ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Közeledő objektumok?

by / péntek, 20 április 2012 / Published in 2012, Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
9cf792321f6a313302ea0b62649

Felröppent a hír, miszerint 3 idegen objektum közeledik a Föld felé, és várhatóan 2012. december közepén érik el bolygónkat…

“3 gigantikus ismeretlen objektum közeledik a Föld felé. Mindegyikük több tucat kilométer hosszú. A Tudósok szerint ezek a hatalmas objektumok 2012. december közepén érik el a földet. Körülbelül ekkor ér véget a Maja naptár is.

Ezt a kijelentést a SETI űrprogram tudósai tették, mely egy hivatalos, amerikai kézben levő program a földön kívüli civilizációk keresésére. Többek szerint ezek az objektumok gigászi földön kívüli űrhajók, amelyek a Földet akarják leigázni. A NASA azonban el akarja titkolni az emberiség elől ezt a fontos információt. Kreig Krasnov NASA asztrofizikus szerint a Föld felé mozgó objektumok közül az egyik henger alakú, egy másik pedig kör alakú.

A Tudós szerint ezek az objektumok megtalálhatóak az internet segítségével: meg kell keresni a Kozmosz interaktív térképén . szerinte a henger alakút a 16 19 35-88-43-10 koordináták alatt, a kör alakut a 02 26 39-89 43 13 koordináták alatt lehet megtalálni.

Vannak persze a Földön olyan emberek is, akik úgy gondolják hogy a földön kívüliek azért jönnek, hogy megmentsék az emberiséget a közelgő katasztrófáktól, amik bekövetkezhetnének, ha a Majáknak igazuk volt a 2012-es világvége –jövendölésekben.

Az emberiségnek nincs más hátra, mint várni.

Én magam optimistán várom a 2012.es évet. Szerintem a Maya jövendöléseket nem teljesen úgy értelmezik ahogy kellene, ezért nem lesz még világvége. A fenti objektumoknál is eléggé kétségesnek találom a hír valóságtartalmát, de azért érdemes elgondolkozni rajta, hátha mégis…….a döntést a kedves olvasó hihetetlenül éles fantáziájára bízom.

Üdvözlettel, Prof. Kovács József”

Forrás: http://kirko.hu/index.php?modul=aktualitasok&kod=35

Share and Enjoy

3 Responses to “Közeledő objektumok?”

  1. Ha valóban idegen űrhajók, akkor bizonyára sokkalta fejlettebb technikával rendelkeznek, mégis csak lassan “csoszognak” felénk. Miért? Várnak valamire?

  2. A hír egy éves, és már nem aktuális, mivel a kozmosz sokkal gyorsabban változik körülöttünk, mint azt a hivatalos tudomány egyáltalán észlelné vagy beismerné!

    Mert a hivatalos tudománynak mindig is ez volt a funkciója : az altatás ( ahogy a politikának is )! Ha mégis látszatra kiadnak valamit szenzációsat, valami gumicsontot, melyen az érdeklődőbb értelmiségi egy kicsit rágódhat, azt csak a lakosság rendszeres pszichikai tesztje miatt teszik. ( Azaz : feldobnak valami érdekes témát, majd várják reagálásokat – ekkor történik a kiértékelés -, aztán jön a hivatalos cáfolat, persze valami fő-fő tudományos tekintélytől, melynek lesújtó véleményét minden hivatalos hírportál azonnal terjeszteni kezdi stb. )

    Ebben a cikkben pedig a feltett videó a legjelentősebb, mert minden szava igaz! Sőt kulcs-anyag ( különösen a videó második részével együtt ) Naprendszerünk VALÓS képének a megértésében!

  3. Szerintem ez egy kamu videó… milyen tényfeltáró videó az amiben azt mondja “erről nem beszélhetek”? ilyen videót én is tudnék készíteni :)

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL