ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Mi lesz velünk, ha meghalunk?

by / hétfő, 11 július 2016 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
gondolat

Mi lesz a lelkünkkel? Vajon megfelelő életet éltem, hogy a Mennybe jussak? Abban sem vagyunk teljesen biztosak, hogy létezik-e a szellemvilág. Több ezer halálközeli élményből gyűjtöttük össze az alábbi információkat , hogy egy pontosabb képet kapjunk arról, hogy mi vár ránk a halál után.

Dr. Michael Newton, a specializálódott pszichológus vizsgálta meg a meghalt emberek traumáit, előző életüket. Az alábbi 7 pontban annak az összességét olvashatjuk, hogy mi történik velünk a halál után

 1. Látjuk a halált

Mielőtt meghalunk, látni fogjuk magunk előtt a másik világ képét. Az agy megnyugszik, nem lesz félelmünk, érezni fogjuk azt, hogy az a hely, ahová megyünk jó hely. Hirtelen olyan érzés lesz, mintha egy másik szemünk lenne, amivel olyan dolgot látunk, amit más emberek képtelenek.

 1. Láthatod a tested

Mielőtt átlépnénk a másik világba, kilépünk saját testünkből és néhány percig a lelkünk még ott lebeg a test felett. Vannak akik már felkészültek a testi halálra és nem élik meg meglepetésszerűen az élményt, vannak akik viszont sírva üvöltenek, hogy miért haltak meg. A halálból visszatért emberek beszámolói szerint miután visszatérnek testükhöz egyfajta mágneses vonzást éreznek, majd mikor felébrednek már az ágyban fekszenek.

 1. Fény

A fehér fényes monda igaz. Akik már meghaltak látnak a sötétségben egy fehér fényt, ami felé akarva, akaratlanul, de közelednek. Ez a béke, a szeretet és a megnyugvás fénye.

 1. Halott rokonok

A halál után ismét látjuk meghalt szeretteinket, mindenki együtt van, és tudják, hogy érkezünk, várnak minket. Több esetben említettek olyan rokonokat is, akiket mi nem ismertünk. Megérinthetjük őket, beszélhetünk velük, minden valóságosnak tűnik. Az életbe való visszatérésünk miatt viszont csak rövid ideig lehetünk velük, a mondandójuk pedig az életünk további iránymutatásai.

 1. Őrangyalok

Mindenkinek van egy spirituális segítője, egy angyal, aki láthatatlan módon védelmez minket földi életünkben. Miután véget ér az életünk, láthatóvá válik az angyalunk, együtt sétál velünk a fehér fény irányába, elkísér minket. Miután vissza tér a lelkünk a testünkhöz, az angyalunk elengedi a kezünket, és utána továbbra is spirituálisan védelmez minket.

 1. Átértékelt élet

A halál időszaka egyfajta felülvizsgálati idő. Átértékeljük hibáinkat, életünket, kapcsolatainkat és minden addig értelmetlen dolog értelmet nyer. Ez a magyarázata annak, hogy amikor túléljük a halált más emberként éljük tovább az életünket, minden megváltozik körülöttünk.

7. Nem akarunk visszatérni

Amikor a fenti dolgok mind-mind megtörténnek, nem akarunk visszatérni. Annyira jó érzés hat át a lelkünkön, hogy nem akarunk már visszatérni földi testünkbe. Csak élvezni és érezni szeretnénk a szeretetet, a békét, a szeretteink közelségét és elkezdeni egy jobb, szebb és nyugodtabb életet. Ekkor jelenik meg a mágnes, ami elhúz a testünk irányába, a fehér fényből pedig ismét sötétség lesz, majd az ébredés az ágyban.

Minden élményt,minden pontot több száz halálból visszatért tapasztalat alapján összegzett Dr. Michael Newton. Kutatásairól, tapasztalatairól könyvet is írt, ami igen nagy sikert ért el az olvasók körében.

Forrás: Internet

 

Share and Enjoy

One Response to “Mi lesz velünk, ha meghalunk?”

 1. Volt olyan idő, mikor minden pszichológusnak, pszichiáternek bármit mondott, nem fogtam el, még akkor sem, ha igazat mondott, és mindig utána jártam mit is mondott. Ez pont azért történt így, mert e személyek a tanulmányaik által minden esetben be lettek programozva, és mániákusak lettek. Tehát volt egy téma, ami nagyon érdekelte, azt kutatta, és természetesen semmit nem tudtak a témáról, vagyis csak azt, amit másoktól hallottak. Sok hülyeséget összehordtak arról a témáról, és ezért sok embert félrevezettek, mert nagyon hihető volt, amiről beszéltek. Azért változott meg a véleményem, mert a Geát a Napból folyamatosan éri a tűz elem, és ennek olyan hatása van minden lényre, hogy a negatív dolgokat, vagyis a hazugságokat, a károkozást kiégeti az agy-elme-tudat egységéből, tehát a test minden sejtjéből. Akire ez a tűz elem jobban hat, nem állnak ellen, azok egyre jobb emberré válnak, és egyre kevesebb kárt okoznak, és ezen tudósnak mondott emberekben is vagy feloldódik a mánia, vagy ha a programozás igen mélyen van, akkor kezdenek ezek a mániák feloldódni. Még nem mindegyikük érte el, hogy megszabadult a mániájától. Vegyünk egy példát. Ha valaki több éven keresztül azt hajtogatja, hogy valaki, vagy valakik mennyire kiszúrtak vele, és állandóan a halálukat kívánja, annál egyszerre tudod, hogy még mániás, főleg, ha ezt nagy nyilvánosság előtt, akár maga köré gyűjtött emberek között teszi. Senki nem jó neki, aki ellent mond a mániája tárgyának, és mindenki barátja, aki ugyan azt a mániát hajtja. De ugyan ez a helyzet, amikor a szomszédoddal több éve haragba vagy, és nem tudsz neki megbocsátani, nem beszélsz hozzá, kerülöd, és rosszabb esetben a halálát kívánod. Ugyan az, ha mondjuk a lányokkal van ilyen bajod, és esetleg olyat teszel valamelyik lány vagy lányok ellen, amit súlyos évekkel büntetnek. Ezek mind beprogramozások következményei, tehát tudatosan programoztak be, etettek be, és ezt úgy tették meg, hogy nem is emlékszel rá, mint ahogy a pszichológusok, pszichiáterek sem emlékeznek rá, bár sok évig tartott a programozásuk. Sajnos vannak olyan elme technikák, amikkel ezt el lehet érni. A gond ezekkel az emberekkel, hogy majdnem úgy élnek mint egy normális ember, van esetleg családjuk is, akik semmit nem sejtenek a beprogramozásról, de egy szó, egy mondat, vagy esemény, esetleg egy illat, vagy íz hatására akár őrültekké is válnak szinte egyszerre. Biztos hallottatok már, hogy voltak olyan emberek, akik embereket öltek meg és utána nem tudták megmagyarázni, miért is tették meg amit megtettek, sőt sokszor arra sem emlékeztek, mit is tettek, hány embert öltek meg. Ezeket az embereket beprogramozták, vagyis olyan technikát alkalmaztak, amellyel kikapcsolták a tudatosságukat, a kontrollukat.
  A pszichológusokat, a pszichiátereket a legkönnyebb beprogramozni, mert eleve olyan fiuk, lányok mennek ilyesmit tanulni, akik erre fogékonyak. Mindig ez volt a tapasztalatom, hogy azokat lehet a legkönnyebben beprogramozni, akiknek még nem teljesen alakult ki a személyiségük, így a fiatalok a legsebezhetőbbek.
  Ezt el kellett mondani, hogy tudd, kitől óvd a gyermeked, kitől, mit fogadsz el, és nézz utána akár mindennek, hogy igaz e, vagy sem.
  Sokan megjárták már, hogy egy pszichológus vonzáskörébe kerültek, és nagyon be lettek etetve, vagy épp azért haltak meg, mert hallgattak rá. Mint, mondtam ez is változik, mert mindenkire hat a tűz elem, de tudnék sok példát hozni, és persze ti is tudtok saját, vagy hallott példákat felhozni.
  Még senki nincs teljesen helyre rakva, nem rakta magát teljesen helyre, így senkire nem haragudhatsz, és ez a lényeg. Lépj túl a korlátaidon, ami épp feljön, így teheted magad rendbe, és senkire ne haragudj. Minél több hülyeséget engedtél el, minél kevesebb emberre haragszol, annál védettebb vagy azokkal szemben, akik kárt okoznak neked bármilyen formában. Vedd észre, mivel ugratnak be a gödörbe, a likba.
  Egy biztos, ha arra kérnek, hogy okozz valakinek kárt, ha valakinek vedd el a tulajdonát, ha valakire haragudj, akkor ha elfogadod, már bele is kerültél a gödörbe, bármilyen magasnak is érzed magad, bármilyen nagyra is tartod magad.
  Mindenképp nézz utána, mielőtt valamit megteszel, okozol e másnak kárt. Talán ez a legfontosabb, hogy magadat megvédd a következményektől.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL