ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Gyógyító hagyma

by / kedd, 28 január 2014 / Published in Egészség, életmód, Élelemtermelés, Jegyzetek, News
hagyma3
Pár dolog a hagymáról, amit sosem mertél megkérdezni:
1919-ben amikor az influenzajárvány megölt 40 millió embert (USA-ban), volt egy orvos ,aki sok farmert meglátogatott, hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésében. Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a szobában. Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust. Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikrobát így tartva a családot egészségesen.
A cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő évben több edényben hagymát helyezettel különbözőhelyre a fodrász helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai közül.
Egy másik eset: Egy illetőnek tüdőgyulladása volt. A hagyma mindkét végét levágta majd az egyik végét felszúrta egy villára majd a villa nyelét beleállította egy vázába és a beteg páciens mellé helyezte az éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikrobáktól. A cikk írója is kipróbálta ilyen esetben a hagymát és utána jobban érezte magát.
A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!!!
Vagy süssük le azonnal vagy dobjuk ki.
A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes.
A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy éjszaka is és másnap elkészítve nagyon mérgez~o lehet a mikrobák toxinjai miatt gyomorrontást epegyulladást és ételmérgezést okoz.
A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott!

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL