ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Bukik-e a Fidesz?

by / szombat, 15 március 2014 / Published in 2014, Belpolitika, magyarság, Jegyzetek, News
2014

Az alábbi jegyzetet a FaceBook-on kaptuk a képpel együtt: “Elbukta a FIDESZ a 2014-es választásokat. Egyetlen egy jelöltjük sem indulhat a választási törvény szerint, mivel az ajánlóíveik másolásra kerültek, hogy a kis pártokhoz eljussanak – közvetítőkön keresztül, üzleti alapon -, hogy át tudják másolni az adatokat a jelöltjeik részére, hogy szükséges számú jelöltet tudjanak állítani az állami támogatások megszerzéséhez.


Az alábbi aláírásgyűjtő ajánlóívet, mint bizonyítékot a nálunk tárolt teljes FIDESZ listából (106 választó kerület) anonimizáltan emeltük ki. A teljes anyagot, mint bizonyítékot megküldtük mind az NVB, mind pedig a hatóságok, valamint a sajtó részére.

1146597_1473066412910041_594976860_n

A választások törvényes megtartására a fentiek okán már nincs mód. Jelenleg a nagypolitikában illetve a hatóságoknál válságstábok keresik a megoldást az őket irányító oligarcha érdekében.

Az ügyet egyre nehezebb eltussolniuk, ugyan vannak kétségbeesett próbálkozások, igyekeznek lokalizáltan kezelni a helyzetet, ezért láthatjátok, hogy a médiában egyes választókörzetek külön-külön jelentenek be visszaéléseket, illetve tesznek feljelentéseket.

A felderítők mennek hosszú éjjen át…
Az Apostoli Magyar Királyság Nemzetbiztonsági Szakszolgálatának emberei már korábban beépültek a köztársaság titkosszolgálati és rendvédelmi szerveibe. Az így szerzett információk tették lehetővé, hogy tudomást szerezzünk előre a készülő választási csalásról, valamint nemzetközi segítséget is kaptunk az uniós és más titkosszolgálatoktól annak érdekében, hogy le tudjuk leplezni ezt a bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény-sorozatot. A TEMPO Párt a választáson történő elindulásával be tudott épülni a hálózatba, megszerezve a bizonyítékokat az illegitim köztársaság végső megszüntetésének érdekében. 2014. március 2-án este értük tetten az egyik ajánlóív-hamisító társaságot Budán a Hunyadi János utca 9. szám alatt “működő” Gong Kávézóban, mely alapján jelentettük be kifogásunkat az NVB-hez, melyet törvénysértő módon a bizonyítékok ellenére elutasítottak – az NVB egyik vezetője személyesen arról tájékoztatott bennünket, hogy a feljelentési köztelezettségüknek sem tettek eleget -. A kifogás másolatban intézkedés végett annak feljelents tartalma miatt megküldésre került a rendvédelmi szervekhez. A választási csalásról a világ összes fontosabb országának kormánya már értesült.

Külön köszönjük mindenkinek, aki a fenti operatív akcióban részt vett, legyen az képviselőjelölt, aktivista vagy titkosszolgálati munkatárs, akik egyre nagyobb számban győzik meg egymást a törvényes rend helyreállításának szükségességéről a valódi Magyar Állam, az Apostoli Magyar Királyság teljes térnyerése érdekében.”

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL