ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Mit látnak az UFO-k?

by / szombat, 04 július 2015 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
ufo-planes

Ha meglátogatna minket egy szuperintelligens idegen faj, mit látna?

Azt látná, hogy szétcsesszük a bolygónkat, végtelen növekedésű gazdaságpolitikai doktrínában élünk, hogy szegényítjük a szegényeinket, és támogatjuk a gazdagok élvezhetetlenül növekvő gazdagodását. Rájönne, hogy olyan pénzrendszert működtetünk, amiben a pénz nagyságrenddel jobban sokasodik, mint a gazdasági kibocsátás. Amiben az év egyre nagyobb részét fordítjuk a termékekben megjelenő kamatra, amiben az infláció elleni küzdelem fontosabb a munkanélküliség elleni küzdelemnél és az általános jólét fokozásánál. Azt látná az idegen faj, hogy az ember képtelen volt megszervezni magát, képtelen volt olyan politikai, gazdasági struktúrát kialakítani, ami fenntartható lenne. Azt látná, hogy az emberiség BELEBUKOTT A MODERNIZÁCIÓBA, és a történelmét áttekintve ELVESZÍTETTE A MORÁLIS TARTÁSÁT. Azt látná, hogy az ember CSAK EGY ÁLLAT, ami nem szolidáris, összetartó civilizációt alkotott, hanem egyfajta kegyetlen állattá vált. Az ember az egyetlen lény, ami szórakozásból és élvezetből irtja ki fajtársait, és csak az emberre jellemző a tárgyak fétisszerű imádata – a nekrofília, valamint a szadizmus, a mazochizmus, és az ok nélküli pusztítási hajlam –  vagy pusztítás szimbolikus jelentőségű dolgokért. Az ember nem csak védekező fegyvereket állít elő, elvégre azokat a támadó fegyverek ellen hozza létre.  Az ember akkor is kifejleszt halálos vírusokat, ha egyébként tudja, hogy emberiségellenes bűn azokat felhasználni.

Az állatok NEM háborúznak. Az állatok konfliktusai öröklöttek, és a fajfenntartásból fakadnak. ELLENBEN: AZ EMBER EGY OLYAN FAJ, AMI A MODERNIZÁCIÓVAL EGYRE TÖBBET HÁBORÚZIK. NEM kevesebbet, hanem TÖBBET. Az ember a civilizációs fejlődésével egyre kegyetlenebb és kegyetlenebb.

Az emberre jellemző, hogy távoli társai államát felforgatja, és tönkreteszi, helyi állampolgárait bebörtönzi, táborokba tereli, és nincstelenné teszi, lába alól a földet eladja. Az ember MEGALÁZZA társait, megfosztja őket méltóságuktól, miközben ugyanerre améltóságra, mint a legszentebb elvre a propagandájában fennen hivatkozik. Az ember örömmel vagy vállvonogatva okoz szenvedést társainak, miközben igazságosnak mondott isteneire vagy jogállamára hivatkozik.

Az ember más szenvedő lényeket is tárgyként kezel, nem csak fajtársait. Állatokat tart táplálkozás céljából, és nagyüzemi módon mészárolja le őket. Vannak állatok, melyeket egyben darál le nagy gépeivel, és erős fertőtlenítőszerrel kezeli a darálmányt. Más állatokat lefejez, vagy árammal végez ki. Az idegen faj azt látná, hogy az EMBERI CIVILIZÁCIÓ NEM A SZENVEDÉST AKARJA KIIKTATNI, HANEM HOGY A SZENVEDÉS AZ EMBERI FAJ EGYIK BENSŐ CÉLJA. Nincs ennél degeneráltabb faj: uralma alá hajtja a természetet, és mégis végtelen szenvedést okoz minden területen, szenvedés okoz helyben másoknak, és szenvedést okoz távol másoknak. Az embernek tehát kevés volt a szenvedés elkerüléséhez, hogy uralma alá vetette a tudományt és Föld összes jótéteményét – ráadásul az éhsége sem csillapul.

Az ember nem egyszerűen állat, az állat a természet része, ellenben az ember úgy képzeli: a természet az ő alantas céljait szolgálja. Az az ember, ami egykoron a természetből jött, most fölé magasodik és valami új minőséget visz ebbe az Univerzumba – a tiszteletlenséget a mindenséggel szemben, a tiszteletlenséget minden élő, ésszenvedni képessel szemben.

Az idegen faj miért ne gondolhatná úgy: oly módon kell bánni az emberiséggel, ahogy az ember bánik a saját alávetetteivel? Esetleg ha táplálékot látna az emberben?… Mit tenne, ha oly ostobának látná az idegen faj az embert, mint mi a vágómarhát? Volna-e jogunk tiltakozni az ellen, hogy ez a faj emberrel táplálkozzon?
Ugyan mire hivatkozhatnánk, hogy egy fejlett, szuperintelligens faj megkíméljen minket? Hát nem azt gondolná, hogy “ezek” idővel kirajzanak a világűrbe…

Megkímélendő-e olyan tudatosságra szert tett faj, ami társadalmi léptékekben nem a helyesre, az örömtelire törekszik és a szenvedés elkerülésére, hanem állati szintnél is mélyebb alantas törekvések hajtják? Miféle tudatos faj az, ami az állati ösztönlétnél gonoszabb, aljasabb, és szenvedést okozóbb civilizációt működtet?

Forrás: Facebook – https://www.facebook.com/notes/harkai-bulcs%C3%BA-b%C3%A1nk/elpuszt%C3%ADtan%C3%A1-e-az-emberis%C3%A9get-egy-idegen-faj/887312604667560

Share and Enjoy

2 Responses to “Mit látnak az UFO-k?”

 1. Nekem ilyenkor mindig azok jutnak eszembe, akik már látják a változás jeleit, a felemelkedést, az egyre több felébredett és megvilágosodott embert.
  Ilyenkor gondolom én azt, hogy, ez a magasabb tudatosság ezotéria,spiritualitás 99%-ban szélhámosság! A művelői többszörösen bele vannak ragadva az anyagba egy átlagemberhez viszonyítva.
  Amiről beszélnek az egyszerűen dogmatikus és tényszerűen nem igaz. Persze nem is hiszik el ők maguk sem, de horror pénzeket lehet vele keresni a szeretet jegyében!
  Amiről a cikk szól az a puszta valóság sajnos! És ez az állapot a nagy spirituális (mű)megvilágosodottság ellenére nemhogy javult az utóbbi időben, hanem inkább romlott.
  És ezért maga ez az áltudatos ezotéria félre vezető anyagias önös érdekeken alapuló nyerészkedő viselkedése is vastagon felelős!!
  Amikor egy nagy tanító, aki előadásokat tart, videókat készít, honlapot üzemeltet, és ezekért tízezreket kér el 1-2 órás munkáért, olyanoktól akik meg egész napokat heteket dolgoznak azért a pénzért, az nem más mint energia, és életerő elszívás!!
  Az anyag másodlagosságáról, a mindenért felelős pénzügyi és gazdasági rendszerről papolnak, közben ők maguk a legnagyobb haszonélvezői és uzsorásai az egész rendszernek.
  Az ember lépten nyomon ezekbe az emberekbe botlik, és akiktől várná, hogy útmutatást adjon, akiről reméli, hogy tudja a megoldást(hiszen nagyon fortélyosan fennen ezt hirdetik), na pont ők taszítják az embereket még mélyebbre.
  Nagyon kevés az a spirituális vagy másként gondolkozó felébredett ember(de nevezhetem egyszerűbben józan paraszti eszű tisztességesnek is) akik tényleg képesek fényt gyujtani az emberi agyak sötétségeiben.
  De hát őket meg nehéz megtalálni, mert az ezoterikus könyvesboltokban, meg a you tube-on nem igazán fordulnak elő.
  Ők el vannak foglalva azzal, hogy a saját életükbe megvalósítsák azt amiről az áltanító társaik pénzért(csak) beszélnek

  Úgy tűnik a mondandóm nem illik a cikkhez, mégis nekem erről az egyébként nagyon jó írásról ez jutott eszembe.

  Most már csak egy dolgot szeretnék: belenézni a cikkíró életébe is!

 2. Szép gondolatébresztő sorok ezek csak irdatlan rossz köntösben!

  Isten saját képére formálta az embert. Ismerősek ezek a sorok? Van aki hiszi, van aki vallja a többiek meg nem törődnek vele -gondolom. De aki egy kicsit is gondolkozott ezen még gyermekkorában -külső információktól mentesen- az már rájött, vagy érezte, hogy valami hiányzik, valami nem kerek.
  Gondolom az evolúciót mint lehetőséget már elvette mindenki. A világ vallások úgyis mind valamiféle teremtőről tesznek említést, mind teremtő mind pedig iránymutató, példa adó, gondoskodó “istenről” aki megtanította az embert különböző dolgokra. Aki, honnan jött, hová tért vissza, hova vár bennünket teremtett “fiait”? A menybe! A felhők közé, az égbe, a más világba…. És égi szekereken közlekedett! (megjegyzés: ma meg azt mondjuk UFO. Számít az elnevezés?) A baj csak az, hogy ezek a világvallások nem egységesek a földön, a sok közös momentum ellenére sem. Mire gondolok? Az egyik azt mondja “békesség, szeretet, megbocsátás”… Hoppá előre szaladtam ez egy kicsit később lesz. Szóval azt mondják, hogy ők a kiválasztottak, az igaz hitűek stb. aki ezt nem tiszteli annak három lehetősége van: 1) megtér, 2) “adót” fizet a másiknak -vallási alapon!?- 3)meghal. Miért kellett ennyi különböző vallás? Miért kell a többieknek meghalni? Na miért? “Azért mert szerintem:” Ez a teremtő nem egy valaki volt. Hanem? Hát akkor többen voltak!? Úgy néz ki. Csak az a bibi , hogy ők sem voltak egymással barátságosak, mert akkor összefogtak volna és szép egységes a Földre vigyázó kis emberiséget rittyentettek volna ide. De nem. Valószínűleg ők is ismerték az oszd meg és uralkodj elvet és aszerint jártak el. Vagy ha más okból is az eredmény a lényeg, mert hát láthatjuk, hogy a föld népe nem egységes és ez itt a lényeg. Na jó később rájöttek, hogy ez így nem lesz egészen jó és elküldték Jézust új és “jó” irányt mutatva. Az eredményt ismerjük. Na itt jön az előbb elhamarkodott gondolat (kicsit későn): “békesség, szeretet, megbocsátás”…
  Visszatérve arra, hogy milyenek is vagyunk: mint Ő(k) a teremtő(i)nk. És ők milyenek? Nézzünk körül! Olvassuk el ismét a fenti cikket.
  Na?! Mit látnak az UFO-k? Azt amit létre hoztak. Saját tükörképüket. Önmaguk kivetülését. A kis teremtett világukat, farmjukat. stb. Persze még sok válasz létezik, s ezek közül a válaszok közül mi emberek “szabadon” választhatunk. De azt nem tudom ki találja ki az egyetlen, az IGAZ választ. Mert aki eltalálja az kapiskálja az “élet értelmét”.
  Ja, igen és hogy tudjuk magunkat elhelyezni a társadalomban -figyelem ez csak kritika-: a kis szürke egérből van a legtöbb a világon, persze aztán van néhány előkelő fehér egér is, de ők is csak a patkányok országában élnek és ők is eltűnnek ha előkerül egy kis- vagy inkább nagy kutya! Na de ki lehet a nagykutya gazdája?
  További jó gondolkodást! :)

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL