ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Mi az Élet értelme?

Kérdőjel (1)

Fogas kérdés. Három szóban össze lehetne foglalni. 2015. december elején tartottam az első előadást ezzel a címmel Érden egy szűk kis társaságban. Fogadjátok szeretettel karácsonyi ajándékként. A felvétel Érden készült.

 

Share and Enjoy

2 Responses to “Mi az Élet értelme?”

 1. Az ÉLET értelme a folyamatos fejlődés , s ez minden területen . Vagyis nem csak itt a FÖLDÖN , hol (jelenleg, mint vándorok létezünk ), hanem a teljes LÉTEZÉS színpadán ! EZ pedig ISTEN AKARATA ! És ezt senki, semmi felül nem írhatja !
  Hiszen a MINDENSÉGET átható hatalmas ERŐ az “Ő” AKARATÁBÓL” létezik, működik és él ! Aki ezt (netalán) tagadná , vagy cáfolni igyekezne , eljön az a pillanat , mikor szembesül ezzel , s ÖNMAGA fogja ÖNMAGÁT bírálat tárgyává tenni , mivel mindannyian a TEREMTÉS részecskéi vagyunk (fontos részecskéi) s így ezen ISTEN ÁLTAL PLÁNTÁLT törvényeket ( mely már a létezés kezdetétől pontosan, s precízen működik , minden megváltoztatás nélkül ) , nem írható felül senki és semmi által !
  ” Ti földi emberek azért vagytok a teremtésben, hogy megtanuljátok a BOLDOGSÁGOT ! Azon a nyelven , amelyen Isten élőn szól hozzátok ! S , hogy a nyelvet megértsétek, megtanuljátok , hogy megérezzétek benne Isten akaratát, ez a célotok a Teremtésen át vezető vándorlásotok során . Magagában a Teremtésben , melyhez tartoztok , rejlik létetek értelmének a magyarázata és egyidejűleg célotok felismerése is ! Másként sohasem találhatjátok meg egyiket sem .
  EZ MEGKÍVÁNJA TŐLETEK, hogy MEGÉLJÉTEK a TEREMTÉST. Megélni vagy átélni azonban majd csak akkor lesztek képesek , ha valóban ismeritek azt.
  Üzenetemmel most felnyitom előttetek a Teremtés Könyvét ! Az Üzenet világosan megmutatja nektek Isten beszédét a Teremtésben, melyet meg kell tanulnotok megérteni, hogy teljesen magatokévá tehessétek.
  Képzeljétek csak el egyszer egy gyermeket a Földön , aki az apját vagy, az anyját nem tudja megérteni, mert sohasem tanulta meg azt a nyelvet , amelyen szülei beszélnek hozzá. Vajon mi lesz az ilyen gyermekből ? Hiszen egyáltalán nem tudja , hogy mit akarnak tőle , s így egyik bajból a másikba fog kerülni, egyik fájdalom a másik után éri majd , s végül teljesen hasznavehetetlenné válik minden földi célra, mint ahogyan a földi örömre is .
  Vajon nem kell minden gyermeknek a saját érdekében önmagának megtanulnia a szülei nyelvét, ha valamivé válni akar ? Senki sem vállalhatja át tőle ezt a fáradságot!
  Különben sohasem igazodna el az életben, sohasem tudna a Földön érni és munkálkodni, hanem akadály , teher maradna mások számára , és végül el kellene őt választani tőlük, hogy ne okozzon károkat.
  TI VALAMI MÁST VÁRTOK TALÁN ?
  Egy gyermek ilyen jellegű kötelességének az elkerülhetetlen teljesítésével tartoztok magától értetődően Istenetek felé, akinek a nyelvét nektek kell megtanulnotok megérteni, amennyiben azt akarjátok, hogy segítsen. Isten azonban Teremtésében szól hozzátok. Ha előre akartok benne jutni, akkor először meg kell ismernetek az Ő nyelvét . Ha ezt elmulasztjátok , akkor el lesztek választva azoktól , akik ismerik ezt a nyelvet, és hozzá igazodnak, mert különben károkat és fennakadásokat okoztok, anélkül , hogy talán valóban akarnátok !
  Nektek kell hát megtennetek ! Ezt ne feledjétek és gondoskodjatok róla, hogy ez immár megtörténjék, különben tehetetlenül ki vagytok szolgáltatva mindennek, ami fenyeget benneteket .
  ÜZENETEM HŰ SEGÍTŐTÖK LESZ ! ” (Abd-ru-shin) szellemi tanításából idézve a részlet , mint forrás anyag )
  Hiszen való igaz, hogy ember emberen uralkodik és ez mindig is így történt , amióta világ a világ ! Itt ez a FÖLD az a fordulópont, hol a megmérettetés következtében vagy lefelé zuhanunk , vagy pedig fölfelé vesszük az irányt a magaslatokba , hova tartozunk !
  A FÖLD tehát úgy is mondhatnám, hogy egy FORDULÓPONT s önmagunk dönthetjük el, hogy melyik utat választjuk , hiszen az ISTEN “MALMAI” , melyek lassan működnek , de biztosan , azok mindig teljes IGAZSÁGOT szolgáltatnak , mivel az IGAZSÁGBÓL ered, mert OTT LÉTEZIK , az ISTEN IGAZSÁGOSSÁGÁBAN ! És mik ezek a “MALMOK” ??? Isten törvényei !
  Tehát Önmagunk döntünk sorsunk alakulásában , s ISTEN Kegyelme segít bennünket az eligazodásban !!!
  ” Ha egy szép élet vágyát őrzöd,
  A múlttal nem szabad törődni,
  S mindig úgy tégy, ha veszteség ér,
  Minthogyha újjászülten élnél:
  Tetteidnek tudjál örülni,
  Más tetteit tudd megbecsülni,
  Főként ne gyűlölj egy embert se ,
  S a többit , hagyd az ÚR ISTENRE !!! (Goethe)

  Minden szava “AKTUÁLIS” ma is , jelen felfordult “KÁOSZOS” és “ÁLSÁGOS-VÁLSÁGOS” világunkban ! Viszont tudnunk kell, hogy mindegyikőnk ÖNMAGA SORSÁNAK KOVÁCSA és , amint “VET” úgy is fog “ARATNI” !!! Ki mindent csak a FÖLDI dolgoknak rendel alá az azt is fogja kapni ( a porlandó anyagot),míg aki a FÉNY Birodalmának igyekszik éltető csirákat lerakni , az idejére meg fog születni ! És , ha jót , szépet, nemeset SZERETETET vetettél azt is fogsz aratni , s átélheted valódi létezésed az ÖRÖKKÉVALÓT !
  Szerintem jó elgondolni, hogy miért kell felcserélni a porlandóért az ÖRÖKKÉVALÓT ???
  Ez mindegyikőnknek a (szabad akaratunknál ) fogva ÖNMAGA DÖNTÉSE , de a döntéséből kinövő KÖVETKEZMÉNYEK is mindegyikőnknek a “SAJÁTJA” volt , ma is a sajátja , s a jövőben is szintén sajátja lesz !
  Tehát nem ISTEN BÜNTET soha , hanem “MI” BALGA emberek , ÖNMAGUNKAT , kik ily mohók, gyarlóak, és még sorolhatnám ….. vagyunk az ÉLET hatalmas tengerében !
  EZÉRT FONTOS a SZELLEMI ÉBREDÉS !!!

  Hálásan Köszönöm !

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL