ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Hol tart a magyarság az ébredésben? – Balogh Béla

by / vasárnap, 17 augusztus 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Balogh Béla, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
balogh_bela

Az ember lelki állapota összefüggésben van a természeti jelenségekkel. – Ne legyen áldozat – Balogh Béla – A magyarság hol tart az ébredés folyamatában? – 1-2.rész – EchoTv 2014 06.12. – Ne legyen áldozat // 2014-06-05 – 1.rész – Téma: Korszakváltás -ban vagyunk, ami kivétel nélkül minden embert érint. A halak korszak -ából átmegyünk a vízöntő korszak -ába, ahol már nem elég valamiben hinni, hanem tudni is kell. Tudni az igazságot az élet -ről, a múlt -unkról, a jelen -ükről és a jövő -nkről. Az emberiség letért a fény útjáról: háborúk, népirtások, válogatott bűncselekmények, a Föld kifosztása. Tényleg csak azért élünk, hogy egymást kifosztva éljük életünket?


– Ne legyen áldozat // 2014-06-12 – 2.rész – Téma: Minden ember szeretne jobban élni, sokszor tapasztaljuk, hogy az egyéni érdekek kerülnek előtérbe, és nem számít a másik. Az ember lelki állapota összefüggésben van a természeti jelenségekkel. ”
Ne legyen áldozat – 2014. június 06.-12. Műsor – Ne legyen áldozat – Műsorvezető: Tímár László – Vendég: Balogh Béla író

Share and Enjoy

2 Responses to “Hol tart a magyarság az ébredésben? – Balogh Béla”

 1. Többnyire szimpatikus amikről Balogh Béla mesél, bár van néhány dolog amivel lehetne vitatkozni. Az pl. hogy ha egy kapcsolatban(családi, baráti, stb) az egyik fél egy magasabb tudatszintre jut és ezáltal szeretet ébred benne, miért is jelenti azt, hogy onnan neki ki kell lépni, és olyan kapcsolatokat kell, vagy fog találni ahol hasonló emberek vannak! Hol van itt az elfogadás?? Miért bölcsesség ez?? Nem az a bölcsesség és a szeretet, ha a magasabb tudatosságát arra használja, hogy átadja a tudását, segítse, tanítsa szeretteit, barátait saját belső energiájával, magasabb minőségével. Szerintem ez elég vad gondolat… Vagy a cél valami elit társaság létrehozás?? Ez olyan mint ha az okos gyerekeket meg a kevésbé okosakat szétválogatják, az okosakkal sokat foglalkoznak, a kevésbé okosakkal meg alig. Talán pont fordítva kellene, nemde??
  A békemenet mint spirituális, magasabb tudati szintű tűntetés, kicsit kiverte nálam a biztosítékot. Fogalmazzunk úgy, hogy komoly csúsztatás számomra szomorú és egyben elég vicces megnyilvánulás is volt egyben !! Ilyen direkt módon nem kellett volna belekeverni ebbe a politikát, de mindenki tudja, hogy miért hangzott el pont ez, és pont itt, ez a szánalmas példa.
  A békemenet a regnáló politikai hatalom melletti szimpátia tüntetés, vagy erődemonstráció. Óriási eredmény, hogy közben nem folyt vér és nem verték szét a fél várost: Micsoda lenyűgöző emberi nagyság!! Hogy nem megyek neki az általam szeretett és éltetett hatalomnak a mellette való kiállás miatt szervezett tüntetésen. Miért is kellett volna törni zúzni, mikor itt egy mindennel (a hatalom részéről)elégedett embertömeg örömködni megy ki az utcára.
  Gyakorlatilag egy nyílt propaganda, hogy aki magasabb tudati szintre lép annak ott a helye a békemeneten, aki meg nem ért vele egyet az egy alacsonyabb tudati szinten van még…. brrrrr. Hogy egy-némelyik ott lépdelő emberek milyen tudati szinten van, azt meg hagyjuk…
  Hallgattam már pár spirituális előadót, tanítót, olvastam jó pár idevonatkozó cikket könyvet, de ott szó nem volt nyílt politikai szimpátiáról, a legteljesebb mértékben párt semlegesen, egyetemlegesen, és objektíven beszéltek róla , ha érintették is.
  Mindegy nálunk nem így mennek a dolgok….
  Mélyebben nem is megyek bele ennek az üzenetébe, bár még van néhány vad gondolatom, de inkább nem, mert megint meg leszek feddve!

  Mindenesetre Balogh Bélát most magamban elhelyeztem egy bizonyos polcon. Részemről nagyon sajnálom, mert eddig odafigyeltem arra amit mond!

 2. Balog Béla a Fehér Sas Páholyhoz tartozik. Azt gondolom ez mindent elmond, és nem is kell erről semmit sem magyarázni. Akit érdekel nézzen utána, mi is a .Fehér Sas Páholy.
  A sas, az nem Turul, és nem is sólyom. Talán ennyit érdemes hozzáfűzni, hogy el ne tévedjen senki a keresés közben.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL