ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Találkozás az idegenekkel – 2.

by / kedd, 03 július 2012 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
ufo21

Hogyan reagálna az emberiség egy felénk közeledő idegen űrhajóra? Tudósok és sci-fi írók a SETI munkatársaival és Carl Sagan fiával együtt vizsgálják meg ennek lehetséges hatásait.

Share and Enjoy

2 Responses to “Találkozás az idegenekkel – 2.”

  1. Hogy lehetett ilyen mocsadék, hazudozó filmet betenni? – Mint minden discovey channel-es, discovery science-es stb, filmet a hatalom megrendelésére készítik, gondolom ez evidencia, vagy még nem?

    Ha viszont még nem világos, mert még az ifjúkor sci-fi romantikája bennetek van – mely egyébként szintén tudatosan manipulált világ, ahol az negatív földönkívüli technikát reklámozzák -, akkor legalábbis fel kellene már ismerni azt az elemi tényt, hogy a tudományban ( is ) mindig azok szövegelnek a földönkívüli civilizációk ELVI lehetőségéről, akik a GYAKORLATBAN naponta nemhogy tagadják, de inkvizíciós módszerekkel üldözik is azokat, akik ilyen dolgokkal komolyan akarnak foglalkozni – ez a mindennapi gyakorlat, gondolom, ezzel nem mondok újat, és ez a természet- és társadalomtudomány MINDEN ágára is érvényes!

    Másrészt pedig, ha mondjuk egy konkrét, nagy speciális tudományterület is van szó, itt pl. a “földönkívüli intelligencia kereséséről” ( amely persze KULCS-TÉMA az emberiség eljövendő kozmikus tudatosodása szempontjából ), akkor a média itt is épp azokat a bűnözőket kezdi reklámozni minden hullámhosszon – ezek az úgynevezett “hivatalos tudományos tekintélyek” -, akik LEGINKÁBB FELELŐSEK az utóbb évtizedekben az emberiség további tudatlanságban tartásáért!

    Erre számtalan bizonyíték van, melyek leírása már egy kisebb könyvtárt is kitesz; és hogy csak egy példát emeljünk ki a tengernyiből, pl. a SETI-zabhegyezésnél maradva, egy olyan bűnöző, mint pl. Carl Sagan ( aki létrehozta a SETI-t ) már a hatvanas években tudta, hogy a földönkívüliek NEM A MI REZGÉSSZINTÜNKÖN ÉLNEK, ÉS EZÉRT NEM IS OTT KÖZLEKEDNEK! Így tudta azt is, hogy ezzel módszerrel SOHA sem fognak majd a földönkívüliekkel kommunikálni – mert ez is csak egy porhintés volt, mint megannyi más hivatalos kutatási program ( mint pl. a kamu-űrkutatás ), hogy a valódi milliónyi titkos tudományos programot leplezzék!

    Tehát itt a filmben is, akik hivatalosan nyilatkoznak, nyugodtan lehet őket az emberiség ellenségeinek nevezni – és még egyáltalán nem túloztunk, mert valójában ezeknek még vér is tapad a kezükhöz; de az is látszik sajnos, hogy az igazságkereső-kutató értelmiség is mennyire kötődik még a régi, tudományosnak mondott bálványaihoz, és nem meri megtenni azt a bátor lépést, hogy leszámoljon minden eddig tanult, valójában programozott tudásával, és nyílt szívvel fogadja be a Vízöntő-kor új tudományos-spirituális szemléletét – pedig ezt hívják a mátrix teljes széttörésének!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL