ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Tudatalatti erőforrásaink

by / hétfő, 16 március 2015 / Published in Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
110

“Lehetőségeink teljes körű kiaknázása érdekében lényegbevágóan fontos, hogy megértsük, mi a különbség a tudat és a tudatalatti között. Könyvek ezreit írták már erről a rendkívül bonyolult témáról. Utalásokat találhatunk a tudatra és a tudatalattira, különösen a tudatalattira, az emberiség kezdetétől fogva. A tudatalattit gyakran nevezik létünk erőforrásának. A program előrehaladtával arról is beszélünk majd, hogyan hathatunk tudatalattinkra.”

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

3 Responses to “Tudatalatti erőforrásaink”

  1. Ki találta ki ezt a hülyeséget?
    Aki ezt leírta, annak fogalma sincs a tudatról, és a tudatalattiról, és keveri a szezont a fazonnal. Amúgy ilyet a tudósok szoktak kitalálni, A kitaláció az mindig valamilyen elme szülte hülyeség. A tudatnak semmi köze az elméhez. A Geán még senkinek sem tiszta az elméje. Ha nem tiszta az elme, akkor téves adatok vannak az elmében, így a következtetések is tévesek. Valójában ez a kitaláció, vagyis téves adatok alapján megfogalmazott gondolatok, következtetések. A tudat megértéséhez igazából a teremtés megértése szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL