ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Sirius – KÖTELEZŐ

by / szombat, 03 augusztus 2013 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, Kötelezően megnézendő, News
6122488_300

A filmtörténelem legnagyobb tömegfinanszírozású filmje feltárja a szupertitkus ismereteket a bank-olaj-hadi-titkosszolgálati ipar, a tiltott energiakinyerési és meghajtási technológiák, valamint a Földön túl élő civilizációkkal való letagadott, exopolitikai kapcsolatok közötti összefüggéseket, mely titkok egész civilizációnk és mindannyiunk alapvető életminőségére és hétköznapi, családi-munkahelyi-fizikai-belső életére vannak tartósan és drasztikusan pusztító hatással. Mindnyájunkéra. A film feltárja a megoldásokat is!

A Sirius egész estés, minden korosztály számára megtekinthető dokumentumfilm, melynek elkészültét és gyártását a nézők előre finanszírozták tömeges kampánygyűjtésen keresztül, a kickstarter.com tömegfinanszírozási (crowdsourcing) módszerével.

A Sirius film hivatalos weboldala számtalan feltáró jellegű, ingyen hozzáférhető dokumentummal: SiriusDisclosure.com

A Sirius film magyar, beégetett feliratos, nagyobb fájlméretben: filefactory.com/file/2lkrrf4p95oh/n/SRSHN.avi . Töltsd le mihamarabb! Ennek a vimeo videónak a közvetlen linkje: vimeo.com/siriushun/siriushun

Amennyire nagyok voltak és lesznek az emberek közötti valódi egység felismerésének megpróbáltatásai, úgy mennyivel hatalmasabbak lehetnek ezek a megpróbáltatások az emberek és a Földön túl élő civilizációk közötti kialakulóban levő és embrionikus fejlődési stádiumban tartó kapcsolatokban? Olyan hatalmasak ezek a különbségek, hogy a megrögzött hitrendszerekbeli és a társadalmi-kulturális különbségek egy európai civilizált állampolgár és egy afrikai ősi bennszülött között eltörpülnek ezek előtt!

Hogyha az emberek között az egység teljes hiánya és konfliktusok születnek akkor, amikor kizárólag a különbségeinkre fókuszálunk, mennyivel hatalmasabb lesz a potenciális egységtelenség és konfliktus az emberi lények és a Földön túl élő lények között, amennyiben csak a különbségeket vagyunk hajlandóak észrevenni?

A múlt kudarcra ítélt és katasztrofális szemléletmódjai – hogy csakis a különbségeket és a tőlünk idegen, szokatlan tulajdonságokat vesszük észre – utat kell, hogy engedjenek magunkban egy újfajta szemléletmódnak, az egység látásmódjának.

Az egység látásmódjával kell szemlélnünk nemcsak embertársainkat, hanem a Földön túl élő embereket is, mivel az egység, a valódi összetartozás emberek között fennálló alapjai ugyanolyan mértékben léteznek az emberek és a Földön túl élők közötti kapcsolatainkban is.

Mivel egy Legfelsőbb Intelligencia van, ami minden teremtésben megnyilvánul, ugyanúgy egy Legfelsőbb Intelligencia van, ami minden tudatos létező forrása: ha a Földön, ha máshol élnek azok.

Ez a végtelen béke, az Univerzális Intelligencia az abszolút tudatosságnak egy magját ültette minden tudattal rendelkező lénybe, ezáltal mindannyian folyamatosan egységben vagyunk ezzel az Univerzális Intelligenciával és így egymással is, ennek a tudatosságmagnak a finom és mindent átható energiáján keresztül.

Ezért az emberek valódi Önvalója és a Földön túl élő más civilizációk valódi Önvalója azonos.

Különbségalapú szemléletmóddal vizsgálva, sokfélék vagyunk és nincs közünk egymáshoz., ám egységalapú szemléletmóddal vizsgálva, sokkal inkább hasonlóak vagyunk, mint különbözőek, sokkal inkább családtagok, mint idegenek.

Ezért van az, hogy belső Önvalónkra kell szegezzük figyelmünket, nemcsak ahhoz, hogy felismerjük egységünket embertársainkkal, hanem hogy felismerjük egységünket az Univerzumban élő többi tudatos élő létezővel.

Míg a kicsiny, porba hulló különbségek összezavarnak minket, örök egységünk a tiszta tudatosságban soha nem hagy el minket.

Ilyen értelemben egységben vagyunk az Univerzum minden élő lényével, legyen az testben, az ismert tér-időben élő vagy multidimenzionálisan, a téren és időn túl élő lény.

A valódi belső egység felismerése minden különbséget felold.

Steven Greer nyomán.

Share and Enjoy

2 Responses to “Sirius – KÖTELEZŐ”

  1. Ajánlom figyelmetekbe a szeptember 7-i magyarországi CE-5 meditációt (lásd nevemnél a linket). Dávid

  2. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe Richard M. Dolan kutató és történész üzenetét itt: http://www.youtube.com/watch?v=fPHRWmHkzY8 .Ő arról beszél, hogy a színfalak mögött mindig is foglalkozott az USA kormány, pl. Truman elnök, a CIA, az NSA és a hadsereg az ufó-jelenségekkel. Konkrét esetekről számol be, pl. arról, hogy F-16-os vadászgépek vettek üldözőbe több ismeretlen repülő objektumot. A nyilvánosság előtt azonban az illetékesek makacsul hallgatnak.
    sevaster1, fordító: A Citizen Hearing konferencia szervezőinek megbízásából a meghallgatás anyagát magyarra fordítom. Ezzel párhuzamban töltök fel további videókat a konferenciáról, ahogy időm engedi.

    Gratulálunk sevaster1-nek a hősies és fáradhatatlan munkáért, kérlek, adjatok Ti is jó szívvel erőt, támogató szavakat neki itt: http://www.youtube.com/inbox?to_user_ext_ids=Wzl1hXyVkV9FdSenbtwjOQ&action_compose=1 .

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL