ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Ismerd meg Önvalód!

by / hétfő, 08 július 2013 / Published in Demokrácia, társadalom, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
2_mqdefault

A tudomány és a spiritualitás már rég találkozott! Ideje felvennünk a ritmust! Wilcock első magyar videója! A megvilágosodott elméjében az egész Univerzum maga jelenik meg, fér el, és tűnik el. A Forrásmező az Univerzum tudatosságának energiatere és információs tervrendszere, amelyet az a lélek magasabb aspektusa által a DNS-ünkbe éget – legyen az földi emberi DNS, az Univerzum terében bolyongó DNS vagy az Élet más formáinak DNS-e szerte a Multiverzumban.

Részletek: … A megbocsátásban áll meg a karma kereke. … Az álmok nagy titka, hogy az egész környezet önmagad tükre. … Végső soron a MI elménk a Kozmikus Elme. A Kozmikus Elme a valódi éntudatunk. Ez igazság szerint azt jelenti, hogy csak Az Egyikünk van jelen [mind ugyanaz az egy vagyunk] … Mindannyian, elménkkel együtt, sejtek vagyunk a Tejútrendszer elméjében.

“Mit tehetek a kozmikus fejlődésemért” – David Wilcock javaslatai szerint:
Első pont: szeretet
Második pont: mások szolgálata (társszolgálat)
Harmadik pont: lelkünk útja
Negyedik pont: a bolond egyenletének megfordítása
Ötödik pont: megkérdezni és meghallgatni magasabb Lelkünket
Hatodik pont: Őssérülés begyógyítása
Hetedik pont: Tarot kártyák és más hologram-leképező rendszerek
Nyolcadik pont: Álom
Kilencedik pont: Meditáció

Fogalomtisztázás:
Magasabb Én = Lelkünk Magasabb Énje = Felsőbb Én = Önvaló

Megvilágosodás = Kozmikus tudatosság = Abszolút tudatosság = Tiszta tudatosság = Éber tudatosság = Felébredés

Ajánljuk még Bernard Lietaer – Mi a helyzet a pénzzel c. videóthttp://www.youtube.com/watch?v=33eG75…

és Michael Salla – Exopolitika c. videót.http://www.youtube.com/watch?v=E3P1qw…

Fordította: Exopolitika Magyarországhttp://exopolitikamo.wordpress.com
Feliratot időzítette és beégette: Sevaster1http://youtube.com/sevaster1

Share and Enjoy

One Response to “Ismerd meg Önvalód!”

 1. Ez a videó is erről szól: Magos menny.
  Mag–>az ember közepe, a belseje, kb a szív tájékon található
  Magos –> aki a magjával foglalkozik (-os, -es, -ás, -s jelentése)
  Menny–>menjél, induljál valami felé.
  Magos menny–>menjél a magodba, indulj a belsődbe.
  Mennyország–> menjél az országodba.
  Az országod fizikai értelemben a Kárpát-medence, lelki értelemben a belsőd.
  A szavak értelmezésével, nagyon el lehet menni a hóra, ezért hogy tudd igazán értelmezni a beszélt nyelvedet, ahhoz magasabb tudatosságra van szükséged. Amikor az elméd logikáját használod, hogy megfejtsd a szavak jelentését, akkor ha hibás adatok vannak az elmédben, biztos lehetsz, hogy nem csak a hóra, de a jégre is kerülsz. Ha igen belebonyolódsz a nyelv értelmezésébe, akkor biztos lehetsz benne, hogy az elméd tele van hamis képzetekkel. Ilyen képzet: Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ha e hamis képzettel éled életed, akkor ne csodálkozz, ha mindenedet elveszik, hisz ezt kéred a másik embertől, meg még azt, hogy mindig brutálisan forduljon feléd. Tele van az elménk hasonló hamis téveszmékkel, és folyamatosan bombáznak bennünket a filmek, reklámok, más emberek pl. politikusok a hamis képzeteikkel.
  Ha ezeket a hamis képzeteket elfogadtad valamikor, akkor az elméd, akármilyen precíz eszköz, biztos lehetsz, hogy rossz következtetéseket fog kidobni számodra, a csalafintaság ebben az, hogy amit az elméd kidob, azt te el is fogadod.
  Csak egy lehetőséged van, a belsőd megismerése.
  Aki megismerte a belsőjét, az Ura a belsőjének. Régen ha valaminek Úra voltál azt úgy mondták, hogy Uru vagy. Ha a belsődnek, vagyis a magodnak ura vagy, azt nevezték maguru. Afrikában magaru-nak nevezik az oroszlánt. Az az ember aki oroszlánként jelenik meg a spiritualitásban, az uru, tehát úra a magjának, vagyis egységben van a magjával.
  Ezért jelenik meg az oroszlán, mint szimbólum sok helyen a magyaroknál.
  Vannak más uru-k, vagyis úra-k is, ilyen a sárkány- ta-uru-sz, a keng-uru, stb.
  Ők más úton jutottak el az uru-ságig.
  A magyar király a belsőjén keresztül, vagyis, amit mi szívnek nevezünk jut el az urus-ágig, és a magyarok is a magon keresztűl jutnak el az uru-ságig.
  Ha a belsőddel akarsz kapcsolatot, akkor ezt úgy tudod megtenni, hogy a figyelmedet a belsőd felé irányítod, és felteszel egy olyan kérdést, amire választ szeretnél kapni. arra azért vigyázz a kérdés feltevésénél, hogy a belsődet, tehát magadat tiszteld annyira, hogy ne akard kihasználni, mert nem tudod. a belsőd egyedül, aki neked mindig a legjobbat akarja, és soha nem ver át, mindig terel, hogy elérd a felébredt állapotot a legrövidebb úton. Találkoztam több lehetőséggel, technikával, meditációval, imával, fizikai gyakorlattal, ami segít, hogy felébredj.
  A különböző lehetőségeket neked kell megtalálni, és kiválasztani, neked mi a legmegfelelőbb. Találkoztam több vallással, amelyek hiányosak, pl nem szerepelnek a tanítások, vagy a tanításokat eltorzították, vagy az isteni személyeket nem tudják, vagy összekeverik az isteni személyeket, és így emelkedésre alkalmatlanok.
  Ahol nem jók a tanítások, vagy hiányoznak, ott az akadályokat nem tudják lebontani, mert nem átugorni kell az akadályokat, hanem lebontani.
  Ha összekevered az isteni személyeket, akkor a bizonyos háromszögek nem megfelelők, így pocsékba megy a munkád. ilyen a összekeverés, mikor Szűz Máriát összekevered a magyarok nagyasszonyával, vagy Nagyboldogasszonnyal.
  Ekkor már az elmédben van is egy olyan adat, ami hamis, és az egész ténykedésedet semmissé teszi. ezt abból tudod meg, hogy ha valaki azt hangoztatja, hogy pl a magyar Szent koronát a magyarok nagyaszonyának ajánlották fel, vagy Szűz Máriának, akkor biztos tudod, hogy az illetőben hamis adat van. Ha tudod, hogy a magyar királynét nevezik a magyarok a magyarok nagyasszonyának, akkor világossá válik, hogy kicsit tré, hogy a magyar király, a magyar királynénak nem ajánlhatta fel a Szent koronát.
  Az is világos, ha tudod, hogy a magyarok mindig az Isteni párral voltak, és vannak kapcsolatban, és mindig az Isteni párban bíztak meg, akkor Nem Szűz Máriának ajánlja fel a magyar király a Szent koronát,
  Látszik, hogy nagy tévedések, és nagy torzítások vannak az emberekben és így a magyarok többségében is, és csak a belsőddel való kapcsolat az, ahol megtalálod az igazságot, és a felébredéshez szükséges tanításokat.
  Vannak olyan gyakorlatok, mint amit a Czeke társaság közkinccsé tett, ahol semmit nem kell elfogadni, csak a gyakorlatot csinálni, és ez segít a belsőd megismerésében. Ennek a gyakorlatnak az is az előnye, hogy a teljesen ateisták is el tudnak kezdeni emelkedni, és így eljutnak a felébredésig. A másik előnye a gyakorlatnak, hogy megforgatja az energiákat, így nem tudják elvenni tőled az energiáidat. Ha érezted, hogy nincs energiád, akkor ez azért volt, mert a közeledben, pl. utcán valaki megcsapolta az energiáidat. Ekkor nagyon hasznos, az energia forgatása jó nagy sebességgel.
  Ha valakinek nem tetszik az energia, akkor a gyakorlatban az energia helyére berakhatja a tudatosságot, a szeretetet, a jóságot, a fényt. A fényt tartom a legjobbnak, hisz a fényben benne van minden. Energia is, életet is ad a fény, de tudatosságot, és szeretetet is. A fényt úgy képzeld el, mint a napfényét. Egy jó meditáció, és ima szintén arról szól,hogy beállsz a fénybe. Ha nem erről szól, akkor nézd meg a meditációt, és az imát, miről is szól, mert akár káros is lehet, ha eltorzították, és ha a fényben álltál, akkor mikor elkezdesz meditálni, vagy imádkozni, egyszerre kiesel a fényből.
  A fénybeállást legegyszerűbben, úgy tudod megcsinálni, hogy elképzeled, hogy benn állsz egy a Föld középpontjából induló, és a Napba tartó fényhengerben, amely teljesen átölel, és még ha fekszel is, akkor sem lóg ki egyetlen testrészed sem. Ha még forog is ez a fényhenger, akkor biztos hogy jó. Minél többször képzeled el, annál jobb, hisz ha nem érzed, hogy kiestél a fényből, akkor is újra benne vagy, akár benn voltál, akár kiestél. Egy bizonyos tudatossági szint felett, már nem kell olyan sűrűn ellenőrizni, mert érzékeled valahogy a fényhengert.
  Az a legjobb gyakorlat a számodra, amelyhez nem kell fizetned semmit, és nagyon egyszerű a gyakorlat. Ha már bonyolult a gyakorlat, vagy sokba kerül, akkor biztos lehetsz benne, hogy semmit sem ér számodra. A tudás a tiéd, és nem kell érte fizetned, de nem is kérhetsz semmit, ha tovább adod. Amit ingyen kaptál, azt csak ingyen adhatod tovább. Sosem a tudásért fizetsz, hanem azért, ami miatt elveztetted a tudást. Ezt nevezik tapasztalatnak, tanulásnak, életútnak. Keresd meg, azt ami számodra ingyen van, és nagyon egyszerű, és persze, ami használ is. Mindig találsz ilyet is, ha keresed.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL