ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Hat nap sötétség?

by / hétfő, 01 december 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News

Sokkoló hír járta körbe bolygónkat az elmúlt napokban, amely szerint az Amerikai Egyesült Államok országos repülésügyi és űrhajózási hivatala (NASA) bejelentette: decemberben hat olyan nap lesz, amikor az egész Föld sötétségbe borul – olvasható az Evenimentul Zilei cikkében.

Azt mondják, a jelenségre egészen pontosan december 16. és 22. között kerül sor, amikor egy napviharnak köszönhetően szép új világunk napfény nélkül marad az űrben keletkező hatalmas pornak köszönhetően, amely 90%-ban akadályozza meg, hogy fényhez jussunk.

A NASA vezetője, Charles Bolden szerint semmi ok a pánikra, fontos, hogy mindenki megőrizze nyugalmát, pusztán csak annyiról van szó, hogy az utóbbi 250 év legnagyobb napvihara elé nézünk.

A NASA hivatalosságai azt nyilatkozták, hogy bolygónkon nem lesznek komoly fennakadások és zavarok. „Kizárólag a mesterséges fényre leszünk utalva ezekben a napokban, ám ez nem jelent problémát” – mondta Earl Godoy, a NASA egyik tudósa.

A hírnek hatalmas visszhangja volt a világban, több százezer ember osztotta meg a különböző közösségi oldalakon. Minden a Huzlers.com portálról indult, amely elsőként posztolta az információt. És bár az oldal egyebek mellett kitalált híreiről ismert (mi sem vettünk, ön se vegyen mérget a dologra) az egészen biztos, hogy a legutóbbi napviharra-napkitörésre szeptemberben került sor, ám akkor a központi csillagunkból mintegy kispriccelő részecskék túlnyomó hányada elkerülte a Földet.

Még mielőtt teljesen kétségbe esnénk (vagy nem) tegyük hozzá, hogy azért ennek a jelenségnek pozitívuma is van: a napkitörés keltette mágneses viharnak köszönhetően a sarki fény látványos jelenségében lehet gyönyörködni. Meglátjuk mi lesz decemberben. Addig még van egy választás. Az is előfordulhat, hogy jóval hamarabb eljön a totális sötétség.

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

One Response to “Hat nap sötétség?”

  1. Én se hiszem le,mert lassan minden év végére van valami nagy katasztrófa.Szóval minden év végére farkast üvöltenek és amikor ténylegesen baj lesz már nagy senki nem hiszi azt majd el.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL