ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Ősi piramisok titkai

by / hétfő, 20 január 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
3_mqdefault

A Hihetetlen Magazin műsora.

Share and Enjoy

One Response to “Ősi piramisok titkai”

 1. Ezek még találgatásoknak sem felel meg a piramisokról. Van egy egész jó videó, amiben érdekesebb dolgokról szólnak, és ebből a videóból is bejátszottak egy részletet.
  Talán érdekesebb, hogy nem csak építményekben látjuk a piramist, de ismerhetjük a piramis rendszerét a gazdaságban, a társadalomban, a politikában is, sőt hallottunk piramis játékról is. A mai gazdaság, politika, társadalom is egy piramis rendszer szerint működik.
  Már régóta piramist játszanak a földön. Legtöbbször a piramis csúcsán lévők a hatalmukat úgy érvényesítették, hogy az a legtöbb ember számára egy elviselhető életet, és sok tapasztalatot eredményezett.
  Volt azonban a föld ellen több támadás, és ez sok mindent megváltoztatott a piramisban is. A piramisba belekerültek a kívülről jött hatások is. Ezen hatások egyik eredménye, hogy a csúcson lévők már nem a föld, és az emberek javát szolgálták, hanem éppen elkezdték pusztítani a földet, és az embereket.
  Számtalan megnyilvánulását láthatja mindenki a piramis meglétének a társadalomban, de saját magában is. Kezdve a dolláron lévő piramistól, a kormányok felülről való irányításáig.
  Sok dolgot nem tudnak még a piramisról. A piramis is forog, mint minden itt a földön. A piramis is egyfajta energia, és minden energia forog, még akkor is, ha nem látod, vagy nem hiszed, hogy forog. Tehát állandó változásban van a piramis is. Képzelj el egy egyenlő oldalú gúlát, és ha megforgatod, egyszerre látod mi is történik. Aki fenn volt a piramis csúcsán, vagy ahhoz közel, az lekerül a mélyebb szintekre. Aki a csúcson volt, az kerül le a legmélyebbre. Aki meg lenn volt, az felkerül a csúcsra. Ez úgy nyilvánul meg, hogy elveszti minden hatalmát. Elveszti azokat az értékeket, amit fontosnak tart a hatalom megtartásában. Elveszti a tudatosságát, és butább lesz, elveszti a vagyonát, pénzét, földjét, stb. Pont akkor fog ez megtörténni, mikor már minden az övé. Aki meg lenn volt, és a csúcsra kerül, az kezd rendelkezni minden olyan értékkel, hogy uralkodni tudjon a piramis adta hatalmával. Ugye ismerős az, hogy egyszer fenn, egyszer lenn. Egy piramisban, lehetnek kisebb piramisok is, és valójában minden ember egy piramis az emberiség piramisában.
  Mindig az a lényeg, mit is kezdesz a hatalmaddal, ha már megadatott neked.
  A piramisról sokan nem tudják, hogy a valódi hatalom sosem a csúcson van, hanem annál, aki a piramis középpontjában van. Aki még nem jött rá, a földi piramis középpontjában mindig a magyar király állt, és most is Ő áll.
  A föld elleni támadás súlyos károkat okozott a piramisban, de nem omlott össze. A következmény még is az lett, hogy lassan a király elaludt, vagyis lesüllyedt, ahogy mindenki itt a földön, és senki nem tudja, ki is áll valójában a piramis középpontjában. Erre mondják, hogy a király láthatatlanná vált mindenki számára, és bárki lehet az emberek között. A magyar király uralkodói jogosítványait elhordták, kisajátították, elrejtették, megcsonkították, feldarabolták, amit csak tudtak, fekete mágiának vetették alá. Egyet nem tud senki, hogy nincs szüksége a magyar királynak fizikai tárgyakra, mert a hatalma, nem anyagi eredetű. Még a Szent koronára sincs szüksége. Ezek külső szimbólumok, amit nem kell, sőt nem is szabad figyelembe venni, hatásuk alá helyezni magad, hisz külső, és nem belső.
  Azt azért tudjuk, hogy magyarnak kell lennie a magyar királynak, és a magyaroknak kell őt felnevelnie. Biztos vannak más szempontok, aminek meg kell felelnie, de hadd ne soroljam fel, mert akkor könnyebb rátalálni.
  Az egész piramis rendszert azért mondtam el, mert ha nem támadták volna meg a földet, akkor sem lehet tovább piramist játszani a földön. Ennek a tapasztalásnak itt a földön vége. Olyan korszakba léptünk, és a föld valamint a naprendszer, sőt az univerzum is olyan korszakba lépett, hogy egy magasabb szinten kell tovább fejlődni.
  Ismeritek a piramis rendszert, Van benne uralkodó, nemesség, papság, katonák, iparosok, és parasztok, és vannak útonállók is. Minden piramis forgásnál ezeket másként is hívhatják.
  Most is egy ilyen piramis forgásban vagyunk benne. A földön, csak egy piramis van, és minden kisebb piramis ennek az egy piramisnak a szerves része.
  Aki a piramisból kilépett, vagyis felemelkedett, annak előbb utóbb itt kellett hagynia a földet, már nem ide tartozik, mert nem a piramisban van.
  A piramist úgy lehet megszüntetni, hogy aki a középpontban van, tehát a magyar király felébred, és akkor egyszerre széthullik a piramis. A magyar királynak van akkora hatalma, hogy mikor felébred, a piramist megszüntesse. Mindenki más, csak ki tud lépni a piramisból, de megszüntetni nem tudja. Egy felébredt ember nem fog megtartani egyetlen piramist sem, hisz az, akiben van piramis, nem lehet felébredt, megvilágosult, üdvözült.
  Az egész piramis széthullás csak a magyar királyon múlik, hogy mikor ébred fel. Egyénileg kiléphetsz belőle. Ezért van a jóslatban is, hogy csak a Nagyboldogasszony az, aki fel tudja ébreszteni a magyar királyt, tehát a Nagyboldogasszonytól lehet kérni. Persze ehhez tudnod kell ki is a Nagyboldogasszony, mert ha rosszul tudod, kérheted napestig, semmit nem érsz el, csak szócséplést csinálsz a szádból. Nagyboldogasszonyhoz meg a Szentanyán keresztül jutsz el. Ha nem tudod ki a Szentatya, mert nem a Pápa az, akkor nem tudod, ki a Szentanya. Ugye a pápának nincs Szent asszonya, mert nem is lehet neki. Ha lenne, vége lenne a katolikus vallásnak. Egyértelmű, hogy a Pápa nem lehet a Szentatya. Ez is egy félrevezetés, sőt a legnagyobb hazugságok egyike.
  Van egy nagyon fontos dolog. Addig nem ébredhet fel a magyar király, amíg bizonyos dolgokat nem tud mindenki. Ha nem tudod, hogy szabad akarsz lenni. Ha széthullik a mostani piramis, előfordulhat, hogy valaki csinál egy másikat, és te annak a rabja leszel, mert nem tudod mit kezdj a hirtelen jelentkező szabadsággal. Sokan tervezik ezt is, hogy majd ők csinálnak egy új piramist, de a földön, már senki más nem tud működőképes új piramist létrehozni, hiába tanulta meg. Senkinek nincs hozzá elég hatalma, hogy a föld új piramisát létrehozza, hiába hiszi ezt magáról. Biztos lesznek olyanok, akik megpróbálják, de hát az is egy tapasztalat lesz, hogy nem sikerül nekik.
  Ahhoz hogy ne tévedj el nagyon, bizonyos alapdolgokat kell tudni. Ilyen: Nagyboldogasszony, Égi anya, Égi atya, Szent anya, Szent atya, egység istene, vagy Egy Isten fogalma, és nem szabad ezeket összekeverni, mint ahogy sokan összekeverik, vagy elhiszik másnak, hogy kiket is kell ezen érteni. A magyaroknak tudni kell, hisz a tudás népe, mit jelent a magyar király, a Magyarok nagyasszonya, a belső, a mag, a tudás, a tudatosság, a szerelmetesség, az igazság, jóság, stb, és ezeket nem lehet összekeverni mással. Mindent amit hallottál, láttál, elhitettek veled félrevezetés. Már a fele sem igaz mondás sem jó, mert alig van, ami igaz lenne, annyira hamis minden információ. Minden más, mint ami valójában van.
  A piramis széthullása után, lesz egy idő, a felkészülésre, mikor mindent megkapsz ahhoz, hogy meg tudd lépni a felébredést, felemelkedést, üdvözülést, és el tudd érni az egység olyan fokát, amely még az univerzum számára sem ismert még. A föld szinte hermetikusan le lesz zárva minden külső hatás alól, hogy senki ne tudja befolyásolni a felemelkedést azzal, hogy az egész felemelkedést félreviszi. Akik meg akarják akadályozni, azokat megjelölik, és egyszerre kiemelik, majd elviszik a földről, akármilyen hatalommal is rendelkezik. Akit elvisznek a földről, mert gátat akar csinálni a többieknek, az minden hatalmát elveszti, akármekkora is volt a hatalma, lehet az esetleg isteni eredetű is.
  Talán még annyit, hogy a piramist mindig kívülről lehet forgatni, tehát csak az tudja, aki nem része a piramisnak, és persze meg van hozzá a tudása, jogosultsága. A saját piramisodat sem tudod te pörgetni, hanem mindig más pörgeti, akinek tudása, és jogosultsága van hozzá. Nem te határozod meg, mikor vagy lenn, és mikor fenn. Amint kilépsz a saját piramisodból, egyszerre saját magad uralod az életed.
  A magad szó értelme: Mag ad, tehát ha kéred, akkor a magod adja meg, amit kérsz. Nagyon gondold meg mit és hogy kérsz, mert ha nem érted a saját nyelved, furcsa lehet, az, amit kapsz, pedig amit kapsz, azt kérted. Ha állandóan a betegségről beszélsz, akkor azt kapod meg, ráadásul folyamatosan addig, míg el nem kezdesz mást kérni. A kéréseid, meg a cselekedeteid, is legyenek szinkronban, mert cselekedettel is lehet kérni. Egészséget kérsz, és betegként viselkedsz, ekkor se csodálkozz, hogy beteg vagy. Kérj értéket, de tudd, mi az érték. Pénz nem érték, és ha azt kéred, lehet, érdekes lesz a visszahatás, mert meg kell élned a negatív, és a pozitív oldalát is, ha szétválasztottál valamit a kéréseddel.
  Ez is az élet egy megközelítése, a piramis nézőpontból. Aki már kezd a piramisból lépegetni kifelé, vagy elkezdte, annak sok újat nem mondtam, vagy az is előfordulhat, hogy tud egy másik piramis nézőpontból elmondani a világfelfogását. Az a vélemény is jó, ha az tényleg a sajátja, és nem egy betanult vélemény.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL