ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Gyarmatosításunk paktumai – Dr. Csath Magdolna

by / szerda, 23 május 2012 / Published in Jegyzetek, Kötelezően megnézendő, News, Pénz és gazdaság
csath_magdolna

EchoTV – Civil Akadémia ~ 2012.05.20 – Előadó: Dr. Csath Magdolna közgazdász, egyetemi tanár – Téma: EU-s tagságunk: korlátok és lehetőségek.

Share and Enjoy

2 Responses to “Gyarmatosításunk paktumai – Dr. Csath Magdolna”

 1. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Ha valami rossz nekem, azt abbahagyom.
  Ha Magyarországnak rossz az EU, akkor nem kell benn lenni.
  Magyarországon a népesség kb.1/3-a szavazott az EU belépésre. Ezt azt jelenti, hogy úgy vitték be az országot, Hogy a kisebbség véleményét vették figyelembe. Akik nem szavaztak, azok véleményét nem ismerték, mert lehet, hogy ők még nem tudták eldönteni a belépés jó e nekik, az országnak, vagy sem, hisz a kevés információ okozhat ilyen döntésképtelen helyzetet.
  Ezek szerint valójában egy kis csoport bekényszerítette az országot az EU-ba.
  Itt el is kezdődtek a problémák. Innentől senki ne várja, hogy bármit is segítenek azok, akik akaratát nem vették figyelembe.
  Amúgy egy rosszul működő rendszert nem is kell segíteni, toldozni, foltozni, mert csak késleltetjük a bukását, s emiatt sokkal megrázóbb lesz a bukás.
  A Kárpát-Medence a magyaroké. A magyar föld minden egyes pontja az összes magyar tulajdona. Bármelyik magyar területről csak az összes magyar beleegyezésével lehet lemondani. A beleegyezési jogot nem lehet átadni, pl egy választott képviselőnek. A magyar földön minden ami rajta van, mivel minden magyar tulajdona, ezét nem lehet eladni, lefoglalni, kisajátítani, fedezetként felajánlani, csak az összes magyar beleegyezésével.
  Azért visznek mindent a Kárpát-Medencéből, ami értéket csak találnak, mert arra gondolnak,ha olyan területre viszik, ahol ők az urak, onnét csak az ő beleegyezésükkel lehet elvinni.
  Elcsalni, ellopni, elvenni lehet, de azért kemény árat kell egyszer fizetni. Még akkor is vissza kell fizetni, ha erről nem tudsz, vagy ezt nem akarod elfogadni. Az élet végtelen, tehát van rá lehetőség.
  A Kárpát-Medencéből csak átveréssel, lopással, terület katonai elfoglalásával lehet elvinni a magyarok beleegyezése nélkül.
  Amíg a magyarok (és itt nem a magyar állampolgárokról beszélek) ezt megengedik, addig mindent visznek is, nyersanyagokat, ivóvizet, termelés eredményét,stb. Kisajátítják a kárpát Medence egy részét, és kinyilvánítják sajátjuknak, elcsalják még a magyarok házait is.
  Arról nem akarnak tudomást venni, hogy bármit, amit elvisznek, azt vissza is kell adniuk egyszer, és természetesen a magyaroknak is vissza kell adni, amit elhoztak mások területeiről, ha tettek ilyet.
  Akinek adóssága van, annak nincs jövedelme, amíg az adósságot ki nem fizette. Csak akkor fizethetsz bármit az EU-nak, ha van jövedelmed. Addig nem, míg adósságod van.
  Az adósságot nem lehet eltörölni. Bármit adsz, az visszajár, még akkor is, ha elviszed, elrabolod, kicsalod a másiktól.
  Semmit nem kell e miatt sajnálni, hisz egyszer visszakapod.
  Innentől kezdve miért is kellene segíteni fenntartani az EU-t?

 2. Kiss László véleménye:

  Örömmel olvastam a cikket! 100%-ig egyetértek.Én a népszavazáskor nemmel szavaztam és mindenkit erre buzdítottam de nem sok sikerrel, sajnos. Az EU-tól eddig semmi jót nem kaptunk csak tönkretették gazdaságunkat. Volt Magyar export orientált mezőgazdaság volt Magyar ipar, Ganz, Ikarus, Lehel, Videoton stb., volt Magyar kereskedelem! Most minden a nyugati multik kezében van és mint gyarmatbirodalmat kizsákmányolnak. Az EU recseg ropog ne várjuk meg a haláltusát! MENEKÜLJÜNK AMÍG NEM KÉSŐ!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL