ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

2012 – avagy mi is történik?

by / péntek, 25 május 2012 / Published in 2012, Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
2012-van_original

A következő fordítás a http://2012portal.blogspot.com oldalról lett átvéve, amely az Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement, ma még elkészül a fordítása annak a cikknek, amely leírja, hogy mit takar ez a név.) hivatalos oldala, ahol Cobra közvetítésével kommunikálják üzeneteiket az emberiség felé.

Mint mindig, kérem az olvasót, hogy használja “belső iránytűjét”, megérzéseit a cikkel kapcsolatban, amennyiben nem rezonál vele, hagyja figyelmen kívül. Az útkeresők számára kritikus jelentőséggel bír, hogy használják ezt az ítélőképességet útjuk során, mivel rengeteg információ közül kell kihámozni az igazságot, ami gyakran embert próbáló feladat.

 2012 Portál-Egyedi lehetőség az emberiség előtt

 •

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/portal-2012-normal-0.html

Eredetileg megjelent: 2012. április 1-én

 (Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben, igyekszünk megválaszolni.)

A valóság amiben élünk, hatalmas változás előtt áll és a következmények mindenkire hatással lesznek. Földbolygónk egy interdimenzionális kapun halad keresztül, melynek neve 2012 Portál. Ez 11-11-11, azaz 2011 november 11-én nyílt meg előttünk. Ennek egy igen fontos mérföldkövéhez, ’váltópontjához’ idén június 6-án fogunk érkezni és ez az ablak a maja naptár végével összhangban, 2012 december 21-én fog bezárulni.( Ezt mint egy homokórát a legegyszerűbb elképzelni. a szerk.)

homokora.jpg

Mindeddig bolygónk a dualitás keretein belül létezett, egy  3 dimenziós valóságban, mi emberek pedig látszólag egymástól függetlenül és elkülönülve, a Forrással való Egységtudat érzése, megtapasztalása nélkül , egy úgynevezett energetikai fekete lyukban. Ez a fekete lyuk határozta meg valóságunkat az elmúlt körülbelül 26000éves precessziós(egy tengely külső nyomaték hatására történő elmozdulása. a szerk.) ciklusban. http://hu.wikipedia.org/wiki/Precesszi%C3%B3 ,http://icsip.elte.hu/icsip/tajekozodas_az_egen/megfigyeles/prec_nut.html

A 2012es interdimenzionális kapu. ( 2012 Portal) megnyílásával bolygónk végre valahára elhagyja ezt az energetikai fekete lyukat és belép a felvilágosult Galaktikus társadalmak sorába.

Amikor ez a lehetőség megnyílt előttünk 11-11-11-én, elértük a belső határát a fekete lyuk eseményhorizontjának(http://hu.wikipedia.org/wiki/Esem%C3%A9nyhorizont), határvonalának, azon részének ahonnan  a fény még nem tud kiszabadulni, magyarul a bolygón jelenlévő sötétség elkezdett foszlani és az első sugarai a Forrás  szerető fényének elérték a Föld lakosságának felébredt részét. Sokan már érzik ennek a Forrásfénynek, szeretetnek megjelenését illetve erősebbé válását az életükben. Ezen az eseményhorizonton, határzónán fogunk keresztülutazni 2012ben. Ez a valóságban egyre több és több Fény megjelenését jelenti életünkben, amíg el nem érjük az eseményhorizont külső határát 2012 december 21-én, ekkor pedig véglegesen és visszafordíthatatlanul felszabadulunk a sötétség uralma alól és az Isteni Forrásfény tisztán, tagadhatatlanul jelen lesz életünkben. Amíg a 2012es interdimenzionális kapu(Portal) nyitva áll, a bolygó ún. fényteste aktiválódik. Ez a bolygón jelenlévő fény és szeretet növekedését és expanzióját jelenti egészen 2012 végéig amikor is véglegesen szétterjed és beborítja az egész Földet.

 dn12089-1_600.jpg

Fekete lyuk eseményhorizontja- NASA illusztráció

Az interdimenzionális ablak(Portal) kinyílásától a Vénusz átvonulás végéig az istennői/feminin energiák megnövekedett jelenlétét tapasztalhatjuk, amely az egyensúly és harmónia irányába mozdítja el a zavaros és kaotikus földi helyzetet. Április elején, a Tikali maja naptár végével pontosan megegyezően, a Vénusz átvonul a Plejádok(Fiastyúk csillagkép) előtt. Ez lesz az első találkozása a kozmikus és személyes istennői energiának. (A cikk április 2-án jelent meg, azóta ez már végbement. a szerk.)

 VenusPleiades2_1.jpg

A folyamat

Venus-Pleiades.jpgA konjunkció

Ezután május 20.án egy teljes napfogyatkozás lesz megfigyelhető, pontosan a Plejádok előtt(ún. gyűrűs napfogyatkozás: a Hold nem tudja teljesen eltakarni a napkorongot, így annak külső gyűrűje még látszani fog, Magyarországról nem lesz látható – a szerző megj.). Ez meg fog nyitni egy csatornát amelyen át fény és szeretet  a Plejádoktól indulva, a Napon és Holdon keresztül fog végül eljutni hozzánk. Ez lesz a legintenzívebb  Isteni Szeretet kisugárzás, amelyet eddigi életünkben megtapasztalhattunk! Ezután június 6.án a Vénusz átvonul a Nap előtt pontosan a Rigel(Orion csillagkép) pozíciójában. Ez az átvonulás lesz a kezdete a sötétség utolsó napjainak a Földön és egyben befejezi a nyolc évvel ezelőtt kezdődött Istennői energia ideáramlását,amely egy hasonló Vénusz átvonulással indult meg még 2004-ben. Ez az átvonulás lesz a választóvonala a 2012es interdimenzionális kapunak(Portal),  egy igencsak kritikus pontja az évnek.

Wave1.jpg

Az esztendő és egyben a 2012-es  interdimenzionális kapu(Portal) második felében érezhetően meg fog növekedni az Isteni energia jelenléte. Eddigre már az Istennői energiák „előkészítették a terepet”, harmóniát és egyensúlyt sugározván könnyítve a feszült helyzeten, és ekkor az idő elérkezik a közvetlen cselekvésre. Innentől kezdve intenzív és mélyreható változások várhatóak a fizikai síkon egészen 2012 végéig. Tudományos áttörések sora történik előreláthatólag, beleértve az ingyenenergia/energiamező/nullponti energia használatának kezdetét is. Amikor  az ablak bezárul 2012 végén, az életünk minden területén a Fény lesz a meghatározó jellemző. Ez megnyitja  a lehetőséget az Első Kapcsolatfelvétel felé, amely rövidesen 2012 vége után megtörténik. Az Első Kapcsolatfelvétel egy hivatalos, nyilvános diplomáciai találkozó a Föld és a jóságos/pozitív földönkívüli civilizációk képviselői között (hasonlóan, mint mikor két ország felveszi egymással a kapcsolatot diplomáciai úton – a szerző megj.). A Plejádi testvéreink lesznek az elsők, akik megnyitják a sort. Valószínűleg ez az ENSZen keresztül fog megtörténni és élőben közvetítve lesz a média által.

A Első Kapcsolatfelvétel a kezdő lépése a folyamatnak, melyben Földünk a Galaktikus Konföderáció részéve válik. Amikor ez a folyamat véget ér néhány év alatt, végezetül az Aranykor fogja kezdetét venni a Földön és az álmaink immáron valósággá válnak…

Share and Enjoy

7 Responses to “2012 – avagy mi is történik?”

 1. Kedves Gábor,
  örülünk, hogy kitetted, de azért a forrást beszerkeszthetted volna legalább a cikk végére…

 2. szóval ENSZ… ha a földi hatalmi helyzet a mostanira fog hajazni, akkor valószínűleg nem is valódi értelmi elitet és/vagy vallási elitet fognak eléjük küldeni, hanem valami elitet szolgáló szutyok népséget, mint az ENSZ… (habár ezt ennyire tisztán nem merem mondani, valami szintet mindenképpen megütnek akik oda bekerültek, de 1000 meg másik 1000 ember volna alkalmasanbb az ilyesmire náluk…)

 3. Ahol a média vagy politika ENSZ,EU….vagy akármi ami elit vagy gazdag vagy a Jóska,Mari…az ön kormányzattól vagy az útszánkból a Péter (jól menő vállalkozó) jelen van,fogadja a Plejádi testvéreinket az nekem BÜDÖS,KORRUPT,PÉNZ SZAGA VAN,HAZUG,ÁTVERÉS,RABSZOLGA SORS…NAGY SZAR…
  Na ne!Én vagyok a hülye gyerek a házból :)
  Nem hiszi senki ugye hogy ez így fog leni?!
  Én inkább hiszek abban hogy aki érett rá az felemelkedik most eben az idő szakban!Vagy meghal és a lelke tovább lép ezen a szaros világon!Az majd találkozik és látja a Plejádi testvéreinket!
  De addig még nagyon sok embernek kellene tanulnia az életeiből!
  Mert azért vagyunk itt!
  Mese mese mátka pillangós madárka….
  Ne gondolja azt senki hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez akkor Mohamed elmegy a hegyhez :)

 4. Számtalan kitűnő ember dolgozik az ENSZ-ben, akiknek legtöbbször fogalmuk sincs a korlátokról, amelyeket a háttérhatalmi erők állítottak eléjük. Lévén az ENSZ az a szervezet, amely összefogja az országokat és azt gondolom egy ilyen helyzetben érthető, hogy nem a Fehér Házon, EU-n, Ázsia Unión, Magyarországon, Mcdonaldson, stb kereszül veszik fel a kapcsolatot, hanem egy olyan tömörüléssel, amiben mindenki képviselteti magát.
  Nincs kétségem afelől, hogy az ENSZ-ben több mint elég a feladatra méltó embert lehetne összeszedni.
  Érdekes egyébként, hogy ez ragadta meg a figyelmeteket az egész cikkből.

 5. “Ahhoz, hogy megértsük az UFO kérdés mögött húzódó problémákat, tudnunk kell, hogy az evolúció ( amely valójában involúció – a fordító megjegyzése ) a Földön veszélyt jelent a Naprendszerre nézve, két okból: – egyrészt, a kóros lelki fejlődés eredményeképpen az emberek szinte démoni erőket sugároznak maguk köré, ugyanakkor a nukleáris kísérletek a Földön sokkal szörnyűbb károkat okoznak, mint azt az átlagember el tudná képzelni. Az atomgarázdálkodás ugyanis a világegyetem alapjait támadja, ennek minden következményével.
  A perverz lelki élet és az atomgarázdálkodás sajnos nem újkeletű a naprendszerünkben.
  ( Döbbenetes, de az emberiség bizonyos időközönként szó szerint teljesen kipusztítja magát ezek következményeiként, hogy aztán egy új esélyt kapva az őstermészettől, újra kezdhesse evolúcióját, egészen az ősállapotoktól, legutóbb Atlantiszban 12.000 éve – a fordító megjegyzése).
  Csakhogy ez a tevékenysége időről-időre veszélybe sodorja a naprendszer és a kozmikus környezet létalapjait. Emiatt nyilvántartott tékozlófiúk vagyunk, és a bolygóközi diplomácia értelmében ön és közveszélyesek, még ha ennek nem is vagyunk a tudatában. Valójában egy elkülönített rezervátumban, a Földön mint veszélyes ragadozó fajként tartanak számon minket más bolygórendszerek lakói. Kimondhatatlan hosszú ideje figyelik idegen űrhajók vészes tevékenységünket, hogy a kellő időben beavatkozhassanak, ha kezdünk veszélyessé válni az életre a Naprendszerben. Ezt elsősorban önvédelemből teszik.”
  Szóval ez egy idézet most olvasom eböl egy kis rész.
  Véleményem ugyanez!
  Máshogy is magyarázható de a lényeg ennyi tömören.
  Ez a fizikai lét sík ezzel a tudati állapottal RÖHEJES!
  Bocsi hogy ki röhögöm az emberiséget (magamat is beleértve).
  Ha fel emelkednék (szóval túl lépnénk a a röhögésen) akkor léphetnénk egy szintet a fejlődésben.
  De akkor nem lenne ENSZ,EU,USA….elit,nem lenne senki a piramis alján :) Tv,média,zsíros kenyér,kaviár……FELEJTSÜK EL ÉS MENYÜK EGY MÁS VALÓSÁG FELÉ.

 6. Lépj túl a határokon,az anyagiasságon,az elnyomáson,ön haszon szerzésen,magadban lép egyet az új felé ahol nincsenek határok!
  Várnak rád az új tudatosságban!
  A hülyeség,hiszékenység…mások tápláléka.Te nem vagy ilyen!
  Te azért vagy itt és most hogy lépj túl ön ön magadon és fogd a kezét a le maradóknak!
  :( válasz :)

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL