ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Mi az ember? (KÖTELEZŐ)

by / csütörtök, 02 február 2012 / Published in Egyén és önismeret, Jegyzetek, Kötelezően megnézendő, News
fig16baby8-150x1501

 1.) A liberális-globalista értékrendben
Ennek a rendszernek a szellemi alapja a vatikáni központú judeo–kereszténység. A lényege az, hogy a Teremtő „fent és kívül” van. Ebből az elkülönült és az ember felett elfoglalt helyzetéből az következik, hogy kénye-kedve szerint, számunkra kiszámíthatatlan módon irányítja a teremtett világ folyamatait, illetve büntet és jutalmaz. A hatalom megkérdőjelezhetetlen birtokosa: fentről megbontva és leosztva uralja a Mindenséget, őt és a céljait szolgálja minden és mindenki.


Ez képeződik le a társadalmi berendezkedésben is: a hatalom csúcsán álló személy, vagy csoport fentről, a közösségtől kívülállóként, megbontva és leosztva uralja a közösségeket, a gazdaságot és a teremtett világot. Úgy irányít mindent, hogy a saját érdekei érvényesüljenek, az uralt szekvenciák (a gazdaság, a környezet, az ember, stb.) kötelesek szolgálni a hatalmi központ érdekeit. A cél elérése érdekében a hatalom büntet és jutalmaz. Csak a hatalom megőrzése számít, a teljes teremtett világ a hatalmi központ öncélú érdekeit szolgálja.
Ebben az értékrendben az Ember a hatalmi és gazdasági struktúrát kiszolgáló rabszolga.

2.) A Szent Korona Értékrendben
A Szent Korona Értékrend szellemi alapja a legalább 6000 éves Sumír-magyar Biblia. A Teremtő „lent és bent” van. Az Ember a Teremtő szerves része, rajta keresztül és vele együttműködve bontakozik ki a Teremtés. Ez a közös munka a Földi Mennyország megteremtésért a Teremtő iránymutatása szerint történik. Mivel minden érték (lelki, szellemi és anyagi) az ember teremtő munkájából ered, és minden hatalom az ember döntéseiből fakad, a Szent Korona Értékrendben az ember van a középpontban. Emiatt a társadalmi és a gazdasági rendszer is az emberből kiindulva, alulról épül fel. Ez azt jelenti, hogy emberi léptékben is –ez az ember lényegéből adódik– minden a Teremtőből indul ki, vagyis minden harmóniában fejlődik.
A magasabb társadalmi és gazdasági szintek az emberi közösség összehangolását segítik, és csak akkora hatalommal rendelkeznek, amekkorát az emberek átadtak a saját hatalmukból a közös cél elérésére.
Ebben az értékrendben a hatalmi és gazdasági struktúra az Embernek a munkáján keresztül történő kiteljesedését szolgáló rendszerek.
Az, hogy melyik világot valósítjuk meg, csakis a közös döntésünktől függ…

Pataki Antal, a Szent Korona Értékrend tanítója

Share and Enjoy

2 Responses to “Mi az ember? (KÖTELEZŐ)”

 1. Örülök Pataki Antal írásának.
  A Tatai Átadó Szeren elmondott “Üzenet a nemzethez” c. beszédem (http://youtu.be/nPg41jpXvYY) jó interpretálása.
  Szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek, hogy Balogh Sándor professzorral kialakult egy beszélgetésünk a http://nemenyi.net-en, Mindszenty bíboros imája apropóján,de lényegében a Szent Korona Tan és Értékrend közötti különbségről.
  Mai bejegyzésem címe: „Mindszenty imája – beszélgetés folytatása Balogh Sándor professzorral”, link: http://halaszjozsef.webnode.hu/blog/.
  Balogh professzor két levelet írt tegnapi bejegyzésemre.
  Válaszomat a következő sorokkal kezdem:
  Őszintén örülök annak, hogy érdemben tudunk véleménycserét folytatni. Mindaz, amit leírunk, a másikban valamilyen mértékben megmarad, árnyalva saját véleményét. Azt hiszem, ez az, aminek általánosnak kellene lennie az egymást tisztelő, de egymással nem mindenben egyetértő emberek között.

 2. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Hát ez nem semmi, Ekkora hülyeséget rég hallottam.

  Ez még Hitler elképzelésén is túl tesz.
  Egy új diktatúra, népirtás lehetne ebből is, aminek az ideológiai alapjának a neve. A Szent Korona Értékrend.

  Én inkább csinálom tovább a magyarok útját.

  Szóval vannak a nagyszerű magyarok, és vannak a rossz úton haladó európai emberek.
  Nálam emberek vannak, akik csinálják a saját útjukat.
  Nem határozom meg mit csináljanak.
  Nem olvastatok velük a saját elképzelésem alapján megírt oldalakat.
  Nem küldöm őket semmilyen átképző kurzusra, hogy megcsinálják az elképzeléseimet. stb.
  Természetesen, aki elkezdi ezt, az csinálja. Biztos nem fogok meggátolni ebben senkit.
  Ami még fontos, nem fogom megállapítani senkinek sem a magyarok értékrendjét. Aki magyar, az úgy is tudja a saját értékét, értékrendjét, vagy amikor kell, rá fog jönni.

  A szent korona, egy jelkép, és ott kell használni a jelképek között.
  A szent korona egy tárgy, amit a felkent magyar király fejére helyeznek.
  A szent korona egy spirituális eszköz, amit a viselője (a mindenkori felkent magyar király) tud használni, ha akarja, senki más.
  Ha a koronát látod, de a királyt nem látod, vagy a királyt látod, és a koronáját nem látod rajta, akkor semmit nem érsz el, és bárki azt mond, gondol, amit akar.
  pl kitalál egy Szent korona értékrendet, a király beleegyezése nélkül.
  Ilyenkor szokott az ember zsebében kinyílni a bicska, vagy mosolyog a bajsza alatt az egészen, és szó nélkül továbbmegy, amikor elkezdik etetni.
  Szerencsére még erre is van idő, hogy aki belemászik, még ki is tudjon ebből is jönni.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL