ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Miért nem emlékszünk előző életeinkre?

by / szombat, 05 július 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
157899924ad1_www.kepfeltoltes.hu_

A szellemvilági tanítóink elmondták, hogy a saját érdekünkben nem nagyon engednek emlékezni semmire, a regressziós hipnózisok is csak akkor sikerülnek, ha valamiért a fejlődésünket szolgálják, különben megtévesztenek minket. Megjegyzem erre a saját elménk a legjobb megtévesztő, legtöbb esetben regresszióban azt látjuk, amit legbelül szerettünk volna, és erre visszaigazolást kapunk.

Annyit tudni kell, hogy a „végső elszámoltatási vizsgán” nem egy élet, hanem életek összegzése lesz ami hatással lesz majd ránk, és Isten kijátszhatatlan Törvénye alapján ezek irányítanak majd minket oda, ahova rezgéseink alapján menni kell.

Ha emlékeznénk előző életeinkre, és esetleg kiderül, hogy mondjuk náci tömeggyilkosok voltunk, akkor lehet, hogy feladnánk ebben az életben a törekvéseinket.

Jó példa erre a következő eset: Egy kislány megkeresett, hogy a 48 éves anyja párszor megcsalta az apját, eléggé sokat ivott és részegeskedett nagyon sokáig, kicsapongó életet élt. Aztán valami csoda folytán rájött, hogy ez erkölcstelen, és abba kellene hagyni! DE ekkor írtunk 2009-et, és az anyja szerint 2012-ben világvége lesz, és akkor erre a kicsi időre már úgyse tud rendbe hozni semmit, és folytatta az eddigi életét!

 

Mi is könnyen így járnánk, ha megtudnánk valamit előző életeinkről.

Persze azért sokan, spirituális fejlettségünk miatt elégé sok infóhoz jutnak intuíció útján, de általában ezt aki kapják, már fel tudják dolgozni.

Visszakanyarodva eredeti gondolatunkhoz, biztosan nagyon sokan már elhatározták, hogy egy teljesen új életet szeretnének kezdeni. Az új élet váltásához nagyon sok minden hozzátartozik, amiért a régit elszeretnénk felejteni.

Egy rossz szülői háttér megalázott gyerekkorral, ahol esetleg vertek is minket.

Egy rossz házasság, ahonnan menekülni kellett, és sok esetben ismeretlen helyre, ahol senki nem ismert minket.

Rossz döntésekkel tönkretettük eddigi életünket, és most új lappal, tapasztalatokkal felvértezve akarunk bizonyítani, hogy alkalmasak vagyunk arra, hogy mindent újra kezdjünk, és bizonyítsunk magunknak, és még hosszú a sor!

De sajnos a lélek emlékszik, és bennünk van a sok sérelem, tapasztalás, ami lehet jó és rossz is együtt, és a visszaemlékezés fáj, néha feltörnek magányos estéken ezek, és befolyásolják döntéseinket is, akár embertársainkról, akár esetleg üzletfeleinkről van szó. Ezek a régi emlékek a terhekkel együtt mély nyomot hagynak a lelkünkbe, és akár lelki betegségként kiíródhatnak fizikai testünkre! Páran, akik olvassátok ezt az írást biztosan kezdtetek már párszor új élete, nem egyszerű, és tudjátok, hogy miről beszélek.

Feleségemnek aki most 22 éves nagyon rossz gyermekkora volt, próbáljuk feldolgozni az emlékeket, de nem egyszerű, sok éjszakai sírásnak voltam emiatt tanúja. A pszichológus szerint feldolgozni legalább annyi idő a gyakorlat szerint, mind ameddig tartott  a traumás élmény, nálunk történetesen minimum 14-16 év! (mondjuk én szerencsésen lerövidítem ezt az időt, de így is eltart egy darabig, három éve dolgozom már a problémán, és sikerrel))

Itt térek rá arra, hogy miért is nem emlékezünk előző életeinkre történéseire.

Amikor leszületünk pár év múlva azonosulunk a fizikai síkkal teljesen, és törlődnek a szellemi emlékeink is. (megjegyzem sok fiatal gyermeknél ez nem történik meg, és sok mindenre emlékeznek vissza, de ezek már az új kor gyermekei)

Képzeljük el, ha visszaemlékeznénk előző életünkre, esetleg több életre, a lelkünk képtelen lenne feldolgozni a sok traumát, hiszen elég csak egy élet eseményeit feldolgozni, akár a saját életünk bizonyos részeit!

Ezért  ne is keressük előző életeink történéseit, próbáljunk meg teljesen a mában élni, éppen elég ezt megélni, és akár előző napi dolgainkat lelkileg feldolgozni, főleg ha rossz döntést hoztunk. Azért azon se keseredjünk el,mindent tegyünk el tapasztalatnak, és ne felejtsük, csatát lehet veszteni, de háborút nem!

Különben ha esetleg olyan lelki eredetű betegségünk van, ami nem szerepel a sorsunkban, általában úgyis kapunk lehetőséget arra, hogy ebből kigyógyuljunk. Egyszer tanúja voltam egy regressziós hipnózisnál egy fiatalember azonnali gyógyulásának. Sántított a lábára, és az orvosok semmilyen fizikai elváltozást nem találtak nála ami ezt okozná. Kiderült, hogy egy előző életében elégették máglyán mint boszorkányt, és nem ölték meg a máglyán pár perccel előtte mielőtt felcsaptak a lángok, és  égették a lábát mire elájult a fájdalomtól. A lélek erre emlékezett, és magával hozta. A hipnózis után sántítás nélkül járt tovább a fiatalember.

Ez a történet az , amikor a kivétel erősíti a szabályt, ne keresgéljük előző életeinket,próbáljuk meg a legjobban ezt megélni. Ha gyógyításra van szükségünk dogoznak rajtunk odaát a segítők.

Alapszabály, az is, hogy nem az a fontos, hogy van-e élet a halál után, hanem az, hogy van-e élet a halál előtt?

Forrás: Angyalszárny

Share and Enjoy

3 Responses to “Miért nem emlékszünk előző életeinkre?”

 1. Szép, szép, csak nem igaz.
  Nem tud senki csinálni veled senki, semmit.
  Ha van szabad akaratod, akkor ez elég egyértelmű. Ha nincs szabad akaratod, akkor azt csinálnak veled, amit akarnak.
  Szerintetek akkor van szabad akaratotok, vagy nincs?
  Veled csak az történhet, amit akarsz, hogy megtörténjen.
  Minden ami veled történik, azt te magad csináltad meg magadnak, hogy átéld, mert kíváncsi voltál milyen az, amikor átélsz valamit, akár egy eseményt, egy folyamatot. Még a dilit is te magadnak csinálod meg.
  Veled mindent elhitethetnek?
  Ha igen, akkor menthetetlen vagy. Ha meg semmit nem hiszel el, ami kívülről jött, akkor van remény, mert a belsőd mint tudod soha nem csap be.
  Figyeld meg a beteg embert, mit kommunikál. Láthatod, hogy a betegségéről beszél, és szinte folyamatosan teremti meg magának a betegségét. “Soha nem gyógyulok meg. Állandóan érzem a reumát a lábamban. Megyek holnap az orvoshoz, hátha tud valami gyógyszert a betegségemre. stb.”. Ami még érdekes, hogy mind eszt, automatikusan teszi, szinte oda sem figyel, mit is mond, és ha később rákérdeznek, nem is emlékszik, hogy Ő ilyesmiket mondott.
  Mindenen ami kívülről jött azon felül kell emelkedni, még azon is, aki azt mondja, hogy nem emlékezhetsz, az előző életeidre.
  Ebből is látható, mi mindent elhittél, és nem tudsz, pedig megtehetnéd.
  A hit is egy átverés, hogy ne tudj? Döntsd el magad.
  Aki tud, az nem hisz, és még ezt is te döntöd el. Na most annyi azon vallásoknak, ahol azt kérik tőled, hogy higgy. Fordítva is igaz: Aki hisz, az nem tud.
  Egyet tehetsz, Megmondod a másiknak, hogy amíg helyre nem rakja magát, addig vársz türelemmel.
  Ha árt neked, akkor meg megszünteted vele a kommunikációt addig, míg a károkozást meg nem szüntette. Addig úgy sem szünteti meg a folyamatos károkozást, míg kommunikálsz vele, mert addig míg kommunikálsz vele, soha nem jön rá, hogy neked kárt okozott. Ha továbbra is kedves vagy vele, és úgy csinálsz, mintha nem okozott neked kárt, akkor miből jöjjön rá, hogy kárt okozott neked? abból nem fog rájönni, mert elkezded szidni, hogy milyen szemét ember. Főleg akkor nem, ha nem is ember, és tudja az emberekről, hogy szoktak játszani.
  A kommunikáció megszakítása, egyértelmű.
  Csak gondolj bele, ha az asszony, vagy az ember nem szól hozzád, akkor tudod, hogy baj van, méghozzá nem is kicsi, és azonnal keresed, mi a baj forrása, milyen kárt okoztál a másiknak.

 2. Ha TV-t nézel, akkor figyeld meg, mit is mondanak, mert az, amit ott mondanak, azt elhitted egyszer. Nagyon sok mindent megtudsz, a TV-ből, mi minden lehet a tudatalattidban, mit programoztak számodra, mert elhitted, és ezt úgy, hogy oda sem figyeltél, vagy nem is gondoltad át, mit is fogadtál el.
  Nem ok nélkül van a TV-ben annyi gyógyszer reklám, annyi sportműsor, annyi főzőműsor, hogy edd meg, amit főznek neked. Van továbbá, annyi életviteli tanács, bemutatva, hogy éld az életed a sok valósádshow-ban. Annyi politikai műsort találsz a TV-ben, hogy megtanítsanak, hogy értelmezd a politikát, és persze, minden a te érdekedben. Még a történelmet is elmondják, mi minden történt, és azt kell neked elfogadnod. Nem érdekes, hogy pl a középkort, neked kitalálták, és nem is úgy történt semmi, ahogy tanultad, vagy mondják neked. Vannak nagyon okos emberek is, akik rájöttek, hogy is volt a múlt, ha már nem fogadod el a hivatalos verziót, akkor tálalnak neked olyat, amit elfogadhatsz, és persze, akkor “Avatára, Drábik”, és hasonszőrű barátaiért fogsz lelkesedni. Nézd meg, miről szólnak a TV műsorok. Csak olyat találsz, amit vegyél át, hogy nehogy rendes ember váljon belőled, mert akkor már nem lehet téged irányítani, és nem leszel számukra, “használható” ember.
  Rendes ember nem megy azok közé, akik másoknak ártanak.
  Régóta Magyar honban nem találsz tudóst, feltalálót, politikust, művész, írót, költőt, zeneszerzőt, riportert, színészt, stb, aki magyar lett volna, vagy ha volt, akkor elüldözték, mert nem engedték érvényesülni, mert nem közülük való volt. Egy példa: A Habsburgok összeszedették, majd elégették a zeneszerszámokat, amik tiszta hangot adtak ki. Mint tudjátok a tiszta zene, és énekhangokkal meg lehet a föld körfolyamatait változtatni. A magyar népzenét úgy változtatták meg, hogy először írtak hasonló szerkesztett nótákat, majd jött az operett banálissága. Kodály, és Bartók kitalált egy olyan módszert, amiben megváltoztatták a magyar népzene szerkezetét, és hangzását, majd ezt tanították országosan a gyerekeknek. Ha ezek a folyamatok nem lettek volna, soha nem tudták volna veled elfogadtatni a gépzenét, mert számodra teljesen idegen hangzást tapasztaltál volna.
  Ha megfigyeled a szerkesztett zenék szövegét, akkor megfigyelheted, hogy ott is már olyan programozás történt, amit ha elhittél, akkor ne csodálkozz, hogy most olyan vad zenét hallgatnak a fiatalok, hogy kb az alsó létsíkokon vannak ilyen zenék. Ma ott tartunk, hogy nem ismerik az emberek a tiszta ének, és zenei hangokat, és valami torz hangzást fogadnak el tisztának.
  Hasonló folyamat ment végbe a költészetben is. Az iskolában tanult költők egyike sem volt magyar költő. Egy magyar kötő versét nem tanítják az iskolákban, de nem is fogsz hallani róluk, mert vagy megsemmisítették a műveiket, vagy nem fogsz rátalálni.
  A történelemből lassan már tudod, hogy mindent megsemmisítettek, ami magyar volt, és mikor találnak valamit a magyar ősök hagyatékából, egy barlangban, vagy ásatáson, azt vagy megsemmisítik, vagy elrakják olyan helyre, hogyne tudj róla. Lásd azt, mikor az iraki múzeumokat kifosztották, vagy az urán múzeumok anyagait vitték el, persze, csak azokat, amik szkíta leletek voltak, és még véletlenül se tudj meg semmit, mit is csináltak az őseid.
  Ha bármire hivatkozol, amit magyarnak tartasz, hát az elhiheted, ha nem tudod, hogy biztos nem volt magyar, mert azt megsemmisítették, vagy eltüntették.
  Ha azt mondom, hogy a himnuszunk sem magyar, akkor biztos csodálkozol. Ilyen szöveget, és dallamot egy magyar soha nem ír, és nem csinál.
  Rá kellene végre jönni ezekre, hogy nem fogsz olyan magyar leletet, művet, feltalálást találni, amire büszke lehetsz, annyira el lett tüntetve minden. Nem magyarok találták fel azokat, amikre olyan büszkék sokan. A legtöbbet ellopták, vagy ha ez nem sikerült, akkor arról nem is tudsz, mert elrejtették, nem adták ki.
  Mire is vagy akkor büszke, és miért kell a melled verni?
  Már több évszázada, mindent eltüntetnek. Még a helységneveinket is megváltoztatták, nehogy elkezd érteni a magyar nyelvet, és így rágyere, hogy ki is vagy.
  Nem marad más, mint helyre kell raknod magad, és el kell kezdened tudni.
  Ezt sem fogod elérni, a belsőd a Nagyboldogasszony, és az Égi Atya nélkül.
  Lesz még mire rájönnöd, és minden ott van a belsődben, amit szeretnél tudni, és persze, az igaz, amit a belsődben találni fogsz.
  Kívül soha nem találod meg az igazságot ebben a létsíkban.

  • Valóban, Imre, Stefan könig óta nincs magyar kultúra Magyarországon, csak valami keleti-nyugati utánérzés, amelyet esetleg nemzeti pántlikába csomagolnak olyanok, akikről már kilométerekről látszik, hogy nem magyarok.

   Ez a helyzet minden ezoterikus tannal is, akármilyen csodálatos is! Így pl. a reinkarnáció tanával is, melynek, mind a nyugati, mind a keleti vallásos/ezoterikus magyarázata abszolút téves.

   Ugyanakkor Gábornak is meg kell tennie a maga szokásos köreit, mivel Anasztázia tanításaival is ugyanaz a helyzet: akármilyen magasztos is, de nem magyar!

   Mivel végig ott fut Anasztázia tanításában búvópatakként egy ( nem létező ) szláv őstörténet ezoterikus romantikája is! Amint nekünk – mint a hun törzsszövetség szintén egykor azon a területen élő örököseiként – abszolút el kell utasítaniunk!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL