ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Pólusváltás

by / szerda, 19 szeptember 2012 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
m%C3%A1gneses-p%C3%B3lusv%C3%A1lt%C3%A1s

Ha az egyiptomi Thoth nem téved, a pólusváltások kapcsolatban állnak evolúciós fejlődésünkkel. Összefüggenek egymással. A legutolsó változás jelentőségteljes volt, közvetlenül a tudatossághoz kapcsolódott. Negatív változásról beszélünk, „belebuktunk” a tudatosságba. Úgy 1950 tájékáig azt gondolták, hogy a pólusváltás valami olyan, ami sosem történik meg, vagy ha igen, akkor is egy milliárd évvel később, aztán soha többé.

Valójában 12500-13000 évenként végbemegy, tehát a napéjegyenlőségek előrehaladásával minden alkalommal elérkezünk ezekhez a bizonyos fordulópontokhoz. Más szóval rendszeres időközönként zajlik. Tudósok is felfedezték, hogy valójában bolygónk történetében számos pólusváltás játszódott le. Nemcsak a pólusváltások zajlanak le rendszeresen, hanem maguk a pólusok is felcserélődnek, az északiból déli lesz, és fordítva. Az ionikus és radiokarbonos kormeghatározásból kiindulva, bizonyíték van rá, hogy körülbelül 12.000 évvel ezelőtt az Északi-sark jelenlegi pozíciójába, a Jeges-tengerbe a Hudson-öbölből, vagy az Északi szélesség 60-dik, Nyugati hosszúság 83-dik fokából mozdult el. Fizikailag jelen pillanatban a Szűz és Oroszlán csillagjegyek közti vonalon tartózkodunk. Ha feltekintünk a mennyboltra, azt látjuk, hogy a Halaktól a Vízöntő felé tartunk, de fizikai szempontból a Szűzben vagyunk, mely az Oroszlán felé halad. A Szfinx ezért ölt egyszerre szűz és oroszlán testet, mely e két csillagjegyet szimbolizálja. Bizonyíték van rá, hogy Észak-Szibériában valamilyen hihetetlen erő darabokra tépett embereket, bölényeket és fákat, melyek azonnal jéggé fagytak. A bölények gyomrában trópusi ételeket találtak. Ezek a földi maradványok a jégszerkezet alatt olyan mélyen helyezkednek el, hogy még ma, 12.500 évvel később is szinte ehetőek. A pólusváltások rendkívül gyorsan játszódnak le. Körülbelül húsz óra alatt le is zajlik. Számos elmélet létezik arra vonatkozóan, miért történnek ezek a változások. Ilyen például, hogy a jégsapkák terjeszkednek és elcsúsznak, ezáltal a Föld egyensúlyát veszíti, akár egy giroszkóp. Azt senki nem tudja, hogy a folyamatot mi váltja ki. Mikor elkezdődik, a Föld felszíne olyan 3220 km/óra sebességgel mozog, a szél 1610 km tesz meg óránként. Ez nyilvánvalóan elegendő ahhoz, hogy mindent elpusztítson rajta. Nem meglepő módon reménykedünk, hogy ez alkalommal kicsit jobban fogjuk tudni kontrollálni az eseményeket. Bármilyen mértékű is lesz a pólusváltás, ezzel együtt a tudatosságban is változás fog beállni. Ezért egyszerre fogunk megváltozni. Ha minél jelentősebb tudatváltozást tudunk végrehajtani, annál inkább képesek leszünk befolyásolni a fizikai pólusváltozást. Általában, mikor egy bolygó pólusváltáson megy keresztül, az előrejelzés szerint sokakat hívnak, néhány ember pedig kiválasztottként éli meg. De végső soron mindenki részt vesz benne. Kezdetben páran Krisztusi-tudatra tesznek szert, a többiek pedig egy vagy két dimenziót zuhannak (annyit, amennyi harmóniájukhoz elengedhetetlen). Hosszú idő elteltével, akár több száz vagy több ezer év múlva azok, akik véghezvitték a változást, visszahozzák a többieket, végezetül az egész bolygó Krisztusi-tudatállapotba kerül. Ám ezekben a pillanatokban a Föld bolygón még valami egészen más, a régi anyagelvű világ urainak kétségbeesett hatalom átmentési kísérlete zajlik. De, már nem sokáig!

Bakos Attila

Share and Enjoy

2 Responses to “Pólusváltás”

 1. Hat szerintem ez a 24 ora alatti valtozas eleg nagy humbuk, na meg az oriasi szel is.

 2. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Minden ilyen pólusváltás másként zajlik le. Pont azért, mert a bolygón lévő lények milyen magas tudat és egyéb állapotot tudtak elérni. Ha elég magas az állapot, akkor elér egy olyan küszöböt, ami azzal jár, hogy nem zuhannak vissza alacsonyabb állapotba a bolygón lévő lények (mint eddigi alkalmakkor), hanem mindenki emelkedik. Ha ehhez hozzátesszük még a most kapott segítségeket is, ahogy látom most lehetősége lesz a bolygónak, és így a bolygón lévő lényeknek a felemelkedésre. Másként, biztos vagyok benne, hogy elég lesz, és emelkedik mindenki, aki akar. Nagyon sokan vannak magas szinten, csak még nem jöttek erre rá, nem tudatosak még. Sokaknak lesz meglepetés, hogy azok, akiket lenéztek magasabban vannak. Senkit ne értékelj le, és akkor nem kell megbocsátanod magadnak.
  Mivel az előkészületek megtörténtek, elkezdődik a felemelkedés első folyamata. Le fog lassulni az idő érzékelésünk, azért, hogy felfedezzük egymást, hogy meg tudjuk a szemléletváltást csinálni. Ennek eredménye lesz, hogy sokan rájönnek, milyen magas állapotot étek már el. Elkezdenek emelkedni az emberek, így a vallások is. Minden vallásban változások történnek, mert az emelkedés folyamatában új lehetőségek nyílnak meg, vagy amilyen technikát eddig még nem alkalmaztak, bár ismerték, elkezdik használni. Azok a vallások, amelyek nem az emelkedést szolgálják, folyamatosan automatikusan elhalnak, mert amiért létrehozták ezeket a vallásokat, betöltötték a szerepüket. Nem kell egy vallást sem támadni, vagy elősegíteni a megszűnését, mert ahogy emelkednek az emberek, otthagyják ezeket a vallásokat, és átmennek egy fejlődő valláshoz, másként visszatérnek a vallásukhoz. 15×15. olyan szintű vallás lesz, mint a katolikus vallás. Ezek a vallások teljesen egyenrangúak, és egyforma erősek, ezeknek a vallásoknak az együttműködése, elősegíti a felemelkedést. Ha egy vallás nem segíti a többi vallást, az rálépett az automatikus megszűnés állapotára. Természetesen, a vallások gyakorlói, ha emelkednek, ha más vallások gyakorlóit is úgy tudják elfogadni, mint a saját vallásuk gyakorlóit, akkor emelkedik csak vallásuk, tehát az emberek döntik el, melyik vallás lesz az, amelyik megmarad. Ezt nevezik most minőségi fejlődésnek.
  Megérkezik mind a 15 mester a Földre.. A 15 mester mind az emberi fajt képviseli, de 3 mégis egy kicsit más lesz (mesékből ismerjük ezeket az embereket is), ők is emberek, de őket kicsit később fogjuk érzékelni, aki még nem érzékeli őket.
  1000 éve van a földön lévő lényeknek arra, hogy elérjék azt a állapotot, ahol kiléphetnek ebből a nagy körforgásból, , nagy ciklusból, másként eljuthatnak isten színe elé, vagy elérjék a isteni minőséget. Itt most arra célzok, hogy a mesteri minőséget lehet meghaladni. Ezt el tudjuk érni. Nagy a lehetőség, lehet dolgozni mindenkinek eleget, mert érdemes. Akik ebben nem akarnak részt venni, mert a szabad akarat mindig tiszteletben van tartva, azok egy másik planétára költöznek. Egyszerűen nem bírnak itt maradni a Földön, a semmibe meg nem kerülnek..
  Bárhogy is van, ha egy kicsit tudsz tisztulni, emelkedni, az biztos, hogy nagy mértékben segíted a saját, és bolygód emelkedését. Ha megcsinálod a nézőpont váltást, és felfelé emelkedsz, onnantól mindenki téged fog segíteni, vagyis egymást segítjük a tisztulásban, emelkedésben.
  Aki a nézőpont váltást megcsinálja, vagyis eldönti hogy emelkedik, azt egyszerre megtudják a mesterek is. Ezeket a lényeket fogják a mesterek megismerni. Akik nem csinálják meg a nézőpont váltást, azokat nem ismerik meg a mesterek. A nézőpont váltás fogalmát sokfajta módon fejezik ki. Néhány példa: Találkoztam olyannal, hogy tudatos akarok lenni, beálltam a fény tengelyembe, csak igazat akarok mondani, a valóságot akarom meglátni, etikus, tisztességes akarok lenni, ezután adni akarok az embereknek, stb. Mindig kijelentő módban, jelen időben kell elhangozzék, és az akarásnak is ott kell lennie. Mindenki aki hasonlót határoz el, valójában a nézőpont váltást akarja, és mindegyik elhatározás jó. Ezeket a lényeket, már biztos, hogy a mesterük meg fogja ismerni, és kapják folyamatosan a segítséget. Ha nagyon belesüllyedtek az anyagba, ha nagyon negatívok, az sem számít, sőt még az sem, elfogadják e Isten, vagy egy mestert, a segítséget mindenképpen megkapják, és tudnak emelkedni, akik a tisztulást, emelkedést választják, a nézőpont váltást.
  Minden jó…
  Csicseri Orosz Imre

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL