ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Mi történne olaj nélkül?

by / hétfő, 03 szeptember 2012 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
olaj

A National Geographic filmje erről a vízióról. Nem túl fényes.

Share and Enjoy

2 Responses to “Mi történne olaj nélkül?”

 1. Rossz a kérdés :

  Mi történt volna, ha 19. század elejétől a fosszilis energiákat fel se használják?
  Vajon ilyen lepusztult állapotba került volna-e a Föld, mint most?

  Aztán :

  Mi lett volna, ha ezt a súlyosan környezetszennyező energiaforrást már a 19. század végén vagy a 20. század elején felváltotta volna a tiszta energia?
  Mi lett volna, ha 1899-ben J.P. Morgan nem állítja le Nikola Teslát, azzal az indokkal, hogy ez a Tesla által felfedezett és használ korlátlan kozmikus energia veszélyezteti… – Mit is?

  USA pénzügyi rendszerét!

 2. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Logikusan felépített félelem keltés. Arra irányul, hogy maradj csendben, mert rajtunk múlik, hogy lesz e kajád, ha nem lesz olaj. Aki félelemben él, azt lehet irányítani, az energiáját meg lehet csapolni. pont azok csinálnak ilyen videókat, akik előidézték ezt az állapotot. Ha haragszol rájuk, nekik segítesz. Ha emelkedsz, jönnek a megoldások is. Rengeteg olyan lehetőség van, amely ki tudja váltani a szént, és az olajat. ezeken a lehetőségeken ülnek, és nem engedik bevezetni.
  Ezért is kell emelkedni, hisz olyan lehetőségek nyílnak meg egy magasabb tudatossággal rendelkezők elött, amelyek megoldják minden gondunkat. Aki félelemben él, azok a félelem miatt nem tudnak emelkedni. Azokból csak rabszolgák lesznek, és pont ezért készült ez a film is.
  Csak egy lehetőség marad, nem félni, és emelkedni. Aki csak egy kicsit is tud emelkedni, már sokat segített az egész emberiség emelkedésén. Ha egymást segítjük, máris elkezdtél emelkedni. Ha szeretetet adsz, már is emelkedtél. Ha jót cselekszel, máris emelkedtél, akár észreveszed, akár nem.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL