ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Mi a gondolat? Hol található?

by / hétfő, 26 január 2015 / Published in Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
110

Elvinnélek egy utazásra… kérlek, tarts velem. Megmutatom, hogy a gondolat hogyan hatja át a világodat.

——————————————————————————–
►Képzeljük el, hogy a tér és idő nélküli létezés terében, minden benne van, ezt hívhatnánk úgy is, hogy a végtelen lehetőségek tere, hívhatnánk úgy is, hogy a minden „egy-ség” tere és hívhatnánk szeretet terének is, hívhatnánk semmi és minden terének, hiszen nincs benne semmi és benne van minden!
——————————————————————————–
►Neked, mint létezőnek jogod és lehetőséged van minden téren és időn túli információhoz hozzáférni, tehát a semmi teréből hozzáférhetsz az összes információhoz. Ebben az állapotban még csak információ se nem pozitív se nem negatív csak egyszerűen információ, ahogy egy képzeletbeli létrán lejjebb hozod ezt az információt, a földi tested/elméd számára értelmezhető formaként, mint gondolat fog megjelenni.
——————————————————————————–
►Elérkeztünk ahhoz a ponthoz ahol mint ember(elme), találkozol az információval és ez az információ mint egy gondolat megjelenik a fejedben. Itt meg kel kérdezzem ezen a ponton, hogy hallottál már arról, hogy gondolat-forma? Igen képzeld a gondolatodnak van formája …. lehetne a formák világában is egy utazást tenni, de elégedjünk most meg azzal, hogy a gondolatod a fejedben egy formaként jelenik meg. Valljuk be ebből te semmit nem érzékelsz, ez azért van mert soha nem tanította neked ezt senki. Nem mondták így nincs róla tudomásod, hogy a gondolatnak van formája. Itt a gondolat még mindig semleges tehát se nem jó se nem rossz, de mivel emberi létező vagy ezért a tapasztalataid alapján máris, kapcsolódsz egy másik dimenzióhoz és a gondolatot megtöltöd érzelemmel. És itt történik a csoda, mert a gondolat és az érzelmek együttes hatása teremti a világodban a fizikai tapasztalataidat, a vonzás törvényéről biztosan hallottál már, egy következő írásomban bővebben mesélek neked, hogy a vonzás törvénye hogyan is működik …
——————————————————————————–
►Térjünk vissza a gondolathoz, a gondolat sosem volt a tiéd, a teremtő hozta létre és bedobta a végtelen lehetőségek terébe mint energia. Mért gondolják sokan azt, hogy a gondolat csak a te fejedben létezik és csak a tiéd?! Egyszerűen, azért mert senki nem mondta és tanította, hogy ez nem így van, szóval a gondolat nem te vagy és nem is a tiéd, sőt azt is elárulom neked, hogy nem csak a te fejedben jelenik meg, hanem sok lélektársad kapcsolódik ugyanahhoz a gondolathoz. A gondolat a létezés egy kis darabkája, egy porszeme.
——————————————————————————–
►Amit még érdemes tudni a gondolat formákról,hogy mindenki fejében azaz mindenki saját világában azonos gondolathoz különböző érzelmek társítása miatt, különböző jelzőket szoktunk társítani, jó és rossz. Ezek valójában nem léteznek ez egy szűk keresztmetszete a nézőpontunknak, amikor valamit megcímkézünk jó és rossz –nak. A mi nézőpontunkból mindig lesznek relatív igásságok, a dolgok csak jók és rosszak lehetnek, de ennek megítélése a lelki állapotunk, azaz energiaszintünk kérdése ha, alacsony az energiánk akkor mindent borúsan látunk, ha fel vagyunk töltve mindent pozitívnak látunk.
——————————————————————————–
►De térjünk vissza a gondolatokhoz, a gondolatformák önálló létezők van rezgésük és a tér bizonyos pontjain „kószálnak”, és ha kellő rezgési állapotban vagyunk, akkor megengedjük, hogy hozzánk kapcsolódjanak. Tehát a gondolatformákat tekinthetjük értelmes intelligens létezőknek, akik felkutatják kihez lehet kapcsolódni, és rajtuk keresztül megnyilvánulni a világban és persze energiát is nyerni a további létezéshez. Hiszen a gondolat önmagát nem tudja tölteni érzelmi energiával. Te mint emberi létező aki az összes dimenzióhoz és energiához van hozzáférésed, te töltöd a gondolatokat érzelmekkel, rajtad keresztül létezhetnek itt a földön.
——————————————————————————–
►Tehát összegezve a gondolat a teremtés mindenségének egy homokszem, neked van jogod és lehetőséged figyelmedet erre a homokszemre irányítani, ezután mint földi létező ezt a gondolatot aminek saját formája van megtöltöd érzelmekkel. Tehát létrehozol egy új „teremtményt”, egy új intelligens létezőt, ami rajtad keresztül megnyilvánult energiából született a földre. Ha tovább nem kapcsolódsz a gondolathoz (el tudod engedni, na ez nem szokott sikerülni, de csak addig amíg nem tudod hogyan kell), akkor elfogy az érzelmi energiája és visszatér a végtelen térbe ahonnan jött. Ha viszont sokszor visszatérsz arra a gondolatra, akkor mindig töltöd az éppen aktuális érzelmeiddel és egyre nagyobb erőt társítasz hozzá, és egyre több „intelligenciával” ruházod fel. Tehát a gondolatod önálló útra kél és a földi létezés terében megpróbál más hasonló rezgésű emberhez is kapcsolódni és tőle is érzelmi energiát nyerni, hogy fenntartsa a saját létezését.
——————————————————————————–
►A teremtés folyamatának ez nagyon fontos része, mert a gondolatok összekapcsolódnak és egy kritikus pont elérése után fizikai formában is megnyilvánulnak. És te, mint ember erre vágysz, hogy a gondolataiddal teremts kellemes világot magadnak.
——————————————————————————–
►Zárszó, tehát honnan tudod, hogy a gondolat a „tiéd” vagy nem a tiéd, honnan tudod, hogy a gondolat melyik térből jött hozzád? Ez egy nagyon jó kérdés , ugyanaz a gondolat többféle útvonalon is megtalálhat téged. A legtisztább út ha a gondolat a forrástól származik , hívhatnánk sugallatnak vagy intuíciónak, ez egy tiszta semleges gondolat az érzelmi minőséget te kapcsolod hozzá, viszont a legtöbb gondolat a fizikai lakhelyed barátaid rokonaid …. vagyis a közvetlen környezetedből származik és már valaki valamilyen érzelmi állapottal feltöltötte előtted, amikor te megengeded, hogy a gondolat hozzád kapcsolódjon akkor az érzelmi állapotod függvényében töltöd a gondolatot a saját érzelmi minőségeiddel
——————————————————————————–
►Tudnod kell, hogy tudósok által 60-90 ezer gondolat(becsült érték ) egy nap, ennyi gondolat áramlik át a fejeden. Ezek a gondolatok nem te vagy nem is a tiéd, ez itt van a létezésed városod, utcád munkahelyed, lakásod, szobád, ágyad terében, gyakorlatilag te megenged a rezgésed milyenségével szabályozod, melyik gondolattal azonosulsz és ezáltal töltöd energiával. Ha képes vagy az írásom alapján megfigyelni, hogy nem a gondolat vagy és elszakítod a nézőpontodat a gondolattól és mint egy külső megfigyelő szemlélni a fejedben áramló gondolatömeget, akkor megértheted és befolyásolhatod a világodat és a létezésed terét. Tehát képes leszel kapcsolódni és ”teremteni” a saját világodba olyan gondolatokat, amik számodra kellemesek és szépek. Később megmutatom neked hogyan, választhatod a végtelen lehetőség teréből a gondolatot és számodra jó és kedves érzésekkel feltöltve újra teremtheted a világodat.

Forrás: https://www.facebook.com/MESTERelmeszovetseg

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

4 Responses to “Mi a gondolat? Hol található?”

 1. A gond-ból származik a gondolat. Tehát gondot okoz a gondolat, mikor megragadod. Ha ezt még torzítják is, hát elég nagy slamasztikába lehet kerülni.
  Vegyük a demokráciát. Ez egy szó, és nem jelent semmit, sőt még energiája sincs, pedig betűkből áll, és azt hallottad, hogy minden betűnek van energiája. Csak akkor jelentkezik az energia, mikor a figyelmedet a betűkre, szóra fordítod, megragadod a szót, magadévá teszed, és elfogadod.
  Másként energia áramlás alakul ki, mikor a szót megragadtad, mikor a figyelmed rá helyezted, felfigyeltél rá.
  Ha nincs a figyelmed a szón, egyszerűen nem alakul ki energia áramlás, és nincs is energia.
  Te csinálsz belőle gondolatot, mert amit hozzáraksz, illetve elveszel energiát, az már gondolat. Amint a gondolat belecsapódik az anyagi testbe, testedbe, már érzelmi töltéssel is fog rendelkezni, ha van érzelmi töltésed, vagyis rendelkezel érzelemmel. Nem minden lény rendelkezik érzelemmel. Amikor ezt a szót elengeded, már ezt érzékelik más lények is, ha kapcsolódnak a szóhoz. Ha nem kapcsolódsz egy gondolathoz, vagyis elengeded, megszűnik az energia áramlás, és sem a betűknek, sem a szónak nem lesz energiája. Az érzelmi töltés sem marad meg. Ha egy másik lény kapcsolódik ehhez a szóhoz, akkor a te energia lenyomatodat érzékeli, de nem a te energiádat. Ez olyan, mikor valamit megcímkézel. Egyszer megcímkézték, hogy mit jelent a deokrádcia, csak épp valaki átcímkézte azzal, hogy eltorzította az eredeti jelentést, és most már a torzított jelentést használod a demokráciát. Ezt úgy érte el, hogy berakott egy betűt, máshonnan meg kivett egy betűt, hogy meg legyen a torzítás, és így felcímkézte egy más jelentéssel. Ha nem ismered fel az eredeti jelentést, ha nem tudod, hogy a szó torzítva van, akkor fújod az új felcímkézett jelentést, és te a torzított jelentést használod ezután. ha a gondolat benned van, és így kapcsolódik hozzád egy másik lény, egy másik ember, akkor az energia áramlás ami köztetek fellép, egyszerre a hibás torzított demokrácia is átmegy, pl. tanárok útján.
  Ne csodálkozz, hogy hülyére vesznek ezek után, hisz hülyeségeket mondasz, azok számára, akik felismerték a torzítást.
  Pont máshol az előbb a demokráciát leírtam mit jelent, és mi az eredeti jelentése, így ezt most bemásolom ide:
  A demokrácia sosem népuralmat, sem a sokaság, a többség uralmát jelenti. Az, hogy mit etettek meg veled, és te mit ettél meg, az más kérdés. Ideje kiköpni, mert a végén még megfulladsz.
  De-(m)-ok-rá(d)-cia
  De ok rád cia
  Ezt már tudod értelmezni, mivel kivetted a torzítást.
  A zárójelben, a torzítást kiveszed, illetve berakod. Az is torzítás, mikor kiveszel egy betűt, és az is mikor beraksz egy betűt, és olyan jelentést raksz hozzá, amilyent akarsz. A lényeg, hogy elrejtsd az eredeti jelentést, ezért csinálod, csinálják a torzítást. Látszólag nem hazudnak, és mégis hazudnak.
  Amikor valamit a helyére raksz, akkor amit beraktak, azt kiveszed, amit kivettek belőle azt visszarakod.
  Így csinálnak a körből végtelent, és meghatározzák mit érts alatta.
  A torzítás egyik módja ez.
  A demokrácia még csak dupla csavar, és nem is tripla.
  Már mondtam, hogy a körből úgy csinálnak végtelent, hogy a körosztó, a kör két ellentétes pontját, ellentétes irányban elforgatják 90 fokkal.
  Nézd meg a körosztót, ha képzeletben visszaforgatod, és újból kört csinálsz, akkor kihullik, illetve belekerül a betű.
  Ha nem tudsz térben gondolkodni, akkor csináld meg egy hajlított dróttal, és egyszerre látod a végtelen szimbólumát. Ha még egy csavart csinálsz, akkor lesz tripla csavar. Nem ismerős a tripla X című film? Úgy is mondjuk, átverés, átverés hátán.
  Amikor észreveszed, és tudod, és utána meg is érted a tripla csavart, akkor nem tudnak hazudni neked, mert kiveszed a csavarokat, és már tudod, hogy mi az igazság. és azt is tudod, hogy mit hazudtak neked, mivel etetnek be.
  A körből meg bármikor ki tudsz lépni, csak előbb a torzítást kell megszüntetni.
  Erre mondom, hogy igazságot mond el, és ne ragozd a hülyeséget tovább. A hülyeség soha nem tud téged egyensúlyba helyezni, csak az igaz szó.
  Még mindig átvernek, de legalább a demokráciával már nem tudnak.
  Aki demokráciát akar, az valójában cion rendszert akar, vagy ha képviseleti demokráciát akar, az azt akarja, hogy képviselje őt egy cion rendszer.
  Így lehet átverni téged, ha beeszed, beveszed a maszlagot, a malasztot.
  Remélem ezek után háromszor is meggondolod, hogy akarsz e demokráciát.

  • Emberiség.hu véleménye:

   Ha a gondolat a gond szóból származik, akkor a te értelmezésedben a gondoskodás is a gond-ból. Nem kellene szerintem mindenből ekkora negatív gondot kreálni. A növények, állatok gondozása, másokról való gondoskodás, a gondviselés áldása és a dolgokról való gondolkodás nem rossz dolgok….
   A demokráciát kár volt ide keverni…
   Az a régi kabaréjelenet jutott eszembe, amikor az iskolai feleletnél a diáknak Mátyás királyról kellett (volna) beszélnie. Ehelyett így beszélt:
   Mátyás király az 1400-as években élt és uralkodott. Ebben az időben az emberek még lovon jártak. A ló: a ló négy lábú állat… és itt egy hosszú eszmefuttatás jött a lovakról… Minden, amit tudni lehet róluk…
   Szóval, ha te az emberi gondolkodásból is a demokráciára ugrasz azonnal, és onnan már neked egyenes út vezet a cionizmusig, akkor tényleg gond van. Szóval maradjunk a kabarénál, az legalább vicces volt…

 2. Megfeledkeztél arról, hogy amikor bőség, szeretet, öröm van, akkor nem kell gondoskodni senkiről, sem növényekről, sem állatokról, sem emberekről, de még a gyermekekről sem. Ekkor gondtalan vagy.
  Mihelyt ezek nincsenek meg, akkor már kell gondoskodnod magadról, gondot viselned, ha valaki rászorul a gondoskodásodra, és ez a gondoskodás nem mindig egyszerű, sőt gondot okoz néha neked is.
  Kérdezd meg egy asszonyt, akinek gyermeke van, hogy mikor örömben, szeretetben van, van e neki bármilyen gondja a gyermekével, még akkor sincs, ha reggeltől estig dolgozik a gyermekére. Az asszonynak, ekkor a gyermekével való törődés nem munka.
  Te is gondolkodtál, ezért nem jutott eszedbe, amit írtam a fenti néhány mondatban, és már félre is vitted magad, és azt hiszed, a gond valami jó dolog. Látszik, hogy ez már benned lévő torzítás, amivel most már tudsz kezdeni valamit.
  A demokrácia egy példa volt a gondra, mikor a szavak torzítása gondot okoz.
  Ha ismered a demokrácia jelentését, akkor ezt a szót a helyén kezeled, és nem tudnak neked gondot okozni, ha valahol találkozol vele, mert tudod, ha egy szót torzítva használnak, ott több torzítás is akad, tehát az egész mondandó mehet a süllyesztőbe.
  Ha lenyelted, akkor hátul kell kijönnie. Ha meghallottad az egyik füleden, a másikon mehet ki, vagyis nem foglalkozol vele.
  Megértem, ha nehéz elfogadnod, hogy azt érzed átvertek a szóval, de ha már tudod mit jelent, akkor utána már nem tudnak átverni, és tudod mit kell lépned, ha át akarnak újból verni a demokrácia szóval.
  Én is beleestem abba a hibába, hogy elfogadtam egy időben a demokráciát, és azt gondoltam, az milyen jó is lehet. Később azt éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a szóval, mert ahol demokrácia van, ott mindig valaki, valakik ráfaragnak. Most jutottam el odáig, vagyis tegnap, hogy értem mi is a gond ezzel a szóval, és most már el tudom mondani miért is zavart a szó. Most már nem csak a megérzésemet tudom elmondani.
  Összekapcsoltam a két fogalmat, a gondot, meg a demokráciát azért is, mert sokaknál össze van ez a két fogalom kapcsolva. Ha meg össze van kapcsolva, akkor mindegyiket helyére kell rakni, hogy ne köszönjön vissza később, és ne okozzon újra zavart.
  Amikor te is viccet tudsz csinálni a gondból, és a demokráciából, akkor veled fogok nevetni a viccen, mert tudom, hogy egyik fogalommal sem tudnak átverni már, és az már tényleg nagy öröm.

 3. Amúgy össze van szedve szótárba a torzított szavak, amik beépültek a magyarok nyelvhasználatába. Az elmúlt pár évben keletkezett torzított szavak nincsenek még talán benne.
  Biztos hallottál már róla, hogy van “Idegen szavak szótára”. Azért idegen, mert torzított a jelentése valamilyen formában. Idegen számodra az, akit, vagy amit nem ismersz. Ez azért lehet, mert érzed, vagy tudod, hogy nála megjelent valamilyen torzítás, valamilyen deformáció, ami eltér a valótól. Az is lehet, hogy még nem ismerted fel, hogy ugyan arról beszél, tehát az univerzum működéséről, amiről te is beszélsz.
  Ez a torzítás lehet sokfajta, és sok szóval fejezzük ezt ki, pl. fátyol, csakra, csavar ,csomó, átverés, zavar, illúzió, torzítás, stb, annak megfelelően, milyen a zavar fajtája, milyen módon okozták a zavart.
  Azért idegen egy magyar számára egy másik nép nyelve, mert érzi benne az ősnyelvhez képest a zavart, a torzítást.
  Ha egy torzított nyelvet beszélsz, akkor benned is megjelenik a torzítás, megjelenik a gondolkodásodban is addig, míg rá nem jössz, mi az idegen nyelvben a torzítás. Ha torzítva gondolkodsz, akkor a valóságról alkotott képed is torz lesz, és gondot fog neked okozni, akár erről tudsz, akár nem.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL