ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Létünkért Közösség

by / péntek, 24 február 2017 / Published in Egészség, életmód, Élelemtermelés, Erős Győző, Jegyzetek, News
egeszseg (1)

Erős Győző barátunkkal sok közös munkánk volt az elmúlt évek során. Ő most újult erővel folytatja a Létünkért Közösség építését, a legfrissebb hír, hogy elkészült a diósjenői kisüzem, ahová a közösség tagjai akár a maguk gyártotta/készítette dolgokat is bevihetik. Érdemes újra megnézni a weboldalt.
Friss infok itt: http://letunkert.hu/hirek/1240/kozossegi-eloszto-raktar

2017 FEBRUÁRJÁTÓL A HONLAP HASZNÁLATA INGYENES! (Nincs Tagdíj, termék, vagy szolgáltatás feltöltési díj!)

A leírásokban szereplő összegek helyett “0 kredit” értendő!

Ez alól kivétel:
– az 5% Közösség támogatási díj kivétel, melyet a rendszer automatikusan kezel, és kizárólag a lebonyolított cserék Kredit értékéből vonódik le
– valamint, ha az szükséges, akkor az aktuális szállítási költségek.

Share and Enjoy

One Response to “Létünkért Közösség”

  1. Nálam egyszerű a helyzet. Mivel nem használok pénzt, így nem tudok e társaság tagja lenni. Na nem is baj, mert a Magyar királyság, a Szent korona tagja vagyok. Pont azért kellett a pénzhasználatot, vagy a pénzhelyettesítők használatát is megszüntetnem, mert tolvajok nem lehetnek a Magár kelárságban. Aki pénzt, pénzhelyettesítőket, pl bankkártyát, kreditet használ, az tolvaj, akár elhiszi,akár nem. Mikor Erős Győző féle társaság, is rájön erre, és a felesleget önzetlenül adja azoknak, akik erre rászorulnak, akkor már ők is felismerik, hogy a Magár kelárságban élnek, és amit most leírok, az nem lesz számukra sem furcsa.
    Ami még lényeg, addig soha nem leszel szabad, míg pénzt használsz. tolvajok körbe-körbe járnak, tehát ahonnan elindultak oda fognak visszaérni. el lehet akár több életet is így feleslegesen pocsékolni, mert ha nem tudsz az egyenes úton haladni, akkor csak pocsékolod az életeidet. Bármennyi pénzt adsz ki, bármilyen bölcs tanítást ismersz meg, bármire is jöttél rá, bárki a mestered, gurud, tanítót, amíg pénzt használsz biztos lehetsz, hogy nem jutsz előbbre, pedig a körben azt hiszed, emelkedsz, és utána süllyedsz. Lényegében az elméd becsap, mert a elméd által gyártott gondolataidra figyelsz. Elárulom, aki a Szófián pénzt használ, az mindenki ugyan olyan létállapotban van, tehát a tolvajok létállapotán, és mindegy, minek hiszi magát, mivel etette be magát. A tolvaj szintnél lehet alacsonyabban, de magasabban biztos nem lehet a pénz használat miatt. Egy cipőben jár, mindenki, és nevezheti magát, spiritisztának, mesternek, sötét erők szolgájának, miniszter elnöknek, bármilyen állam vezetőjének, akár banktulajdonosnak, stb, mindenki tolvaj, ha pénzt, vagy pénzhelyettesítőt használ addig nem is tudsz tudatosabb lenni, nem szerethetsz jobban, nem lehet igazságod sem, míg pénzt használsz. Szóval nem lesz jobb a helyzeted, sőt egyre rosszabb lesz.
    A Magyar királyság turul királyok idején vesztette el a népek többsége a szabadságát. Ezt a történészek pontosan tudják, melyik terület mikor vesztette el. Onnan lehetett ezt tudni, hogy azon a területen elkezdtek e pénzt használni. A szakák, székelyek voltak az utolsók, akik a szabadságukat elvesztették, tehát áttértek a pénz használatára.
    Szabadságot elérni, szabadnak lenni, háborúval, polgárháborúval, felkeléssel, tüntetéssel, stb, tehát harccal soha nem tudod elérni, csak úgy, ha minden körből kilépsz, amiben benne vagy. A pénz köre, az egyik legfontosabb, hogy ne lény tolvaj, és majd jön a többi is. Eddig is a köreidből léptél ki, akár tudtál róla, akár nem.
    Biztos ismeritek Arkhimédésznek tulajdonított mondást: “Ne zavard a köreimet.” ez is bizonyítja, hogy régen is ismerték a kör lényegét, hogy ha elindulsz, ugyan oda jutsz vissza, tehát nem haladtál semmit, pedig sokat mentél,sokkal többet, mint ha egyenes úton , az egyenes utadon mész.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL