ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Utak a Mennyországba

004

Az Emberiseg.hu és az Aranymag Intézet közös filmje készült el. Köszönet a felolvasó színészek munkájáért.

A film 2013-ban készült, a Youtube által megszüntetett csatornánkon több tízezren látták. Most új helyre került fel.

Share and Enjoy

One Response to “Utak a Mennyországba”

 1. Szépen összefoglaltátok az utakat. Az igaz, hogy voltak mesterek, akik több életen át adták át az útjukra jellemző tanítást, így fordul elő, hogy 16-nál több útnak látszanak a módszerek. Valójában a galaxisunkban 16 úttal lehet leírni azokat az utakat, amelyet mindenki egyénileg végez. Ezért mondjuk, hogy mindenki a maga útját járja, de bármilyen segítséget 16 út képviselőjétől, akár tőled is kaphat. A 16 út valójában egy út. Úgy lehet elképzelni, mint a nyelveknél. Az egy utat 16 nyelven mondják el, annak megfelelően ki melyiket érti meg a legkönnyebben. Ha az út leírása dogmatikussá válik, akkor nevezzük az utakat vallásnak. A dogmák legtöbbször egyfajta beszűkülést mutatnak az épp fennálló társadalom hatására, és ekkor torzítások, vagy kihagyások léphetnek fel.a vallásokban. Ahogy emelkedünk, ezek a torzítások megszűnnek, illetve visszaállítják a tanítások tisztaságát, mert ha nem, akkor megszűnik az a vallás. Végül a vallások odáig jutnak, hogy megszűnnek a dogmák, és a vallási máz is leválik. Valójában így szűnnek meg a vallások, és csak az út tisztán fog megmaradni.
  Ezek azért fognak bekövetkezni, mert mindenki egyénileg emelkedik, és a vallások kénytelenek megcsinálni a fent említetteket, mert különben elfordulnak a vallásoktól. Másként a lényege, a lény ege, vagyis az ege lény, égi lény felé tartunk. Az égi lény nem ok nélkül ég. Itt a fényességre utal az ég szó, tehát a fényességes lényről van szó.
  Nem kedvelem, hogy valaki szó magyarázatokat, használ, mert könnyen olyan meghatározásokat talál ki az elme, a logikájával, ami félrevezető, rosszabb esetben teljesen mellékvágányra viszi az embert, és megakasztja a fejlődésben.
  Még is azért használok néha, mert ezekről tudom, hogy jó.
  Ilyen a magos menny.–>a magos, a maggal foglalkozó ember, akit arra kérünk, hogy menjen a magjába. Olyan ez, mint az okos ember, aki az okkal foglalkozik. A mennyország azt jelenti, hogy menjél az országodba. A spirituális ország az égi ország, míg van földi ország is.
  Az embernek mi a magja, ahová mennie kell? Hát az ember belseje, az ami belül van. Van testi belső, és van spirituális belső is. A spirituális belsődet nem tudod hol van, ezért csak egyet tehetsz, méghozzá azt, hogy elképzeled a belsődet úgy, hogy nem adsz neki formát, mert ha formát adsz a belsődnek, azzal lekorlátozod magad, vagyis a magodat. nagy tévedésben van az, aki a belsejét összekeveri a csakrákkal, vagyis az energia csokrokkal. Ha eljutottál odáig, hogy látod is a magodat, akkor utána, ha még emelkedsz, azt is látni fogod, hogy mindig másként jelenik meg a magod, vagyis a belsőd. Ezért sem adunk formát a belsőnknek, mert a belsőnk mindig a tudatosságunknak megfelelően fogja láttatni magát.
  A táltos szavunkat is nézhetjük. Tált-os, vagyis tált használ, másként tállal foglalkozó az -os miatt, ami a foglalkozást jelöli. Merítőnek is hívom a táltost. Merítő, mert a tállal meríteni szokás. Minden táltos jellemzője, hogy használ tálat. Amelyik nem használ, az nem táltos. Egy táltos mindig fényt merít, vagy magára, vagy másokra, vagy a nemzetsége tagjaira. Ezért mindig a táltost a belsője, vagy másként a fenséges lény választja ki egy adott feladatra, vagy feladatok folyamatára. Gondolom ismerős, mikor vizet merítünk egy másik embere, és ezzel megkereszteljük. Lehet ezt fénnyel is csinálni. A vízzel is jó, mert a földünkön és mi magunk is az egyik életadó a víz, másrészt mivel a víz is fényből, energiából van, ezért látszik, hogy nagyon is jó megoldás a földi viszonylatban a víz használata.
  Ha majd emelkedünk, akkor a fény használata lesz az elterjedtebb. Ha jól tudom a katolikusoknál, használják az isten fényében való keresztelkedést, mert a szövegben benne van valamilyen formában ez is.
  Azért hoztam fel a táltosokat, hogy rávilágítsak, hogy minden úton ugyan azt csináljuk.
  minden vallásban, és minden útban a fényben állást csinálják meg. úgy hogy elképzelik hogy Isten anya – Föld anya – a magad teste – nap atya – Istenatya között egy fényhengerben áll a tested Az is jó, ha a föld magjától a nap magjáig képzeled el a fényhengert, mert ugyan az, hisz Istenanya a Földanyán, Istenatya a Napatyán keresztül ad nekünk életet. Amire a figyelmedet helyezed, azt fogod megismerni, és azzal fogsz foglalkozni. Lényegében a fénybeállásnak több előnye is van. Mindegyiket nem sorolom fel.
  Valójában mindig benn állsz a fényhengerbe. Energia lények vagyunk, és az energiák sosem állnak, még akkor sem, ha te állónak látod. Ez egy folyamat, tehát nem lehet időpillanatként elképzelni, Ha az energiák nem állnak, akkor forognak. Ha elképzeled, hogy az energiaoszlop forog, és nagyon nagy sebességgel forog, akkor senki nem tudja elvenni tőled az energiádat, és akkor emelkedsz, mikor egyre gyorsabban forog az energia. Ha lassul a forgás, akkor süllyedésnek érzékeled, és ha elérsz egy lassú forgást, akkor ezt az energiát meg is tudják csapolni. energia lassulást el lehet érni félelemmel, haraggal, meg amely érzelmeket negatívnak mondod., Valójában nincs jó meg rossz, csak fogalmakat alkottunk, és ekkor azt az érzetet érzékeljük, hogy gyorsul, vagy lassul az energia.
  Folyamatok vannak. Ártó cselekedettel, lassul az energia forgás, míg jó cselekedettel gyorsul. Amikor lassul az energia forgás, automatikusan lekapcsolódsz az energia hálóról, ami a Földet körbe veszi, így célpontja leszel azon lényeknek, akiknek olyan lassú az energia forgásuk, mint neked, és ezen lények tőled veszik el az energiát..Ha ezt tudod, akkor csak megpörgeted úgy az energiát, olyan mozdulattal, mint mikor kaszálsz, és a képzeletedben ezt el is képzeled, másként a figyelmedet az energia áramlásra helyezed. Ha meg van a belsőddel a kapcsolatod,, akkor is megszakad a kapcsolat, ha az energia forgása csökken, míg ha újból gyorsul, akkor újra fel veheted a belsőddel a kapcsolatot. A belsőddel a kapcsolatfelvétel úgy történik, hogy elfogadod magadat, vagyis a belsődet, és ezt ki is mondod, és ekkor az, ami vagy, vagyis a magnak, tehát Istenanyának a férfiaknál, Istenatyának, a nőknél átadod a döntés jogát, és ezt el is képzeled, hogy jó mélyről jön a belsődből a döntés. Amíg nem történik meg a döntés átadása, addig a belsőd vár, és nem fog segíteni, hisz szabad akaratod van. a belsőd mindig a számodra a leghasznosabb, a legrövidebb, a legjobb úton fog téged vezetni.Tiszteld magadat, és így tisztelettel is leszel a belsőd iránt. Hiába tudod ezeket, ha nem ez szint élsz, tehát tartsd magad embernek, és így másokat is embernek fogsz. látni, és úgy is viselkedel egy másik emberrel.
  Három dolgot kell tehát elérni. meghozni a döntést, emelni az energia forgását, tehát ezt mondják fénybeállásnak, és megcsinálni a belsőddel a kapcsolatot.
  Ezeket azért nehéz megcsinálni, mert mindig a külsődre hallgatsz a belsőd helyett, tehát a TV-re, egy másik emberre, a főnöködre, az orvosokra, a politikusokra, “jó szomszédra”, a “jó barátra”, a férjedre, a feleségedre, stb. Mindig a gondod, problémád megoldását mától, tehát egy külső embertől várod, pedig magad vagy az, aki meg tudja oldani. A magoddal, ha egységben vagy, ott a magban történik a teremtés, az új teremtése. Ezt szimbolizálja a körosztó is, hisz a körosztó közepén a teremtő, így az új dolgok vannak. másik amiért nehéz. Párkapcsolatod is úgy fog megoldódni, ha mindketten a belsőjűben keresik a megoldást, vagyis kérdeznek. Ezt meg a megfelelő hozzá állással, és persze szeretettel lehet. Nehézé teszi még hogy az elme által generált gondolatokat magadénak fogadod el. Ha rossz adatokat vittél be az elmébe, mert ezt hallottad a jó akaróidtól, pl TV, akkor az eredmény is hibás lesz
  Ezért le kell állítani az elmét, és az elme okozta gondolatok áramlását. Sok megoldás van erre is, és az egyik, hogy egy pontra figyelsz, és hagyod a gondolaaikat szabadon áramlani,míg egysze nem fognak áramlani többet.
  az isteni pár, az Istenatya, és Istenanya, ha termtő állapotban vannak, tehát mindig egy istennek is nevezzük, mert a kettő ilyenkor egy. Az Egy Isten az egység istene, tehát az egység útja, mint ahogy a Létistene, a létezésé, a Vanistene a vanságé.
  Mindig tedd hozzá az Egy istenhez az egy szót is, mert sok isten van, és így még véletlenül sem kerülsz Jakvé, vagy más entitások uralma alá. Amúgy a belsődbe csak olyan lény lehet, akit beengedtél, vagy nem fog ártani neked. Mindent a belsődben csinálj meg képzeletben, és akkor olyan lesz a világ, ha az nem ellenkezik a belsőddel.
  Mint mondtam ezek benn vannak minden vallásban, ha ki nem vették belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL