ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Hajnali Fényszólítás

by / szerda, 08 október 2014 / Published in Egyén és önismeret, Jegyzetek, Meditációk, News, Varga Csaba
vargacsaba

A tízezer elemi tanítás egyik lehetséges sűrítése 100 mondatban.
A 100 mondat célja, hogy megnyissa előtted az égi-földi mennyországot.
Minden nap egy-egy mondat hangzik el.
A 10 fejezetben 10-10 mondat lesz.

A 10 fejezet tematikája:
1. Égi-Földi alapigazságok
2. A Belső Út tanításai
3. Isteni Szerelem és család
4. Az Élet törvényei
5. A közösségek feltámadása
6. A teremtő gazdaság újraszületése
7. A szakrális rend és a változás
8. A földbolygó emelkedése
9. Jézus szeretetigazságai
10. Aranyember – az aranykorban.

Az első fejezet 10 mondata példaként:
Okt. 1. Isten szeret Téged!
Okt. 2. Önvalód (Isteni Éned) szeret Téged!
Okt. 3. Szerelmed mindörökre szeret Téged
Okt. 4. Nemzeted szeret Téged, észrevétlenül is!
Okt. 5. Ember, Szeretet vagy, örökké!
Okt. 6. A Szellem minden álmod teljesíti.
Okt. 7. A Természet angyal karjaival ölel Téged.
Okt. 8. Földanya (a Gaia) hűségesen szeret Téged.
Okt. 9. Családlelked a jóságot tanítja Neked.
Okt. 10. Isten szerelmes gyermeke és társa vagy!

Javaslatok a befogadáshoz, az elfogadáshoz:
Ha félelem van Benned, az visszahúz az ellenérzésbe.
Ha szeretettel olvasod a mondatot, az már emel Téged.
A mondatok hol elfelejtett, hol elváltozott, hol nem ismert igazságok.
Hol ősi, s hol mai új igazságok szólalnak meg.
Enged kérlek, hogy az olvasott mondat megszólaljon Benned.
Hallgasd meg egy-egy mondatról saját belső mondatod.
A mondatok között feltehetően nincs vita, ellenkezőleg dialógus van.
Szeresd, hogy a mondatok beszélgetnek Benned.
Ha közelebb vagy a bölcsességhez, hűséges leszel az igazságokhoz.
A megosztással segítsd, hogy a mondatok másokban is visszhangozhassanak.
Az Igazság nem egyéb, minthogy a 100 mondat Te vagy és Te leszel.

Személyes megjegyzés:
Boldogan vállaltam, hogy minden nap egy-egy, de mindig más-más mondatot teszek fel hajnali fényszólításként. Kérlek, figyeld meg és szeresd, hogy ezek a mondatok most nem az ember belső vagy külső feladatairól üzennek.
Ellenkezőleg. A mondatok azt szeretnék minden léleknek jelezni, bizakodhatsz, merhetsz, táncolhatsz és boldog lehetsz, mert minden ÉRTED VAN, TÉGED BECSÜL, ÉS SZERETETT vagy.
Belül és kívül egyaránt.
Abban reménykedem, hogy száz nap múlva a mondatokból egy új lélek- és világállapot képe rajzolódik ki. Az önmagát becsülő és emelő ember kegyelmi helyzete és szerelmes szeretet életet bontakozik ki.

Varga Csaba

Share and Enjoy

3 Responses to “Hajnali Fényszólítás”

 1. “Isten szeret Téged!” – Érdekes, hogy mennyire átvertek, átverted magad, ha ilyen kijelentést teszel, mert elfogadtad mások hülyeségét.
  Magam, az anyát, és az atyát szeretem, vagyis a szüleimet, legyen az földi, vagy égi szülők.
  Az égi anyát a magyarok Nagyboldogasszonynak nevezik, nagyon boldog az asszony, mikor gyermeke születik, és amikor meg lettél teremtve, akkor mindegyik szülőd nagyon boldog volt, egy volt a teremtővel. Az égi szülők is nagyon boldogok, mikor meg lettél teremtve, mert tudták, hogy meg fogsz születni. Az égi anya, és az égi atya mikor egyek, akkor nem egy külön lény lesz, hanem a teremtővel a teremtőben lesznek egyek, ahogy a földi szülők is mikor egyek az égi szülőkkel, csak a teremtővel, a teremtőben tudnak egyek lenni. Aki ismeri a körosztót, az ezt tudja.
  Eljött a idő, hogy Isten fogalmát helyére rakjuk, mert ez a dili azoknál akik elkezdtek rájönni, hogy ez a világ nem is olyan, mint amilyet az elme vetít neked.
  Isten fogalmának, értelmének mostani elferdítése tudatlanságból történt.
  Isten jelentése magyarul: van 10-es rendszer, számrendszer is.
  is-ten – Az is egyértelmű, hogy mit jelent, tehát ez és az mindegyik van. A dualista univerzumban ez lehetséges, mert mindig két részre bontja az egyet. Később majd arra is rá lehet jönni, hogy valójában négy részre, mert automatikusan még két rész jelenik meg. Aki ismeri a körosztót, és benne a keresztet, az úgy is tudja, hogy négy részre van osztva.
  is-ten – A ten az 10-et jelent, és ezt az angol nyelv ismeri.
  Aki istent imádja, szereti, az valójában a 12-es rendszer helyett, egy 10-es rendszert akar, vagyis egy alacsonyabb minőséget akar.
  Minden mester aki tanított a földön, az a 12-es rendszert tanította, mert aki nem ismeri a 12-es rendszerben működő univerzumot, az nem tud magasabb létsíkra ugrani, visszatérni. Aki a 10-es rendszerű univerzumban akar élni, az majd átmegy egy alacsonyabb létállapotba, és akkor élhet. Ha Istent szereted, akkor eldöntötted, hogy alacsonyabb univerzumban, egy 10-es rendszerben működő univerzumban akarsz élni, és ekkor oda fogsz kerülni, mert ezt akarod, ezért dolgozol.
  Ha magasabb rendszerben működő univerzumban szeretnél élni, akkor elkezded tisztelni a szüleidet, és az égi szülődtől kéred, hogy segítsen neked eljutni a magasabb univerzumba, a 12-es rendszerű univerzumba. Ugye a föld most a 10-es rendszerű univerzumban van, mint ahogy ezek után rájöhettél, de mivel a föld emelkedik, ezért a föld nem lesz az emelkedés után a 10-es rendszerben, így át fogsz menni egy másik bolygóra, ha te a 10-es rendszerben akarsz maradni, és ott megvárni, mikor rád kerül a sor, és megszülethetsz.
  Tiszteld, szeresd Nagyboldogasszonyt, az égi szülődet, mint ahogy a földi édesanyádat, szülődet tiszteled, szereted.
  Tudom, hogy ez az információ sok embert megrémiszthet, de az igazságot néha nem könnyű elfogadni, főleg mikor rájössz, mennyire átverted magad.
  Vedd észre, hogy átvered magad, ha tévedésben élsz, és ne csodálkozz, ha azt kapod amit kértél.
  Aki most hülyének érzi magát, az ezután már nem hülye, mert ismeri, felismeri, hogy átverte magát, mivel te fogadtad el, nem más a hülyeséget.
  Látható mennyire félre van víve, el van torzítva a legtöbb keresztény vallás.
  A katolikus – Kató, vagy Kátó lik kuss. Tehát Kató kiszól a likból, vagy lyukból, amibe beleesett, hogy kuss.
  Ezért lett bevezetve a 10-es számrendszerű matematika is a világban, hogy ne akarjál egy 12-es rendszerű univerzumban élni, hanem maradj a 10-es rendszerű univerzumban, tehát szüless vissza mindig a Földre. a 12-es univerzumban az emelkedett föld bolygónak is más a neve.
  Rajzolj fel egy körosztót, és láthatod, hogy a kört négy részre osztja. A körosztó valójában egy kulcs ahhoz, hogy megértsd az univerzumok működését, és ezért is találsz minden magyar eltemetett sírjában körosztót, meg másért is.
  A körosztóból lett a kereszt szavunk, ami szintén körosztót jelent.
  Körosztó – Köroszt – Köröszt – Kereszt
  Aki tudja, hogy a magyarban a mássalhangzók hordozzák a tudást, a magánhangzók meg a minőséget, az tudja, hogy az “ö-ből, és az o-ból” azért lett “e” mert az egy magasabb minőséget jelent. A feltétel meg van, hogy magasabb minőségben élj, vagyis a12-es rendszerű univerzumban, de ehhez még a torzításokat, az elme gondolatokkal létrehozott torzításait ki kell javítanod, és így tudod kérni a Nagyboldogasszony segítségét.
  Akinek még nem világos, az hamar rájöhet, hogy Szűz Mária, (a magyarok Kisboldogasszonynak is nevezik), nem vesz részt mint személy a teremtésben, vagyis személyként csak a Nagyboldogasszonnyal tud részt venni, ahogy te is. Ezt láthattad, ha ott voltál, mikor személyként megszületett, és annyiban különbözött a mostani asszonyoktól, hogy Őt nem lehetett megvezetni. Tudta az igazságot, mert másként nem születhetett meg Jézus, a Keresztes, a kereszt útját járó. Szűz Mária ismerte a 12-es rendszerű univerzumot is, meg persze a 10-es rendszerűt is. Ha gyermeket akarsz, akkor kérheted Szűz Mária közbenjárását a Nagyboldogasszonynál, és segít, hogy legyen gyermeked, és megtanít jó anyának lenni, ha nem tudod. ezért nagy tisztelet övezi az ember körében Kisboldogasszonyt is.
  Akit érdekel, vagy kicsit előbbre jutott, annak elmondom, hogy a körosztót lehet térben is elképzelni, sőt pörgetni is lehet, de akár ezt a körosztót egy körben is járathatod, úgy ahogy egy gömböt, egy bolygót jár az útján, körbe körbe. A magyar ékírás is a körosztóval érthető meg, mert a térbeli pörgő körosztó alkalmazásával van megszerkesztve a magyar nyelvnek a szavai. a körosztó térbeli megértéséhez ugye szükség van a térben látáshoz, és ekkor mentesnek kell lenni az elme torzításától is, vagyis ki kell kapcsolni a gondolkodást. Ez az infó, főleg a rovóknak segít.

  • Ha már feljött, akkor elmondom,mert isten fogalmához hozzátartozik.
   Is-ten – – Ten, vagy másként tan. Minden tannal kezdődő fogalmunk, kapcsolódik Isten fogalmához, bármelyik vallást, filozófiai megközelítést is nézünk.
   A magyarban a másalhangzól az tudást, a magánhangzól a minőséget fejezik ki.
   Ugyan azt a tudást jelölik az alábbi szavak, csak a minőségben térnek el egymástól: Tan, Tán, Tén, Ten, Ton, Tön, Tin. Lényegében mindegyik ugyan azt a tudást hordozza. Azt is jó tudni, hogy a mondatban elfoglalt helyük miatt egy szónak, vagyszótagnak lehet több jelentése is, de a különböző jelentések valamilyen összefüggésben mégis egyek. Pl. A tin-ta, a tén-nyel, valamilyen logikai kapcsolatban van, hisz itt azonos a szótő, de a minőség nem ugyanaz, ezért érzékeled a különbséget.
   Ezért van, az, hogy ha egy magasabb, vagy alacsonyabb minőséget használunk, akkor a magánhangzókat is megváltoztathatjuk. Ez a mássalhangzók értelmének a megértését is elősegíti, sőt további szavak értésében is fontos szerepe van, mivel benne találjuk az eredeti szót.
   pl a Tantra, a tantárgy, tanrend.
   Akit érdekel, azt foglalkozik ezzel.
   Azért hoztam fel, ezt, mert ha Isten megjelenik egy vallásnál, ott meg fog jelenni valamilyen tan. Ez a 10-es rendszerben működő univerzum jellegzetessége, pont azért, mert a gondolkodás ezt kihozza, tehát kell egy kitaláció, hogy miként kezeld, értsd Isten fogalmát,és ettől lehetőleg ne térj el. Ez lényegében a tan. Ahogy Isten fogalma is változik az évszázadok alatt, úgy változik a tan is. A földön az emberek elkezdtek butulni, ezért mindig a butulás mértékével változott az Isten fogalmuk, és ezzel a tan is változott, mit értsél Isten fogalma alatt, kezd el imád-ni, imád-kozz hozzá, stb. A dualista univerzum miatt egyszer segít a megértésben egy fogalom, később meg gátat szab a megértésnek. Így lesz a tanból dogma, mikor nem tudod elengedni a fogalmat, és elkezdesz a fogalomhoz kötődni, ragaszkodni. A dogma szó is értelmes, ha kicseréled a magánhangzókat: dög-ma. Tehát a dogma, ma már egy terület, vagy személy, vagy elképzelés védését jelent, vagyis egy kitalációhoz ragaszkodást. Ezt látjuk is a vallásoknál, mennyire ragaszkodnak ahhoz, amit évszázadokon át kialakítottak maguknak, pedig a kitalációt közben változtatták.
   Ennyiből látható, hogy semmihez nem érdemes ragaszkodni, és ha valamihez nagyon ragaszkodsz, az biztosan csak a károdra van, és később mások kárára is lesz, sőt eljut a ragaszkodás addig, a pontig, mikor azt mondod, hogy aki nem fogadja el a ragaszkodásodat, azt meg kell ölni. Ha egy kitaláció hatására már ölnek is, akkor azt nagyon hamar el kell engedni, mert igen nehéz onnan újra feltornásznod magad. Buda ezt el is mondta. azt mondta, hogy amikor egy épület kupolája leszakad, akkor vagy megszűnik a buddhizmus, vagy jönnek olyan emberek, akik megújítják. Előre tudta, látta a folyamatot, hogy a buddhizmusból tan lesz, és a tan bemerevedik, és dogma lesz belőle, mert az épület kupolája leszakadt. Minden történelmi vallásnak ez a sorsa, vagy megszűnik, vagy lesz pár ember, és megújítja, de az biztos, hogy a régi összefércelt mű, tan, ami most van, már nem lesz jó, sőt már most nem jó, mert gát.
   Bárhogy is lesz, a tudás, a szeretet, és a többi, nem árulható, nem lehet pénzt kérni érte. aki pénzé teszi, vagyis üzletel vele, az kárt fog okozni magának és a többi embernek, és hamar hiteltelenné fog válni. Fontos, hogy egyetlen fillért sem kaphatsz, ez a lényege, mert ezek a belsőd sajátja, és magadtól elég dili pénzt kérni. Ez olyan mikor tiéd az állam, te tartod fenn a hiteddel, és az állam téged megadóztat. Másként saját magadat adóztatod meg.
   Na ez a dili. Nincs erre jobb szavam.

 2. Aki helyére tudta rakni isten fogalmát, és még sok mindent, mert ez beindít egyfajta tisztulást, megértést, akkor keresztényként leveszi Jézust a keresztről, ahogy írja a Biblia is. A Bibliában is leveszik Jézust a keresztről, és csak utána támad fel. Ez egy jelkép mindenki számára, aki a kereszt útját járja. Amíg nem tudod isten pontos jelentését, és félrevezeted magad, addig nem fogod tudni levenni Jézust a keresztről, és mindig úgy fogod fel, úgy fogja az elméd neked a filmben láttatni, hogy Jézus a kereszten van. Addig ne is remélj egy magasabb létsíkba lépést, amíg Jézust a kereszten látod. Ha Jézust le tudod venni a keresztről, akkor mivel te is a kereszt útját járod, magadat is el tudod képzelni, hogy leveszed magad a keresztről, és így elindulsz az emelkedettség felé, vagyis abba az univerzumban szeretnél élni, ahol Jézus él, ez meg a 12-es rendszerben működő univerzum. A földi élethez képest, a 12-es univerzum egy mennyország, és a 12-es univerzumhoz képest, a 16-os univerzum szintén egy mennyország. Te határozd meg, melyik mennyországban akarsz élni, ne az elméd, válaszd meg, melyik országban szeretnél menni, és akkor menj oda.
  Azért mondtam, hogy a földi emberek két ugrást tesznek meg, mert az univerzumunk is és benne minden lény elérkezett arra a pontra, hogy a 12-es rendszerű univerzumból a 16-os rendszerű univerzumba lépjen, ugorjon. Persze, nem egyszerre lesz a két ugrás, a földi emberek számára, mert meg kell ehhez is a tudást, meg minden egyebet érteni, és csinálni, és ehhez lesz is annyi idő amennyi kell.
  Aki most lemarad, az nagyon lemarad, ezért kell helyére tenni a dolgaidat.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL