ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Visszalüktetett a Föld a napkitörésre

by / szerda, 14 augusztus 2013 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
VFS_cc59b6dee9b81120e8a79fa86a6c7e09

Ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy a Föld élő- és érző lény, íme egy rövid cikk: “Rejtélyes pulzálással válaszolt Földünk egy közelmúltban történt Napkitörésre. A reakció előtt egyelőre értetlenül állnak a tudósok.

Egy szokatlanul hosszú csendes periódus után egy közepesen erős, M-osztályú kitörést produkált központi csillagunk, mely elviekben nem egy kiemelkedően érdekes jelenség. Az erupció azonban egy nem várt, egyúttal megmagyarázhatatlan reakciót generált a Földön, az érzékelők szerint ugyanis szülőbolygónk “pulzálni” kezdett, neutronokat bocsátott ki válaszul a csillagból érkező kitörésre – írja a Daily Mail.

A szakemberek szerint ilyennek nem is szabadott volna megtörténnie, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy mi is okozhatta ezt a rendhagyó reakciót. A napkitörést M6-os erősségűként kategorizálták, ami nem volt különösen erős, sem pedig látványos. A tudósok a 2006-ban fellőtt, a kozmikus sugárzást vizsgáló PAMELA (Payload for Antimatter Matter Exploration and Light-nuclei Astrophysics) műhold adatai elemzésével próbálják megmagyarázni, mi is történt pontosan és miért is ment végbe. Az űreszközt egyébként mindössze az ominózus kitörés előtt két héttel állították át úgy, hogy központi csillagunkat figyelje.

Forrás: http://www.pecsistop.hu/tudomany/visszaluktetett-a-napkitoresnek-a-fold-a-tudosok-sem-ertik/1046929/

Share and Enjoy

One Response to “Visszalüktetett a Föld a napkitörésre”

  1. Ezen miért kell csodálkozni? Nem véletlen van a kettős kereszt ott a címerünkben. A körosztóban lévő kereszt a Nagyboldogasszonyt, vagyis az Egy Istenanyát és az Egy Istenatyát, míg a második kereszt a Napatyát és a Földanyát szimbolizálja, de az ember energetikájában is ott a kettős kereszt, ha felülről nézzük rá az energiákra. A körosztót ami síkban van, térben már nem is egy körosztónak látjuk, hanem kettőnek, és mindegyik pörög. Van pörgés rendesen az energiákkal, csak minél gyorsabb legyen pörgés. Sok irányú energia pörgések vannak akár egy emberen belül is. Ha ezek az energiák a rend szerint állnak össze, akkor emelkedés történik minden szinten. Ha nem tartják be a rendet, és elcsúsznak az energiák, vagy irányuk megváltozik, akkor úgy érzékeljük, hogy süllyedünk, vagyis nem sikerül semmi. Mindegyik Istenséggel meg kell csinálni az energia áramlást, csak épp a férfiak, és a nők nem teljesen egyformán képzelnek el, és csinálnak mindent. Mindenki a saját feladatát csinálja.Nem vagyunk egyformák, ezért csak párosával (férfi-nő) tudunk teremteni együtt az Egy Istennel
    Amelyik vallás kihagyja valamelyik Istenséget, vagy más istent rak be helyettük, (pl.::Istenanya helyett Szűz Máriát, vagy jakvét rakják be valamelyik Egy Isten helyett,) az ne csodálkozzon, hogy félvallásnak vagyis félelem vallásnak nevezem, mert biztos hogy ezekben a vallásokban megjelenik a félelem, és utána a bűn fogalma, de más negatív érzelmek is fokozatosan megjelennek. Ezek a Bűn vallások, amit ne tévessz össze a Büün vallással, mert a Büün vallás pont a két “ü” miatt mondja helyesen. Mennyit jelent egy betű, ha az a helyén van, mert egészen mást is jelent.
    Azért mondjuk élőlénynek a Napunkat, és a Földünket, mert az is. Csak azzal tudunk energetikailag kapcsolódni, ami él. A halottakkal még senki nem tudott semmilyen kapcsolatot sem létesíteni. A szellemidézésnél sem a halottal kapcsolódnak össze. Legtöbbször illúzióval beszélgetnek, de vannak akik az illető szellemiségével, hátrahagyott energia lenyomattal.. Aki elég tudatos, és tele van szeretettel, az tud is mindkettővel beszélgetni
    Ha a magodon beszélgetsz, akkor ott nem szól bele senki, és nem is kelthet senki illúziót sem, így nem tud megtéveszteni.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL