ben és 2010-ben is érvényesült, de ekkor még nem volt szoros (egzakt) a fényszög. Ezért kiemelkedő ebben a 2012. esztendő, mert márciustól újra éled, majd június 24-én korszakalkotó módon robban be az életünkbe egzakt hatásával. Nagyon sarkalatos, mélyreható átalakítási jelenségről van szó, melyben – jelzem újra – a magyarságnak kiemelt szerepe lesz, hiszen a Plútó a Nyilas és a Déli Korona csillagképekben halad. Utóbbinak köszönhetően a Magyar Szent Korona szellemi ereje – mint országunkat meghatározó irányelv – óriási mértékben meg fog nőni idén! Mondhatnám úgy is: e nélkül nem fogunk tudni nemzet szinten magasabb szintre lépni! (A magyarság szerepéről, s lehetséges sorsfordulójáról a Plútó-Uránusz kvadrát viszonylatában most nem írok külön, mert erről részletesen beszámoltam egy korábbi írásban. Csak emlékeztetőül: itt a kiemelt dátum elsősorban 2012. június, de jelentős lehet január és november is.)

Meg kell jegyezni, hogy a Plútó-Uránusz kvadrát majd’ hét évig érezhető lesz az Égen! Azaz ez a hatás sem köthető kifejezetten 2012-höz. (Tágan 2010. és 2017. között hat.)

Ha megnézzük a régmúltba tekintve a Plútó-Uránusz kvadrát korábbi fényszögeit semmilyen kataklizmával nem hozható szoros összefüggésbe. Ijedelemre vagy háborús és egyéb riogatásra tehát ennek alapján sincs ok. Természetesen ezekben az időkben – és sarkalatosan 2012-ben – a Plútó természeténél fogva megmutatja nekünk, hogy a régi rendszer már „halott”, azaz semmiképp nem lehet ugyanúgy tovább folytatni, mint korábban. Radikális erővel fogja lesöpörni tehát az asztalról azt, aminek visszavonhatatlanul lejárt az ideje többek között az anyagi világban, azaz a gazdaságban (a pénzügyi struktúrákat érintve), de ez nyilvánvalóan gyökeres politikai, társadalmi és egyéb változásokat is maga után von. Aki ismeri a Plútó asztrológiai működését, az tudja jól, egyrészt a Plútó ereje elől semmiképp nem lehet kitérni, másrészt, ha a Plútó le is rombol valamit, azt mindig okkal teszi és csak azt rombolja le, ami már halott, ami életképtelen. Nem ismer kompromisszumot, nincs „közép utas” megoldás a szótárában! A helyén azonban mindig egy jobbat, egy jóval magasabb minőségűt hoz létre! Az Uránusszal karöltve most: egy egészen gyökeresen újat lehet erejükkel teremteni. A Kígyótartó csillagképben haladva pedig hatalmas átminősítő varázserőt ad a kezünkbe ehhez a folyamathoz.

Az Uránusz ún. forradalmár bolygó, a kos jelében a harcias Mars uralma alatt halad. Ha ehhez hozzáteszem, hogy a radikális, kirobbanó erejű Plútó a Nyilasban, a magyarság csillagképében jár, akkor – mint egyfajta lehetőséget! – nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ebben a nyári fényszögben benne van egy forradalom lehetősége, mely nemzetünket érinti, s mely a Szent Korona szellemében mehet végbe. (Hangsúlyozom: ez egy lehetőség! Bár kétségtelenül, most nagyon komoly lehetőség. Hogy ebből aztán földi síkon végül majd mi valósul azt nagyon sok világ- és nemzeti szintű szellemi folyamat egyidejű összhatása fogja eldönteni.)

Ez az év, s főleg ez a nyár tehát a gyökeres és radikális átalakulás és megújulás éve lesz. Mindent, ami már nem működik, amiben nincs benne a Fény (mind egyénileg, mind nemzetileg, mind nemzetközileg) határozott mozdulattal és ellentmondást nem tűrően elveszi, gyökeres megújulásra késztetve bennünket, s a helyén valami teljesen újat (akár egy teljesen új rendszert) hoz létre. A nagy újjászületés éve lehet az idei! De ehhez meg kell tanulnunk elengedni mindazt, ami nem képvisel magas isteni minőséget. A kvadrát az egyetlen fényszög, mellyel valamit kézzel foghatóan, az anyag síkján meg tudok teremteni. Ez a bolygó mozgás tehát ritka és varázslatos erőt ad, hogy teljes mértékben átminősítsük a legkilátástalanabb élethelyzetet is, hogy felálljunk a legmélyebb pontról is, és kézzel fogható módon megteremtsünk egy újabb, tisztább, teljesebb, fényesebb életet. Azaz egy eddiginél jóval magasabb szintű életet! Konkrétan!

Nagyon erőteljes energia, tehát meg kell vele dolgozni és tudni kell megtartani. De az ehhez szükséges ERŐ ott van bennünk (az alábbiakban még szó lesz róla). A Kígyótartó pedig a kézben tartott energiák mágikus működtetésének lehetősége.

Az Uránusz a kezdetet jelentő kos zodiákus jelében valami teljesen újnak a radikális elindítását mutatja ezen a nyáron (legyen szó, akár egy új gazdasági rendszer lehetőségéről, akár egy új politikai berendezkedésről vagy akár egyéni szinten egy teljesen új életszakaszról). A Halak csillagképében járva pedig a visszatérő lehetőségekről vagy a múltból visszatérő varázserőről üzen. Felette ott ragyognak a Pegasus paripa fényes csillagai, így ebben az évben a váratlan sugallatoké a főszerep! Érdemes minden hirtelen, meglepő módon bevillanó gondolatra, ötletre nagyon komolyan odafigyelni, mert az Égiek ezekkel az isteni sugallatokkal akarnak segíteni nekünk, hogy megújítsuk életünket, s valami zseniálisat teremtsünk. Az intuíció erősödésére lehet számítani! Aki követi ezt az irányt, aki mer elég bátor lenni, aki mer a hirtelen bevillanó ötleteire hagyatkozni, s abból valamit konkrétan megteremteni, annak garantált a minőségi emelkedés az életében. A váratlan események ugyanígy a nyár nagy kísérői lesznek. Kövessük hát a sugallatainkat és teremtsünk vele egy jobb életet!

Ez a fényszög a karmikus terhektől való radikális megtisztulásnak is kedvez. Olyan mély tisztulási folyamatok mehetnek végbe a lélek legmélyén, amelyek során akár évszázadok óta felhalmozott karmikus kötöttségektől lehet végleg megszabadulni.

A Plútó-Uránusz fényszög tágan 2012. március 24-től hat újra, s koncentrált ereje nyáron, ezen belül június végén lesz. Külön érdemes megemlíteni, hogy a Plútó majd 2013. elején kezd el lejönni a Tejútról, ami lassú mozgású bolygó esetében szintén nagyon fajsúlyos jelenség. Ha valamely bolygó „lejön” a Tejútról, akkor ez azt jelenti, hogy konkrétan, kézzel fogható módon lehozza ide a fizikai világba (azaz a földi valóságba) az Isteni Teremtő Erőket. Ez nagyon nagy átalakító, felfényesítő energiát jelent egy Nyilas csillagképben haladó Plútó esetében, mely nem csak rövid időre, hanem akár évekre biztosítani tudja ezzel a mozgásával, hogy a magyar nemzet végre magas égi tudását, s általában az egész emberiség isteni teremtő erejét itt a földön konkrétan megvalósítsa! (Hiszen közben az Uránusszal való kvadrát egészen 2017-ig hat.) Tehát arra utal, a magyarság a 2012. év „előkészületei” után majd 2013. elejétől tudja kézzel foghatóan földi síkra „lehozni” isteni teremtő erejét, s tudja a következő években sorsát gyökeresen megváltoztatva önmagát átminősíteni és fokozatosan felemelkedni.

Hozzá kell tennem, mivel a Szaturnusz mozgása is sarkalatosan meghatározó lehet a jövőben Magyarország képletét vizsgálva, így a kirobbanó változásokat valószínűleg a lassú, megfontolt haladás követi majd. Sok türelemre és kitartásra lesz szükség, amely viszont segíteni fog hosszú távon is maradandóan értékeset teremteni nemzeti szinten. Az átalakulási, felemelkedési folyamat évekig eltarthat.

(Külön érdekesség, hogy a Plútó egész 2013-ban a Tejút szélén halad – kicsit visszalép, majd újra lejön – amellyel folyamatosan biztosítja az isteni erők földi síkra érkezését.)

Mindeközben tehát a Plútó a Tejúton halad, amely az isteni emelő, segítő erők fokozott jelenlétét mutatja, hiszen a Tejút az Istenek Útja. Itt lehet magasra emelkedni, s a legtisztább teremtő erőhöz jutni. Így Tejút erőkkel támogatott az Uránusszal való fényszög által előidézett nagy tisztulási és megújulási folyamat is. Ilyen magas szintű isteni erők birtokában kizárólag emelkedni lehet (és kell is). De magas a mérce is!

A tisztulási és átalakulási időszak tehát az „Isten Emberré” válást hivatott előkészíteni – de nem egy másik inkarnációban, hanem itt és most ebben a földi időminőségben. Azaz nem kell meghalni hozzá a szó fizikai értelmében. Az Uránusz a Főnix madár felett járva azt üzeni, egyfajta „halál és újjászületés” persze benne van mindebben (hiszen a Főnix úgymond hamuvá ég és innen kel teljesen új életre) de ez egy életen, egy sorsterven belül valósítható most meg. Tehát ami meghal, „hamuvá ég” a következő időkben az működésképtelen szokásaink, kaotikus hitrendszerünk, a Tejút magas égi minőségének már meg nem felelő életmódunk vagy gazdasági rendszerünk, kiüresedett kapcsolat rendszereink, önzőségünk, szeretetlen és a Teremtőtől elszakadt életvitelünk. Hogy ez kinek mekkora nehézséggel, fájdalommal jár, az majd azon múlik, ki mennyire élte eddig szeretetlenségben, önzésben, egoizmusban, szívtelenségben, istentelenségben, csak az anyaghoz kötöttségben az életét. Minél jobban elszakadt valaki az elmúlt években (életekben) Istentől és a szeretettől, minél becstelenebb, hazugabb, felszínesebb életet élt, annál fájdalmasabbnak, annál „halálosabbnak” fogja megélni az elkövetkező változó időket.

A Tejút spirálgalaxis olyan, mint egy gyönyörű nagy óvó, védő, ölelő kar. Mint egy édesanya ölelő karja. És ez az ölelő kar Égi Védelmet jelent! Védelmet a magyar népnek, mely a Nyilas csillagkép által ezzel az ölelő, óvó karral van közvetlen (!) összeköttetésben. (Gondoljunk csak bele, hányszor védte „saját testével” a magyarság Európát a külső támadásokkal szemben.) És ez az ölelő isteni erő egyben teljes védelmet nyújt a Kárpát-hazának a Mag Népe által. Azaz nem csak a magyarság, hanem az egész Kárpát-medence magas isteni védelmét mutatja! Ez már önmagában is elég lenne ahhoz, azt mondjam: nincs mitől félnünk! Se 2012-ben, se később.

(Csak az érdekesség kedvéért jegyzem meg – s talán érdemes rajta elgondolkodni – hogy az 1912. április 15-én elsüllyedt, az akkori világ fényűzését szimbolizáló, s tökéletesnek tartott Titanic utasainak megmentésére a Karpathia hajó sietett, nem kis áldozatot vállalva ezzel a tettével.)

A Tejút spirálgalaxis és a Nyilas csillagkép másik nagy titka a Nyilas nyilának „hegye”, azaz a csillagkép gamma csillaga, az Al Nasi. Ugyanis a nyíl hegye, az Al Nasi csillag egész pontosan a Tejút spirál-galaxis közepére mutat! Épp ezért a Nyilas csillagkép, s így a magyar emberek KÖZVETLEN kapcsolatban vannak a Tejút lüktető, dobogó szívével! Minden magyar ember, korra, nemre, vagyoni helyzetre tekintet nélkül, pusztán születésénél fogva. Közvetlenül innen, ebből a szavakkal leírhatatlan isteni energiabombából nyerjük az erőnket! A titka a tudatosítás: minden nap jusson eszünkbe, hogy ez a gamma csillag ott ragyog a lelkünkben! Kicsit olyan ez, mint egy akkumulátor, melyből merítve kifogyhatatlan, mindig újra-töltődő energiaforrás áll a rendelkezésünkre, legyen szó bármilyen nehéz élethelyzetről vagy aktuális világválságról. Ez a magyarság ősi nagy titka! A Tejút Szívével való közvetlen kapcsolat! (És ez ellen semmilyen fekete mágiának nincs hatalma.)

A Nyilas csillagkép, a magyarság ősi csillag-otthona, nyilával pont a mögötte lévő Skorpió szívét célozza meg, mely az Antares csillag. Az Antares rendkívül különleges hely az Égen, hiszen Tejút oszlop és Világ oszlop is egyben. Szerepe, üzenete, ereje szinte földi ésszel felfoghatatlan. Röviden talán úgy lehetne megfogalmazni: a vörösen izzó Antares a feltételek nélküli szeretet és a szerelem központi üzenete az Égen, s egy olyan Égi Kapu, mely összeköti a földi és az égi világot. Magasabb dimenzióba emel, ha őszintén és bátran – félelmeinket letéve – megnyitjuk a szívünket a szeretet és a szerelem előtt. Az hogy a Nyilas nyila erre a csillagra mutat azt jelenti, a magyarság képviseli a Teremtő Isten ama Égre írt üzenetét, miszerint életünket magasabb minőségekbe emelni csak a szer-elem és a szeretet erejével lehet! Nem létezik más út! És ez nem „szellemi vagy spirituális fejlettség” kérdése. Úgyhogy talán rossz hír sokak egójának, de a helyzet az, egy egyszerű földművelő parasztembert hamarabb beenged az Antares az Égi Birodalom földi megvalósulása felé, pusztán abból az okból kifolyólag, hogy őszintén, tisztán, tisztességesen, dolgosan és embertársai felé való szeretetben éli az életét.

A magyarságnak egyben küldetése is az Antares csillagot képviselni a földön, azaz feladatunk a szeretetet, a szerelmet, a mosolyt, a vidámságot, az életörömöt és a hitet közvetíteni nemzet-társainknak. Boldogságra kell tanítanunk a világot!

Végül néhány szó a maja kultúrához kötött ún. „dimenzióváltásról”.

A maja naptár egy 5126 évből álló naptár-rendszer, amely minden ciklus (azaz az 5126. év) végével újraindul, elkezdve egy új ciklust. Mivel bizonyos számítások szerint (?) ez a „ciklus vég” pont a mi naptárunk szerinti 2012. december 21-én ér véget, ezért ebből sokan „világ vége” jóslatokat alkottak, miközben a maják pusztán csak egy új ciklus elindulásáról, azaz a (maja) naptár újraindulásáról beszélnek. (És persze kérdés az is, egyáltalán helyes –e ez a számítási mód?) A ciklus-váltás persze egyúttal értelmezhető korszakváltásnak is, de nagyon más valamiről, mint korszakváltásról beszélni, s nagyon más, mint „világvégéről”, ahol „az emberiség egynegyede elpusztul”. A változásokban, a korszakváltásban pedig már jó ideje benne vagyunk, ezt mindenki érezheti a saját bőrén. Ilyen új korszak felé való indulásnak számított a Plútó jegyváltása 2008. elején vagy az Uránusz tavaszponthoz érése 2010. nyarán, majd 2011. tavaszán másodjára is, melyek lassú haladású bolygók révén valóban igen fajsúlyos változásokat idéznek elő hosszú távon az emberiség történelmében, de nem hoztak magukkal világrengető kataklizmákat, se világvégét. És ugyanilyen korszakváltást jelez most a Plútó-Uránusz kvadrát.

Érdemes megemlíteni továbbá, hogy a tavaszpont égi helyzetét sokan sajnos tévesen értelmezik. Az új időket szimbolizáló tavaszpont (kos 0 foka) ugyanis jelenleg nem a Vízöntőben van – tehát nem beszélhetünk vízöntő korszakról – hanem a Halak csillagképében! (Itt halad most az Uránusz bolygó.) A tavaszpont a Halak stációját elhagyva majd csak körülbelül 800 év múlva éri el a Vízöntő csillagképet. Tehát most Halak korszak van, ami pont az egység, az Unio Mystica és a jézusi szeretet ideje.

 

Összegzés

Mindennek ellenére vagy mindezek alapján (kinek, ahogy tetszik) milyen következtetést vonhatunk le a közeli, s távoli jövőképet illetően a csillagok tükrében? A magam részéről én amondó vagyok: a világvége elmarad.

A Neptun egységet teremtő uralmi helyzete, a Szaturnusz varázslatos, magasabb dimenzióba emelő angyali energiái, a Plútó és az Uránusz radikális, gyökeresen megújító, új időket jelző, s egyben megtisztító hatása valóban jelentős, korszakalkotó változásokat jelez 2012-re (s majd 2013-ra is). Valóban eljött a működésképtelen rendszerek, életképtelen ideák, isteni minőségnek meg nem felelő társadalmi modellek, halott és szeretetet nélküli emberi kapcsolat-rendszerek radikális leomlásának ideje. Azonban a Szaturnusz mozgása egy magasabb életminőségbe lépés lehetőségét jelzi, a Plútó pedig minőségi fordulatot isteni erőkkel támogatottan.

Az is erősen valószínűsíthető, hogy mindez hazánkat kiemelten fogja érinteni, hiszen a Plútó a Nyilasban, a Déli Korona felett erre enged következtetni. (Ez nem is nagyon lehet másképp, hiszen a Fényt nekünk magyaroknak kell útjára indítani a Kárpát-medencében, azaz kulcs szerepünk van a változásokban.) Azonban asztrológiai értelemben semmi nem utal a „világvégére”! A mélyreható változás és megtisztulás, mint kikerülhetetlen mérföldkő, része az emberiség történelmének, s Föld Anya is évek óta tisztuláson megy át. De ez a folyamat felfelé emel és nem pusztulást jelent! Persze komoly munkával és feladatokkal jár. Lesznek benne küzdelmes időszakok. De hát, ilyenek voltak az elmúlt években is. Rugalmas lélekkel kell hozzá állni, tudni kell elengedni azt, amiben nincs Fény, meg kell tanulni bátran hagyatkozni a „logikátlan” sugallatokra és a régóta elnyomott intuíció erejére, a szívünk szavát kell követni, s mindeközben mindvégig szem előtt kell tartani a szaturnuszi üzenetet: az Örök Emberi Értékeket.

Ilyen erős isteni erők birtokában aki akar ebben az évben hatalmasat emelkedhet! De csak az, aki megdolgozik érte.

Áldás kíséri a 2012. esztendőt!

Veres Mónika, 2012. január hava

Forrás: http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-tejut-olelo-karja.html

bg71
info@emberiseg.hu